חחחחחחחחחח
R RReuTT New member 27/8/06 #25 אמממ זה אפילו לא דומה.... לדעתי מי ששותה את האר סי קולה זה בגלל שהוא קמצן כי זה עולה פחות.
R RReuTT New member 27/8/06 #29 דעתי מאוד אבל מאוד נחשבת!!!! ואל תשחק אותה, יש לך בבית שישיות של אר סי קולה!!! אני יודעת!
א אזרח111 New member 28/8/06 #31 ../images/Emo6.gif לא היית חייבת לספר לפני כולם!!!! עכשיו כולם יחשבו שאני קמצן הרסת לי את התדמית
א אזרח111 New member 28/8/06 #33 אני הפקתי את הלקח היותר חשוב ... לא להכניס אותך בפעם הבאה למקדש הRC קולה שלי
R RReuTT New member 28/8/06 #34 אז זה לא סתם רומן... אני מבינה שזה ממש עניין רציני ביניכם... טוב תשמע אם הייתי יודעת.... פשוט לא נעים לי להרוס משהו כל כך טהור.... וזה....
אז זה לא סתם רומן... אני מבינה שזה ממש עניין רציני ביניכם... טוב תשמע אם הייתי יודעת.... פשוט לא נעים לי להרוס משהו כל כך טהור.... וזה....
א אשכולית לייט New member 28/8/06 #36 האמת... ממש לא בRC דיאט יש ממתיק הרבה יותר בריא מדיאט קולה (סוכרלוז במקום אספרטיים) וגם בלי טעם לוואי. אין מה להשוות בכלל...
האמת... ממש לא בRC דיאט יש ממתיק הרבה יותר בריא מדיאט קולה (סוכרלוז במקום אספרטיים) וגם בלי טעם לוואי. אין מה להשוות בכלל...
פ פני בובה New member 27/8/06 #27 איזה ויכוח? אני ורעות ממש לא התווכחנו, אתה יכול להסביר לי מה במה שכתבנו נראה לך כמו ויכוח?
פ פני בובה New member 28/8/06 #35 אז למה שרשרת לרעות שהגיבה לי? להבא אם תשרשר למי שאתה מתכוון להגיב לו זה יקל על האנשים להבין אותך.
¥ ¥ יפה בלי מחליפה ¥ New member 27/8/06 #22 כנסי תכיני שלט ענק ותתלי ליד המקום שלך או פשוט תכיני שלט קטן וכל מי שיפנה אלייך תראי לו אותו חח
ה הפרי האסור 2003 New member 27/8/06 #26 לא יעזור אני מסתובבת בין האנשים וכבר כתוב לי על החולצה נטויזן אז בשביל מה עוד שלט?