משפטים באת"א

• פותח הנושא K C
  • פורסם בתאריך

K C

New member
משפטים באת"א

שלום. השנה אני לומד מספר קורסים בכלכלה, ושנה הבאה אתחיל משפטים חשבונאות. אני מעוניין לקחת קורס-שניים כבר השנה, במידה והפקולטה תאפשר לי, כדי להוריד את הכמות שתהיה שנה שעברה. אילו קורסים בסיסיים אתם ממליצים לקחת?

tautau2

New member
תשובה

אם אתה מתכוון לכך שאתה מעוניין לעשות השנה קורסים במשפטים ע"מ ששנה הבאה תוכל לעשות פחות (זה מה שהבנתי ממך) אז אני לא חושבת שזה אפשרי, כדי לעשות קורסים אתה צריך להתקבל ללימודים - וזה משהו שאי אפשר לעשות עכשיו. תיאורתית אם היית מתקבל לשנת הלימודים הזו ואז מחליט לעשות רק חלק מהקורסים אז זה היה אפשרי... אבל נראה שזה לא המצב, וגם לא נראה לי שזה מה שרצית לעשות.

K C

New member
->

הבנת נכון, זה מה שאני רוצה לעשות. דיברתי עם הפקולטה לניהול, וייתכן שהם יאפשרו לי ללמוד משהו מחשבונאות. בגלל שאני כבר לומד באוניברסיטה, ובניהול רמזו שזה ייתכן, אני מניח שזה ייתכן גם במשפטים. בכל זאת, תוכלי לומר מהם הקורסים הבסיסיים שיעזרו לי להקטין את העומס בשנה הבאה?

tautau2

New member
כיוון

שבמשפטים ישנם קורסים שנתיים, הקורסים היחדים שתוכל לעשות הם קורסים של שנה א' שנלמדים סימסטריאלי בסימסטר ב'. בגלל שאין יותר מידיי כאלו (בשנה שלי היו רק שניים לשני המסלולים יחד). אז אין לך יותר מידי מבחר גם כך.... (תבדוק בידיעון). בכל אופן בשנה א' אין דרשיות קדם לאף קורס (שלא כמו בכלכלה שבה מי שלא עשה את סימסטר א' לא יוכל להמשיך בלי שהשלים את הקורסים.

למעלה