משפטים וכלכלה שנה א

טיטי21

New member
משפטים וכלכלה שנה א

שלום לכם, אשמח אם תענו לי... בימים אלה (שבוע שעבר) סיימתי את מכינת הערב באונ' חיפה, אני כבר יודעת ציונים אבל הם יעבירו את הגליון לחוגים רק בסוף השבוע הבא... אני יודעת שבחוגים מחכים לתוצאות שלנו, ולפי הפרמטרים אני מתקבלת (105 מכינה 680 פסיכומטרי).. אני מודאגת מזה שכל העניין מתעכב ורוצה לברר אודות התהליך, היות ורשמית עדיין לא התקבלתי לא עונים לי על שאלות. איך משלמים? כיצד מגישים בקשה למלגה? מה עוד צריך לדעת? מתי בונים מערכת, יש בכלל איזשהו סיכוי לתמרן את המערכת לפי נוחות השעות.. אודה מאד אם תענו

ככה

בגדול, הנפקת תעודת המכינה מתבצעת שבוע אחרי שמסתיימים מועדי ב' אלא אם כן מבקשים הנפקת תעודה על סמך מועדי א'. במידה וכבר הונפקה תעודה על סמך מועדי א' לוקח לה משהו כמו יומיים להגיע למחלקת הרשמה. ברגע שמקבלים שם את התעודה (ובמידה וכבר נקבע חתך לחוג המבוקש) ניתן לראות אם התקבלת באתר harshama.haifa.ac.il תחת "מצב מועמדות". לגבי משפטים, מאחר וזה חוג מבוקש, האוניברסיטה שומרת לעצמה את הזכות לסגור את ההרשמה לחוג עוד באפריל (וזאת למרות ההבטחה לתלמידי המכינה שימתינו לציוניהם עד לאחר מועד הפסיכו של יולי). בהצלחה.

טיטי21

New member
אין קשר בין "שמירת מקום" לסגירת ההרשמה

תודה על התגובה, רק תיקון קטן, בחוגים מבוקשים אכן ההרשמה נסגרת מוקדם, אפריל לדוגמא במשפטים ובכלכלה זה היה משהו כמו מאי, אבללתשובות של המכינה מחכים, פשוט צריך להירשם אה, ודיברתי איתם, והתקבלתי

למעלה