משפטים מצחיקים...

משפטים מצחיקים...

אני עובדת באופיס דיפו כנציגה של נטויזן.. כשאנשים שואלים אותי איפה נמצא X,Y,Z אני מראה להם את הכיתוב של נטויזן כדי שיבינו שאני לא אוכל לעזור להם (כל כך הרבה פעמים ביום זה קורה שנמאס לי לתקן ולהגיד שאני לא נמנית עם עובדי המקום מה גם, השחולצה שלי לבנה ושלהם כחולה עם פסים וכיתוב של אופיס דיפו אז איך אפשר לטעות??) בכל אופן...אתמול שאל אותי מישהו שאלה מהסוג איפה אפשר למצוא משהו עם מגנט שנתלה על המקרר או משהו כזה אז הצבעתי לכיוון הכיתוב והסמל שנמצאים על החזה למעלה מצד שמאל...והוא אמר לי שהוא לא מחפש ציצים...אז אמרתי לו שאני נטוויזן ושלא התכוונתי להציע לו לתלות את הציצים שלי על המקרר... כל הדרך החוצה מאופיס דיפו הוא צחק (הוא היה עם חבר ובסוף גם לא לקח את מה שהיה צריך)
ספרו על מקרים דומים

שרותניק

New member
כ' הפוכה.

לקוח מתקשר ומבקש עזרה במערכת, מסבירים תפתח את המחשב שלי, תפתח את כונן C, וכו'. ההוא אומר מה זה C, לא יודע אנגלית. עד שלבסוף התומך התכני אומר לו, אתה רואה בחלון איזה כ' הפוכה? ההוא אומר כן, כתוב דיסק מקומי עם כ' הפוכה, אוקי, כ' הפוכה זה C... לך תבנה מדינה עם כאלה מנהלים

משעשע קמעה

חשבתי שכשהוא שאל איפה XYZ הפנו אותו לבזק כי יש בעיה במודם
(הבדיחה זו אף פעם לא שחוקה) אם הייתי נוכח בזמן המקרה הזה של הבחור עם מגנטי הציצים, סביר להניח שהייתי נופל על הריצפה ומשתבץ מרוב צחוק. חסר לנו בתקופה האחרונה קצת הומור רדוד שקולע בול במטרה. אהה וכל הפוסט הלא קשור הזה היה בשביל מטרה אחת, וזה לברך אשת במה בבואה לפורום שלנו.

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif

תאמין לי לינק .... בזק יכולים לתבוע את נטוויז'ן על הטרדה

RReuTT

New member
בתור אחת

שעובדת במקום שאמורים לתת בו שירות את לא אמורה לנהוג כך לפי דעתי. אלא לפחות לנסות לעזור גם אם זה לא קשור אלייך. או לתפוס את אחד העובדים ולבקש ממנו את עזרתו. לא יקרה לך כלום אם לפחות תנסי, זה שאת נציגה של חברה אחת לא אומר כלום. אנשים שלא רואים את התג שלך כנראה לא רוצים בכך ורק מחפשים מישהו שיעזור להם. זה הכל. בתור אחת שנמצאת בחנות רוב הזמן (הרבה יותר זמן מהלקוחות) אמורה לדעת פחות או יותר איפה נמצאים דברים וגם אם לא את יכולה לבקש ממישהו אחר.

יש לך מושג כמה אנשים ניגשים אליי

ביום? העמדה שלי נמצאת בכניסה ואנשים בדרך כלל פונים לאדם הראשון שהם רואים וחושבים שהוא מציע להם שרות אז הם פונים אליי. את יודעת מה יקרה אם אני אעזור לכל מי שנכנס? אני אצטרך לקבל משכורת כפולה גם מנטויזן וגם מאופיס דיפו על זה שאני מתנהגת כמו אחד העובדים של החנות עצמה! ולא רק זה, אני גם אפסיד הרבה לקוחות משום שבזמן שאני עוזרת לאחד שכל מה שמעניין אותו עכשיו זה למצוא את מה שהוא רוצה וממש לא מתחשק לו להקשיב לי ואני בנתיים יכולתי לנהל שיחה רלוונטית שלמעשה תוביל למכירה עם אדם אחר. מעבר לזה, את קופצת למסקנות בלי לדעת בכלל, שמה שאני כן יודעת, אני כן עוזרת. לא גורע ממני להגיד לבנאדם שמה שהוא מחפש נמצא במקום מסויים אבל לתת לו הסברים על מה ההבדלים, מה יותר טוב וממש למכור לו את המוצר זה כבר לא בשבילי. הכי מצחיק אותי שאת קופצת למסקנות על הלבוש. יקירתי, אני לובשת חולצה לבנה עם כיתוב אדום, עובדי אופיס דיפו לובשים חולצות כחולות עם פסיכים וכיתוב כחול ההבדל מאוד ברור לעין והשרות של עובדי אופיס דיפו במקום שאני עובדת בו גרוע ביותר. מדובר בחנות ענקית שאינו מאוייש כמו שצריך ולכן אין מספיק עובדים. בכל רגע נתון יש יותר מאחד שלא מרוצה מהשרות או שמתעצבן בגללו. אפשר להגיד שעובדי המקום הם דני-דינים קטנים וזה שאני נמצאת בכניסה, לא אומר שגם יש לי תפקיד כפול (מעבר לזה שאני גם לא מבינה בכל דבר ועדיין לא זוכרת היכן כל דבר נמצא בדיוק. יותר מעניינים אותי האנשים ולא החפצים את יודעת..)

RReuTT

New member
אוקי סבבה.... הבנתי.

בכל מקרה, אל תפני להם את הבטח לחזה כי את יודעת שתמיד יהיו כאלה שעלולים לראות את זה כרמז... פשוט תפני אותם פנימה ותגידי שאת לא יודעת או לא קשורה לזה. לדעתי זה יהיה עדיף... אומנם מעייף אבל עדיף...

../images/Emo6.gif

אני מגוונת... עד היום לא היה אף אחד שראה את זה כרמז משום שאלה שלא קולטים מייד שכתוב משהו אחר אני מסבירה להם. מה גם, לפעמים קורה לי שאני עוזרת ואז מתחילים לשאול אותי שאלות יותר מפורטות ובין אם אני יודעת או לא, אני כבר מסבירה להם שעובדי אופיס דיפו יעזרו להם יותר משום שעבורי זה בזבוז זמן. המטרה היא כן להיות נחמדה כחלק מהמקרב אבל גם צריך לזהות אצל מי זה יעזור לי ואצל מי זה לא. כשאני מובילה אדם למקום שבו מה שהוא רוצה נמצא, אני גם מנצלת את זה לטובתי כדי לדבר איתו אממה, אם זה ילד קטן, או אדם שנמצא באמוק של הדברים שלו ולא מעניין אותו כלום אני מפנה אותו למישהו אחר ואם אני מזהה מכירה פוטנציאלית אז אני כן אקרא לעובד של אופיס דיפו ואתמץ משום שסך הכל בסופו של דבר זה עוזר גם לי

RReuTT

New member
קרה לי פעם משהו דיי מצחיק...

שהצעתי ללקוח איזה סבון נוזלי במבצע אז הוא אמר לי "לא אני לא משתמש בסבונים" ואני חשבתי לעצמי....מי לא משתמש בסבונים? אז אמרתי לו "אז במה אתה כן משתמש?" בקטע של צחוק... אז הוא אמר "אני נשוי" לקח לי כמה שניות לקלוט את זה... זה פשוט הרג אותי.

אוי ויי זמיר

איזה אנשים
ולחשוב שאותי לפעמים הרסו כאלו שמתי שביקשתי שיחתמו על האשראי + טלפון חשבו שאני רוצה את מספר הטלפון שלהם לעצמי (והם לא תמיד צחקו). בשדה לפעמים אני שואלת אנשים על המשפחה שלהם ושואלים אותי את מי אני מכירה, יענו חושבים שאני שואלת כי אני מכירה מישהו שיש לו את אותו שם משפחה ומנסה לקשר.

RReuTT

New member
חחחחח אידיוטים!

גם לי אומרים את זה לפעמים על חתימה וטלפון שואלים אותי "ואת תתקשרי?" או שלפעמים אני מבקשת תעודת זהות על כרטיס אשראי כאילו רק בשביל לראות שזה הכרטיס אשראי של אותו הבן אדם אז מתחילים להקריא לי את המספר כאילו שזה יעזור לי במשהו.... או ששואלים אותי "בשביל את צריכה לראות את התעודת זהות? לא מספיק לך המספר? מה לא עולים לך הפרטים שלי כשאת מקלידה את המספר תעודת זהות שלי?" כאילו שאני משרד הפנים.... מפגרים זה לא יאומן!

bell boy

New member
הלו הלו בנות לא לריב !!

אנחנו פה לחוות את השירות שאנו נותנים לכולם ... הצעות שירותיות יש בפורום צרכנות ... בקשר לנטויזן אי אפשר להתבלבל אני הרבה בסניף אופיס דיפו בפתח תקווה וראבק אי אפשר לתהות .... ולי היה לקוח שהתקשר אלי ושאל אם הגיע להוט .. אממ בוא נראה אתה מתקשר ויש מענה קולי של חברת YES שמציעה הצעות על ערוץ בייבי/סרטי YES איפה היית כשכל זה רץ??? גפ לך יש שלפוחית רגיזה ?

RReuTT

New member
מי רב?

ונראה לי שקצת הגעת באיחור כי כבר סגרנו את העניין הזה. חוץ מזה שאני חושבת שאנחנו כן יכולים לתת אחד לשני הצעות שירותיות, אחרי הכל כולנו נותני שירות וכולנו יכולים לייעץ אחד לשני וללמוד אחד מהשני למען שמירה על מקום עבודתנו בצורה הטובה ביותר
וזה כמו שאנשים נכנסים לסופר פארם ובטוחים שהם נמצאים בניו פארם שזה ממש לא אותו דבר!!

bell boy

New member
בקשר לניו פארם-זה כמו קוקה קולה

ןRC קולה זה נראה אותו הדבר אבל לא אותו הטעם ?

למעלה