משפטים בעברית

משפטים בעברית

אוקיי, אז יש לי מספר שאלות:

איך זה הולך מבחינת הנ"זים? אני יכולה לעשות בשנה א רק את הקורסי חובה ולדחות את כל הבחירה לשנים הבאות? אם כן מה המינימום נזים שאפשר לעשות בשנה א?
בהנחה שאני באמת עושה את המינימום הנדרש, בכמה ימים ניתן לדחוס את הלימודים?

האם באופן כללי הלימודים בשנה א עמוסים? או שיהיה זמן גם לעבוד?

הסיבה שאני שואלת את כל זה היא ששנה הבאה יש לי שנה קצת עמוסה בתחומים אחרים שלא קשורים ללימודים, ואני מתלבטת אם לדחות את הלימודים בשנה, או להתחיל כבר שנה הבאה ולעשות את המינימום בלימודים בשנה א ולהעמיס על עצמי יותר בשנים הבאות. מה אתם אומרים?

תודה מראש....
 

Not4Sale2004

New member
לשאלותיך

ראשית, בשנה א' - תחויבי לעשות 36 נ"ז מינימום (כולם חובה, ישנה בחירה בקורס אחד של 2 נ"ז אבל הבחירה היא בין קורסים שאפשר לעשות, אין אפשרות לא לעשות אותו בשנה א' כלל).
שנית, לגבי מספר הימים -גם המערכת היא מובנית- בשנים האחרונות, הפקולטה דחסה את הלימודים לשלושה ימים מרוכזים (כאשר שלושת הימים מפוזרים על פני השבוע לפי הקבוצה שאת נמצאת בה, הקבוצות מחולקות לפי שמות המשפחה במחזור שלך).
שלישית, הלימודים בשנה א' עמוסים - אין משמעות הדבר שלא ניתן לעבוד, ואמנם יש דוגמאות לכאלה שעובדים. אבל בהחלט מומלץ לעניות דעתי לשקול את העניין בכובד ראש, שילוב עבודה עם העומס של שנה א' כלל אינו פשוט.
אני מאוד ממליץ לך לפנות למזכירות של הפקולטה לפני שתקבלי החלטה סופית, יתכן ויוכלו לבוא לקראתך ולחרוג מהכללים כדי שתוכלי להתחיל ללמוד כבר בשנה הבאה http://law.huji.ac.il/talmidim.asp?cat=453
בהצלחה
 
למעלה