אוקי שמעו זה עבר כל גבול אני אומנם לא מנהלת אבל תיסתכלו על הפורום כל אחד שבא לו פוחת שירשור סתם... דיי תיראו איך הפורום ניראה... -למנהלות:שימו את כל השירשורים האלה בשירשור אווף או תימחקו...או שלא יודעת מה תעשו...העיקר שיהיה פה סדר.. -ולכולם:אם יש לכם משהו מענין לא ליפתוח שירשור חדש תנצל"שו רבאק מה לא ברור כל פעם תריך ליכתוב את זה מחדש...אם מעירים למישהי/ו אחד כולם אמורים להבין אזה לא צריך לאמר לכל אחד בניפרד.. אז תעשו טובה לנו-(לפורום) ולעצמכם שמרו על הסדר.. קיפיש?!
מאמי אני פותחת שרשורים על דברים טובים שמגיבים עליהם הרבה על כל מיני שאלונים משחקים וסיכום שבועי כדי שהפורום לא יהיה משעמם אבל צודקת לגמרי יש כמה שפותחים שרשור על כך שמשעמם להם או שהם עצובים כי ... (משנה למה) עזבו כתבו את זה ב
ומנהלים היא צודקת כמה שלא נעים לי להגיד את זה אבל הפורום הזה נראה נורא!! כל אחד איפה שבא לו פותח שרשור .. ואני מדברת על פתיחת שרשורים סתם כי זה עושה המון בלאגן.. אז קדימה תפסיקו לפתוח שרשורים סתם ותודה לך על ההודעה הזאת אני מאמינה שזה יעזור אם תשימי לב בכמה הודעות פה בפורום עוד מהעמודים הראשונים שהייתי שם כתבתי בכל מיני שרשורים לא קשורים שזה מיותר לפתוח על זה שרשור משחקים שאלונים וכל מיני כתבות זה סבבה לפתוח אבל סתם על כמה שמשעמם לכם או שאתם עצבנים כי... זה ממש מיותר אז תקחו את ההודעה הזאת לתשומת ליבכם
הדעה שלך או של מישהו אחר לא מעניינת אותי כמו ששחר אמרה כל אחד עושה פה מה שבא לו אז למה לי אסור אז תפסיקו עם התגובות שלכם עם יש לכם בעיה תשאירו אותה לעצמכם עם זה יפריעה למנהלת היא טטפל בזה בעצמה ובלי העזרה שלכם ובא לי לכתוב שמשעמם לי או שאני עזבנית אז תפסיקו לישלוח לי את התגובות האלא ורדו לי מהוריד!!!!
תאמת היא עושה לפורום הזה טובה שהיא כותבת הודעות אז כל מי שמתכנן להתלונן פה אז באמת תשמרו את זה לעצמכם...היא כותבת פה ובאמת צריך קצת הצפה אם הפורום הזה רוצה להגיע למועדפים... רגע..מפריע לכם שהיא מציפה?לא מפריע לכם אישית אז...אני מציעה לכם לשמור תדעה לעצמכם זה לא יעזור...לאב יו אנשיםם... ואם זה מפריע למנהלת היא פשוט תגיד...במילא השרשור הזה ירד למטה מתישהו... שיראלוש אני מתה עליך יפיופהה
יכול להתחפף מהפורום הזה ומהרררררררררררררררר שיראל - אם את רוצה שנפסיק אם התגובות האלו אז תפסיקי על כל פליץ שלך לרשום שרשור כתבתי את זה בכללי ולא דווקא בכוונה אלייך ושחר תאמיני לי אם את עושה למישהו פה טובה שאת פה אז תדעי לך שלא!!! אף אחד פה לא עושה טובה ומי שעושה טובה אני מודיעה לו מעכשיו שלא יעשה טובה באמת לא צריך פה טובות יש מספיק אנשים חמודים ומדהימים פה וממש לא צריך את האלו שעושים טובה שהם פה שחר את מסכימה עם זה רק כי היא חברה שלך הרי את בעצמך כתבת לי הודעה לשרשור שפתחתי לשאלות של דניאל שזה מיותר ושלא צריך לפתוח על זה שרשור כי אפשר לכתוב לו בפרטי!
אני לא עושה לך שום טובה אני נמצאת פה רק בגלל שאני מעריצה את דניאל ואת ממש לא מעניינת אותי הבנת עם אני מפריעה לך זאת בעיה שלך את לא רוצה לדבר איתי לא צריך על תפני עליי בכלל אני לא ידבר איתך ואת לא איתי ועם בא לי אני יפתח שרשור ואני לא שואלת אותך הבנת וזהו
אוי בננות אל תריבוו :\ גם ככה הפורום לא ממש חי, לא יזיק לפעמים לפתוח סתם שירושים, שנדבר. מה לא ?! ;] טוב לא רוצה להתערב, אבל לא צריך לריב, זה סתם משבש תאוירה של הפורום, מניסיון.
לא התפנלתי זה לא היה ספציפי עלייך ואם הרגשת ככה אני מצטערת.. אני מדברת בכללי אין לי שום דבר נגדך כי יש עוד כמה כאלו פה זה ממש ממש לא אישי דווקא אלייך את חדשה אין לי שום דבר נגדך וזהו ומה זה היה "היא והחברות שלה" חחח איזה חברות?
זה בכללי לכולם אם רוצים סתם לדבר תפתחו שרשור שהנושא שלו
פעם בשבוע בערך אני פותחת שרשור כזה אם שמתם לב ואז מתכתבים שם על נושאים לא קשורים לפתוח סתם שרשור זה לא טוב אפילו אם הפורום יבש ועוד משהו.. לא דיברתי ספציפי לבנאדם מסויים אני מדברת בכללי קלטו את זה - לכל אלו שעדיין לא הבינו את זה אין לי שום דבר נגד אף אחד! גם לא נגדך שיראל
מתי ראיתם את הקליפ אלייך בפעם הראשונה? באיזה ערוץ ראיתם את הקליפ? מתי שראיתם את הקליפ מה ישר חשבת על דניאל זילברשטיין? אהבתם את הקליפ על הפעם הראשונה? מה ישר בא לכם לראש אחרי שראיתם את הקליפ?
ראיתי את הקליפ אמ.. לא זוכרת מתי כשהוא נכנס למבוקשים ערוץ 24 שהוא ממש ממש מזכיר לי את ידיד שלי שלא ראיתי כמעט שנה (מיום כיפור) יש להם כמעט את אותו קול ואותם עיניים ככה שזה ממש חלום היה לראות את דניאל על הפעם ראשונה לא ממש הבנתי אותו אבל על הפעם השנייה כן אמ.. ישר בא לי לראש כמה שהבנאדם מוכשר וחתיך- קיצר מושלם