משעמם..

aviran677

New member
משעמם..../images/Emo4.gif

משעמם..!!! מי פה?
..חח יש מישהו חוץ ממני שבבית היום?..!!

aviran677

New member
טוב .. אז אני אשלח לעצמי הודעות...חח../images/Emo3.gif

חח אני משתגע קצת אל תתייחסו...(למי אני אומר אל תתיחסו?
)..חח.. זרקו אותי אף אחד לא רוצה לדבר איתי .. אין לי כבר חברים..

aviran677

New member
חח סוף סוף מישהו!!../images/Emo6.gif

חשבתי שאני כבר משתגע .. כולם יצאו .. חבר בעבודה ומשעמם לי בטרוף!!..ואני לא בן אדם שיכול לסבול שיעמום זה מטריף אותי..
מה איתך חזרת מאיפשהוא?

Paranoid Eyes

New member
הייתי בפאב ליד הבית

אבל יצאנו לשם כבר די עייפים.. אז חזרנו :) מה שלומך?

aviran677

New member
אני סבבה...../images/Emo9.gif

חוץ מקצת משועמם.. לא משהו רציני.. סתם רציתי לצאת.. אבל אז רבתי עם החבר.. והריב נהיה שעתיים כבר אמרתי לא נצא... וזהו לא משהו מעניין.. ראיתי דיודי של 4 שעות של"חברים" אם זה מראה לך כמה השתעממתי..חח

aviran677

New member
חח באמת סבבה אבל 20 פרקים??!!../images/Emo2.gif

וסתם.. עזבי אותי מהדרעק הזה ..חח די הוא משגע אותי!! נמאס לי כבר..היום היה ה"ריב" הראשון שלנו הריב הגדול הראשון.. עדיין לא ברור איך הוא נגמר..נראה כרגע הפאלפון שלי סגור.!!
.. סתם הוא קרייזי..
יש דבר קנאים אנונמים?.חחחח אם יש נרשום אותו עכשיו

aviran677

New member
כן בהתחלה..

כן בהתחלה זה באמת נחמד ומחמיא .. אבל זה לא באיזשהוא מקום אחרי כמה זמן מראה על קצת אי אמון .. כאילו אם הוא חושב שכול דקה אני עם מישהו ואיפה אני ועם מי אני.. זה לא מראה קצת..על זה שאין אמון.. או שזה בעצם די בעיה שלו כאילו עם עצמו ..חוסר ביטחון או משהו..לא יודע אנערף.. היום הייתי עצבני מהבוקר והוא פשט לחץ לי על קצת העצבים שנשאר לי אם ה" לאן אתה הולך עם מי.. מי יהיה שם כמה.."..ונשברתי..
..חח אמרתי לו" די די כבר עם החקירות האלו כול פעם"..ועוד כמה דברים..ואז הוא אמר משהו ..חח..שזה היה כאילו דיי נגמר!!.. הוא אמר לי ככה בעדינות.."אולי אל תצא .. תחכה שאני אחזור מהעבודה (ב5!!בבוקר)..ואני אבוא אלייך".. את מבינה הוא כול הזמן עושה את זה שאני אשאר בבית .. אשתעמם ואחכה לו כמו פודל טוב..הוא רוצה לסגור אותי..מהעולם..!!היום זה היא השיא אני חולה עליו .. אבל הקנאות והרוכשנות עברו כול גבול..אני מסכים בלהתחשב ברגשות שלו.. ואחרי כול זה מי נשאר בבית היום..?
חחח.. מה שהוא רצה..!!

Paranoid Eyes

New member
אז חבל שנשארת...

אני לא מבינה באמת למה... צריך לבוא קצת לקראתו בעניין הקנאות כי מה לעשות, יש כאלו.. אבל, אתה צריך להמשיך את החיים שלך ולא להסתגר בגללו. תעשו שיחה, ולא ריב. תקשורת טובה בין בני הזוג זה חשוב. תסביר לו בדיוק את עמדתך , שאתה מבין אותו אבל אי אפשר ככה לנהל מערכת יחסים. שהוא צריך למתן את עצמו.. לתת ספייס.. אתה יודע.. סומכת עליך.

aviran677

New member
כן..../images/Emo9.gif

כן.. את צודקת.. אפילו שנשארתי.. אני לא אדבר איתו עד מחר לפחות..חח שיסבול קצת ואז נעשה שיחה רצינית.. אני באמת בא לקראתו אני מבין אותו קצת..הוא קצת כזה רוכשוני הוא אוהב אותי קרוב אליו ככה הוא אומר..
..חח וזה חמוד וזה נותן לי הרגשה כזאת מיוחדת אבל הוא צריך להירגע טיפה ..טיפה לשחרר .. מה איתך רווקה?.. או שגם יש לך חבר מטורף כמו שלי?חח

aviran677

New member
גם נכון...

אבל לפעמים רק לפעמים.. מתגעגעים קצת לחופשיות הטוטאלית.. לפחות אני.. למרות שבשום אופן לא רוצים לוותר על הזוגיות.. אין דבר יותר כיף מלישון ביחד..במיוחד אני .. אני דבק!! או שאני יושן עליו כאילו על החזה או שאני חייב שהוא ישים עליי את היד שיחבק אותי אם לא אני אומר לו"שהוא כבר לא אוהב אותי"..חח והוא שונא את זה אבל מי שואל אותו.. אבל יש רגעים שמתגעגעים לזה לרווקות שאין למי לתת דין וחשבון.. רק לפעמיים..!!

aviran677

New member
יכול להיות..

אבל יש דברים שאני בחיים לא אוותר עליהם בזוגיות.. כמו.. יום האהבה!!!! וואי היה מושלם!!
..אבל את חייבת לשמוע מה הוא עשה כאילו הכול היה נורמלי את יודעת סרט.. כרטיסים ברכה..דובי ענק (_יש לי אוסף..חח)..ואז חשבתי שהכול נגמר .. ואז הוא הוציא שני כרטיסי טיסה לניו יורק!! את קולטת?. הוא שמע שרציתי לחזור לניו יורק כבר חודשיים והוא ארגן הכול אישור מהצבא ויזה הכול..
זה הסיבות שמזכירות לי למה אני איתו..חח למרות כול השיגעונות שלו.. וואי איזה כיף שבועיים ניו יורק רק אני והוא !!קצת מלחיץ לא?..
חחח

Paranoid Eyes

New member
מה מלחיץ?!

הלוואי עליי! תביא לי אותו!!! נו בשותף אבירן.. מה אכפת לך.. שבוע שבוע

aviran677

New member
חחח.. בכייף..../images/Emo13.gif

סתם מלחיץ הקטע של שבועיים ביחד!!! את יודעת..כול יום כול יום

למעלה