משפטים וחשבונאות

מישהו133

New member
משפטים וחשבונאות

מישהו למד באת"א? על כמה שעות מדובר בשבוע בפקולטה למשפטים? חישבתי בערך 60 לשנה, והקורסים הם שנתיים (סמסטר א' ו-ב'). נשמע קצת הזוי ללמוד בכמות כזו של שעות

Saladin

New member
ממש לא 60. חצי מזה.

מי שלומד רק משפטים צריך ללמוד 141 ש"ס בסה"כ ומי שמשלב כמוך צריך ללמוד 126 ש"ס. המשלבים עושים זאת על-פני 8 סמסטרים (4 שנים), מה שאומר 15 ש"ס משפטים בסמסטר ו-30 בשנה.

מישהו133

New member
תודה. עוד כמה

שאלות. בדף כלשהו באתר האוניברסיטה נאמר שהלומד בחוג צריך לסיים את לימודיו תוך 3 שנים, בניגוד למה שכתבת. אתה בטוח? ובכל מקום באתר שבו ניתן מידע על התוכנית הזו, רשום "המסלול מיועד למספר מוגבל של תלמידים". הסכם שלי גבוה בנקודה מהסכם של חשבונאות השנה, והסכם של משפטים נמוך מזה של חשבונאות. אני אעשה עוד פסיכומטרי כדי לשפר במספר נקודות את הסכם. ישנה אפשרות שהסכם יהיה מעל רף הקבלה של שני החוגים, אבל לא יאפשרו לי ללמוד בשני החוגים בגלל "המספר המוגבל" של המקומות? (שימוש מופרז במילה סכם, אני יודע. ניסיתי לסנן)

אני לא מכיר ספציפית את המסלול

אבל למיטב הבנתי את שיטת הסכם באת"א אם יש 30 מקומות במסלול למשל, ונרשמו 30 בעלי סכם גבוה משלך אתה לא תתקבל.

מישהו133

New member
תודה. מישהו התנסה בקבלה ויכול לספר

על נושא "מספר המוגבל של מקומות? ועוד על שילוב החוגים, כמובן

tautau2

New member
תשובה

הסכם מכליל בתוכו את "המספר המוגבל של המקומות" במובן שהאדם האחרון שמתקבל הוא האדם בעל הסכם הכי נמוך (מלבד כל מיני מקרי שוליים של העדפה מתקנת וכאלה). בכל אופן אם הסכם שלך גבוהה בנק' מהסכם שהיה שנה שעברה יש סיכוי לא די טוב שתתקבל גם בלי לעשות כלום....

למעלה