משפטים וחשבונאות

משפטים וחשבונאות

היי יש לי מס' שאלות המכוונות למי שעשה\מכיר את התואר המשולב הנ"ל. האם הוא מקנה בסופו של דבר 2 תארים? (תואר בחשבונאות ותואר במשפטים? עושה 2 מבחני לשכות- לשכת רואי החשבון ולשכת עו"ד) ומבחינת עלות- האם העלות זהה לתואר רגיל? או שמה המחיר כפול? (אני מכוונת לאוניברסיטאות בלבד) המון תודה

Anabol

New member
תשובות

התואר (כמו בכל השילובים) הוא אחד, כפול. משפטים וחשבונאות. אבל אין לזה שום משמעות פרקטית. לצורך העניין זה בדיוק כמו שני תארים. פשוט תעודה אחת. את לא שונה מבוגרי תארים חד חוגי במשפטים ו/או חשבונאות. מבחני לשכה אפשר לעשות בשניהם, לפי הבחירה שלך. העלות היא לא כפולה (זה יתרון של המשולבות למיניהן), זה זה יוצא בערך פי 1.5 (אולי קצת פחות).

nircon1

New member
לגבי המסלול באת"א

את מקבלת תואר ראשון במשפטים ועוד תעודה על השלמת לימודי חשבונאות, או משהו כזה ,ואחרי שנת ההשלמה ומבחן המועצה את רשאית לעסוק בראיית חשבון, לרוב סטודנטים במסלול בוחרים נתיב אחד ולא עושים שתי התמחויות ולימים עוסקים או בעריכת דין או בראיית חשבון,לגבי העלות שכר לימוד עומד על 150% משכר הלימוד האוניברסיטאי הרגיל שהרי מדובר ב"תואר וחצי" אך אם תבחרי לשלב כל מקצוע אחר עם חשבונאות תשלמי שכר לימוד אוניברסיטאי רגיל (כ-10000 ש"ח).אני לא לומד במסלול אבל התכנון הוא להתחיל השנה שיהיה בהצלחה.

למעלה