משפטים בעברית

BW245

New member
משפטים בעברית

הסתכלתי במחשבון יש לי פסיכו 707 וממוצע בגרות 10.0 ושנה שעברה בשביל להתקבל הייתי צריך 10.21 מה הסיכוי להתקבל עם הנתונים לעיל או שאני אהיה חייב לשפר אחד מהנתונים?

n i e m a n d

New member
אף אחד לא באמת יודע

זה יכול לרדת וזה יכול לעלות. באת"א למשל, אחרי שנים בהן הסכם עלה באופן תדיר כלפי מעלה, פתאום הוא ירד דרסטית אפילו בכמה נקודות טובות, משל היינו הפקולטה לכלכלה.. הייתי ממליץ לך לעשות כמה בגרויות קלות ברמה של 5 יח"ל (להרחיב תנ"ך או ספרות ל-5. זה לוקח כלום זמן ומעט השקעה יחסית) כדי לבטח את עצמך באופן סופי במהלך הקיץ (אם לא תתקבל, תוכל לבקש להתקבל כחריג אחרי שתקבל את ציוני הבגרות שלך שיעלו לך את הממוצע. זה עובד) - זה במידה ואתה מעוניין כמובן להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב. עם זאת תמהר, אני לא בטוח מתי ההרשמה וכל הקטע הביורוקרטי נסגר, כך שכדאי לך לרשום את עצמך דרך המזכירות של התיכון שלך כמה שיותר מוקדם.

BW245

New member
תודה, שאלה נוספת

הכנתי מסמכים ל-"ראויים לקידום" , גיליתי שיש לי 45 נק' מתוך 80 , האם במצב כזה חריג זה יועיל? כי הבנתי שכל מי שיש לו מעל 30 נק' האוניברסיטאות מתייחסות אליו בתור ראוי לקידום ואז משקללות את נתוני הקבלה (פסיכו ובגרות) כדי לקבוע מי יכנס למקומות המשוריינים דרך ראויים לקידום.

n i e m a n d

New member
הייתי מציע לך להתייעץ עם המזכירות

בסופו של דבר כל תשובה שתקבל כאן תהיה ספקולטיבית. במזכירות תוכל לקבל תשובות אמיתיות ואם תהיה נחמד מספיק, גם עצות מעשיות מצוות המזכירות במקום, בהתייחס למקרה הקונקרטי שלך.

למעלה