משפטים חזקים

hadad1

New member
משפטים חזקים

כל פעם שאני מתווכח עם אנשים שאומרים לי ששלמה ארצי מלחין ספר טלפונים אז אני מתחיל להגיד להם משפטים חזקים שיש בשירים שלו. לא חשוב ,אני לא טוב בהבעה בכתב אז ככה : כל אחד ירשום משפטים חזקים בשירים כמו לדוגמה: "הזמן המהורהר תלוי על השעון" "אך הפוליטיקה כבדה מידי כמו השדיים בחולצה של דליה" -סתם בצחוק וכו´ אמיר

hadad1

New member
"רגליו קצרות אבל ראשו חכם"

חבר שלי תמיד היה אומר לי את זה יאללה תריצו משפטים

משפטים

" אני אוהב אותך, אוהב עד מוות, אני אוהב אותך עד אהבה" "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר" "ואני מצטט כמו מלומד מתוך ספר: סינדרלה שלי, נרקוד ונמות" "רק טיפש כמוני, רוצה להתאהב שנית, אפילו בך" וכן הלאה, וכן הלאה....

Az_24

New member
משפט חזק שפעם נגע לי כל כך, הוא:

"את ישנה ודאי ומישהו נושם אותך עמוק ידי אינן ידי האיש ההוא ידי המקנאות".

אוי, אבי אבי אבי

מה יהיה איתך? הנה עוד משפט: "אני אקדח טעון געגועים" "אם אתה עובר ת´לילה, אז סימן שכבר עברת, את מרחק הלב מן המחר" שזה שני משפטים, אבל למה להיות קטנוניים??????

hadad1

New member
משפט

"חצי חיים עברו ואיפה הם אני מחשב בזהירות-מתוך "לאן לאן לאן"" "נה נה נה נה נה" -מתוך "אף פעם לא תדעי"

hadad1

New member
../images/Emo127.gif

אני חייב לציין שאחלה משפטים את זורקת פה וגם המשפט שפעם נגע לו איזה משפט הא

טוב נו....

בעיקרון כל דבר ששלמה רק מצייץ מפיו, אני מחשיבה כשמשפט אלמותי, גם אם זה משפט אדיוטי במיוחד, אז אני לא נחשבת....... (ציינתי כבר שהמקרה שלי קשה??)

יש בעיה אחת ...

אם אני אתחיל לכתוב פה משפטים חזקים ששלמה כתב, זה לעולם לא יגמר, כי יש כל כך הרבה .... המון !!! :) "הוא לא יודע (כן! יודע! ) מה עובר עלי ..."

בן בן!

New member
והרי לפניכם משפטי:

"גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת" "להעביר את הזמן בסיפורים, אחרת אתה מת" "חצי חיים ואיפה הם מחשב בזהירות, כמה עוד נשאר לבנאדם לחיות" "וההוא כן שאגב, לא נראה כמו גנב, אז איך תקראו לו?" "אני, תפקידי, לנגב לך את הדמעות" יכולתי להמשיך עם זה שנים......

למעלה