משפטים ותקשורת

limalima7

New member
משפטים ותקשורת

שלום לכולם,אני רוצה להתחיל ללמוד משפטים בשנה הבאה. עשיתי פסיכו' אחד והציון בו לא מספיק. אני עכשיו לומדת לפסיכומטרי נוסף כדי לנסות להתקבל לאחת מהאוניברסיטאות. כאופציה ב' נרשמתי גם למכללה למנהל (אני אופטימית ובונה על לקבל מלגות) כי לשם התקבלתי. בכל התהליך הזה של ההרשמה גילתי שיש מסלול של משפטים עם תקשורת שנשמע לי מאוד מעניין והחלטתי להירשם אליו. עכשיו אני צריכה להיסגר על זה סופית ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם בעניין ומה ניתן לעשות עם תואר כזה בפרקטיקה? אני קצת מתלבטת - אם אתקבל לאוניברסיטה בלאו הכי אלמד רק משפטים ואם לא - תוך כדי לימודים במכללה אצטרך גם לעבוד ותואר משולב הוא מן הסתם יותר עמוס. בגלל זה חשוב לי לדעת מה באמת יכול לתרום השילוב הזה תודה :)

B L I M P

New member
אם הכוון שלך זה עיתונאות או תקשורת

אחרת נראה יאין לזה שום תועלת פרקטית.

Danor191

New member
משפטים ותקשורת במכללה למינהל

גם אני מצטרף לשאלה, כתבתי שאלה דומה לפני כמה ימים בפורום סטודנטים ולא קיבלתי מענה/התייחסות מאף אחד
מישהו לומד פה בדו חוגי במכללה ויכול לספר קצת על שעות הלימודים ? השקעה בבית ? אני יודע שיהיה קשה אבל אני רוצה לקבל מושג עד כמה, אני חושב אולי לא לעבוד בשנה הראשונה ללימודים ולהתחיל לעבוד בעבודת סטודנטים בשנה השנייה. בתואר דו חוגי מקבלים שני תארים ? זה תואר במשפטים ותואר בתקשורת ? או שזה תואר ראשון אחד שמחולק לשניים ? ד"א, איך את מנסה לקבל מלגות ? דרך איזה מלגות ?

דוש2

New member
סטודנטית למשפטים ותקשורת במכללה למנהל

אני סטודנטית במסלול המשולב של המכללה למנהל למשפטים ותקשורת. אשמח לענות על שאלות. בכל אופן, המסלול בהחלט עמוס זה אין ספק. קשה מאוד לשלב עבודה אבל כמובן שזה אפשרי. מסתבר שמשפטים ותקשורת כן קשורים אחד לשני ( באופן מאוד מפתיע) . אפשר להיות כתבים משפטיים, יועצי תקשורת , יועצים משפטיים לארגוני תקשורת וכד'. מה שכן, מי שממש רוצה להתמחות במשפטים אז זה לא המקום, כמובן שיש הרבה יותר קורסים במשפטים, אבל במסלולים שלומדים רק משפטים יש קליניקות ולימודים הרבה יותר מעמיקים ( מן הסתם גם). בכל אופן, אני דווקא כן ממליצה, זה שילוב מעניין, הרבה חומר עיוני אבל סה"כ חוויה.

Danor191

New member
תודה על התשובה

תגידי, איך מסתדרים עם שכר הלימוד ? את מקבלת מלגה ? אפשר לקבל מלגות ?

למעלה