משעמם

מאמי כנסי לפה רגע

את סתם פותחת שרשורים מאמי.. לא נעיםם לי להגיד לך אבל על הודעות כאלו לא רושמים שרשור
כן באמת משעמם

נצל"ש-כולם לפה-מייד!

אוקי שמעו זה עבר כל גבול אני אומנם לא מנהלת אבל תיסתכלו על הפורום כל אחד שבא לו פוחת שירשור סתם... דיי תיראו איך הפורום ניראה... -למנהלות:שימו את כל השירשורים האלה בשירשור אווף או תימחקו...או שלא יודעת מה תעשו...העיקר שיהיה פה סדר.. -ולכולם:אם יש לכם משהו מענין לא ליפתוח שירשור חדש תנצל"שו רבאק מה לא ברור כל פעם תריך ליכתוב את זה מחדש...אם מעירים למישהי/ו אחד כולם אמורים להבין אזה לא צריך לאמר לכל אחד בניפרד.. אז תעשו טובה לנו-(לפורום) ולעצמכם שמרו על הסדר.. קיפיש?!

צודקת גם אני אומרת את זה

מאמי אני פותחת שרשורים על דברים טובים שמגיבים עליהם הרבה על כל מיני שאלונים משחקים וסיכום שבועי כדי שהפורום לא יהיה משעמם אבל צודקת לגמרי יש כמה שפותחים שרשור על כך שמשעמם להם או שהם עצובים כי ... (משנה למה) עזבו כתבו את זה ב
ומנהלים היא צודקת כמה שלא נעים לי להגיד את זה אבל הפורום הזה נראה נורא!! כל אחד איפה שבא לו פותח שרשור .. ואני מדברת על פתיחת שרשורים סתם כי זה עושה המון בלאגן.. אז קדימה תפסיקו לפתוח שרשורים סתם ותודה לך על ההודעה הזאת אני מאמינה שזה יעזור אם תשימי לב בכמה הודעות פה בפורום עוד מהעמודים הראשונים שהייתי שם כתבתי בכל מיני שרשורים לא קשורים שזה מיותר לפתוח על זה שרשור משחקים שאלונים וכל מיני כתבות זה סבבה לפתוח אבל סתם על כמה שמשעמם לכם או שאתם עצבנים כי... זה ממש מיותר אז תקחו את ההודעה הזאת לתשומת ליבכם

שיראליי

New member
../images/Emo46.gif

הדעה שלך או של מישהו אחר לא מעניינת אותי כמו ששחר אמרה כל אחד עושה פה מה שבא לו אז למה לי אסור אז תפסיקו עם התגובות שלכם עם יש לכם בעיה תשאירו אותה לעצמכם עם זה יפריעה למנהלת היא טטפל בזה בעצמה ובלי העזרה שלכם ובא לי לכתוב שמשעמם לי או שאני עזבנית אז תפסיקו לישלוח לי את התגובות האלא ורדו לי מהוריד!!!!

אני אופ'תותך שיראלייי

אחותיי הכוסית המהממתתת...לאב יוו המון המוןןן...(סתם היה בא לי להגיד לך את זה חבל שלא שרשרתי שירשור חדש חחח היו מתעצבנים עלי...פנאןן)

תודה על העזה מאמי...אבל לא ניראה

לי שהם הבינו את זה נישארו עוד כמה שירשורים של שטויות ליסגור...=/

../images/Emo46.gif

תאמת היא עושה לפורום הזה טובה שהיא כותבת הודעות אז כל מי שמתכנן להתלונן פה אז באמת תשמרו את זה לעצמכם...היא כותבת פה ובאמת צריך קצת הצפה אם הפורום הזה רוצה להגיע למועדפים... רגע..מפריע לכם שהיא מציפה?לא מפריע לכם אישית אז...אני מציעה לכם לשמור תדעה לעצמכם זה לא יעזור...לאב יו אנשיםם... ואם זה מפריע למנהלת היא פשוט תגיד...במילא השרשור הזה ירד למטה מתישהו... שיראלוש אני מתה עליך יפיופהה

אם מישהו חושב שעושה טובה שהוא פה אז

יכול להתחפף מהפורום הזה ומהרררררררררררררררר שיראל - אם את רוצה שנפסיק אם התגובות האלו אז תפסיקי על כל פליץ שלך לרשום שרשור כתבתי את זה בכללי ולא דווקא בכוונה אלייך ושחר תאמיני לי אם את עושה למישהו פה טובה שאת פה אז תדעי לך שלא!!! אף אחד פה לא עושה טובה ומי שעושה טובה אני מודיעה לו מעכשיו שלא יעשה טובה באמת לא צריך פה טובות יש מספיק אנשים חמודים ומדהימים פה וממש לא צריך את האלו שעושים טובה שהם פה שחר את מסכימה עם זה רק כי היא חברה שלך הרי את בעצמך כתבת לי הודעה לשרשור שפתחתי לשאלות של דניאל שזה מיותר ושלא צריך לפתוח על זה שרשור כי אפשר לכתוב לו בפרטי!

שיראליי

New member
תרגיעי

אני לא עושה לך שום טובה אני נמצאת פה רק בגלל שאני מעריצה את דניאל ואת ממש לא מעניינת אותי הבנת עם אני מפריעה לך זאת בעיה שלך את לא רוצה לדבר איתי לא צריך על תפני עליי בכלל אני לא ידבר איתך ואת לא איתי ועם בא לי אני יפתח שרשור ואני לא שואלת אותך הבנת וזהו

קודם כל לא אמרתי שאת עושה טובה

שחר כתבה את זה אז הגבתי בעיקרון לשחר ובאמת לא מעניין אותי מה את חושבת ככה שזה: -אין תגובה

כנסו :\

אוי בננות אל תריבוו :\ גם ככה הפורום לא ממש חי, לא יזיק לפעמים לפתוח סתם שירושים, שנדבר. מה לא ?! ;] טוב לא רוצה להתערב, אבל לא צריך לריב, זה סתם משבש תאוירה של הפורום, מניסיון.

שיראליי

New member
אני לא רבה

היא זאת שמתחילה איתי היא והחברות שלה יש להם בעיה שפתחתי שרשור כאילו שאני היחידה שפותחת שירשורים פה והיא מתנפלת עליי יאללה אני לא ידבר איתה וזהו

מאמי תקשיבי קודם כל

לא התפנלתי זה לא היה ספציפי עלייך ואם הרגשת ככה אני מצטערת.. אני מדברת בכללי אין לי שום דבר נגדך כי יש עוד כמה כאלו פה זה ממש ממש לא אישי דווקא אלייך את חדשה אין לי שום דבר נגדך וזהו ומה זה היה "היא והחברות שלה" חחח איזה חברות?

כן אבל זה לא אישי כלפיה מאמי

זה בכללי לכולם אם רוצים סתם לדבר תפתחו שרשור שהנושא שלו
פעם בשבוע בערך אני פותחת שרשור כזה אם שמתם לב ואז מתכתבים שם על נושאים לא קשורים לפתוח סתם שרשור זה לא טוב אפילו אם הפורום יבש ועוד משהו.. לא דיברתי ספציפי לבנאדם מסויים אני מדברת בכללי קלטו את זה - לכל אלו שעדיין לא הבינו את זה אין לי שום דבר נגד אף אחד! גם לא נגדך שיראל

שיראליי

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

מתי ראיתם את הקליפ אלייך בפעם הראשונה? באיזה ערוץ ראיתם את הקליפ? מתי שראיתם את הקליפ מה ישר חשבת על דניאל זילברשטיין? אהבתם את הקליפ על הפעם הראשונה? מה ישר בא לכם לראש אחרי שראיתם את הקליפ?
תענו אני מחכה לתשובות

-עונה-

ראיתי את הקליפ אמ.. לא זוכרת מתי כשהוא נכנס למבוקשים ערוץ 24 שהוא ממש ממש מזכיר לי את ידיד שלי שלא ראיתי כמעט שנה (מיום כיפור) יש להם כמעט את אותו קול ואותם עיניים ככה שזה ממש חלום היה לראות את דניאל על הפעם ראשונה לא ממש הבנתי אותו אבל על הפעם השנייה כן אמ.. ישר בא לי לראש כמה שהבנאדם מוכשר וחתיך- קיצר מושלם

למעלה