משעמם

עונה לך מאמי

אמ.. תכנסי לשער של תפוז ליד הכינוי שלך בצד ימין יש לך אפשרות להכנס ל"עולם שלי" ככה תכנסי לעולם שלך או שפשוט עכשיו כשאת קוראת את ההודעה אז תשלחצי על הכינוי שלך וזה יכניס אותך לעולם שלך למעלה באמצע בעולם שלך יש לך אפשרות ללחוץ על "עידכון העולם שלי" שם ידריכו אותך כבר את משנה פרטים ועושה שמור והמשך ואז זה כבר יגיע אליך לחתימה או שתסתכלי בצד ימין ותראי את כל האפשרויות שלך לשנות את העולם שלך קיצר כנסי ואם יש בעייה כתבי לי במסר

שיראליי

New member
../images/Emo25.gifשידוכים לדניאלי../images/Emo25.gif

התאמה לדניאלי מי שהכי מתאימה לדניאל תסמנו ב
1.רוני 2.אגם רודברג 3.נינט טייב 4.גלית גוטמן 5.מורן אטיאס 6.מאיה בוסקילה 7.אליאנה בקייר 8.אסתי גינזבורג 9.אניה בוקשטיין 10.מלי לוי

שיראליי

New member
../images/Emo124.gifטוב יש לי משהו להגיד../images/Emo124.gif

טוב אני עשיתי אתר חדש בטיפו שהוא קשור למישהו שהוא משתתף באתר של קאזה הוא משתתף בתחרות דוגמנים ודוגמניות ואני כימעט שבטוחה שהוא ינצח טוב אז הוא רוצה ליהיות זמר והוא כותב שירים ושר אותם יש לו כבר די הרבה שירים ועם בא לכם לישמוע קצת את השירים שלו אתם מוזמנים כמובן אני עשתי אותו מנהל האתר שלי והוא רואה את כל מה שרושמים לו אז עם בא לכם תירשמו מה דעתכם על השירים שלו ומה דעתכם על איך שהוא ניראה והוא יחזור עליכם אז אנחנו מצפים ליראות אותכם באתר שלנו =) >>>>>>>>>נכון שהוא חתיך הורס?>>>>>>>>>>>>>>>

../images/Emo26.gif אני ../images/Emo36.gif כנסו לראות תגובה

טוב קודם כל לא מבינה מה כל הקטע של השידוכים אבל זה מצחיק לאללה מה הקשר בין: דניאל
מאיה בוסקילה דניאל
אניה בוקשטיין דניאל
מלי לוי חחחח כל אלו ממש הייתי מעיפה גם כי הן תפוסות וגם כי.. זה די מוזר חחח לא יודעת איך להסביר את זה - עזבו אל תגיבו חחח

למעלה