משעמם קצת... אז...

שירלי317

New member
משעמם קצת... אז...

הממ... הקורס קיץ בכנות מתקרב ... אז: מי יוצא? ל א' או ב'? על איזה סוס? מה אתם מצפים מהקורס ומעצמכם בכלל? אתם באים גם בשביל הכיף או רק כדי להגיד עברתי קורס א' / ב' ? תהנו!

שירלי317

New member
../images/Emo24.gifאניייייייי

מי יוצא
אנייייייי ל א' או ב'
ב' על איזה סוס
שאדו השקסי! מה אתם מצפים מהקורס ומעצמכם בכלל
להנות וללמוד כמה שיותרררר אתם באים גם בשביל הכיף או רק כדי להגיד עברתי קורס א' / ב'
בשביל הכיף, ברור שבשביל הכיףףףףףףףףףף

אני עושה ב' הלואי על שיא..

מה קורה שירלי..? ,והקורס הזה בישביל לילמוד,כיף נעשה בבית בהצלחה.!

שירלי317

New member
נמ נמ נמ

ג'יין לא אמרה שאתה עושה על מוצארט?! כי שיא עושה את א'!.... ???? אצלי הכל סבבה, מה איתך? מתי אתה בא לאורווה? הקורס הזה הוא לא רק בשביל ללמוד.. צריך גם לכייף ולהנות אחרת זה לא שווה.. א' זה כבר יותר רציני והכל.. אבל ב' זה בעיקר בשביל להנות וללמוד בכיף! ולאלו שהם לא כמוך, ואין להם סוסה בבית..חחח.. זו גם הזדמנות לרכב הרבה וללמוד מזה... ופשוט להתעורר כל בוקר עם הסוסים!!! =)))

חח ואללה ....

ראסמי אני לא יודע על מי אני עושה ,סתם רשמתי על שיא אני ידעתי שאני לא יעשה עליו סתם בישביל לפתח ציפיות להרגיש טוב, ובכל זאת אני חושב שקורס זה בישביל לילמוד כמה שיותר ... ו west (ווסט) הסוסה הפיינטית הכי יפה בארץ! אוהב אותה קשות .

שירלי317

New member
חח

הקטע שקורס ב' אבל אז נגיד הוא בשביל ללמוד, נכון... אבל נראה לי הכי חשוב להנות מזה אחרת זה לא שווה את זה ולא לומדים כלום.. זה מה שהתכוונתי.. יאנו, להנות מבחינה של לא לקחת את זה גם יותר מדי ברצינות... אבל בכל מקרה יש לי הרגשה שכולם יהנו... חח.. אני יודעת, אני מברברת... אז יאללה.. אני טסה לאורווה... (ילדים קטנים=להתחלק על השכלללללל)

Blue Eyessss

New member
אני../images/Emo47.gif

לא' על טימי
אני מצפה ללכת לקורס ולנצל את המיטב וללמוד כמה שיותר משם ולהוציא תעודת הדרכה בשביל השנה לפני צבא ואחרי...ואולי בשביל שאני אוכל להתחיל ללמוד שיפוט דרסז' וזה..נראה כבר

שירלי317

New member
טימממממממי

איזה פשוש הוא היה היום השתולל עם פורסט ודלאס במרעה...חחחח

H a R a Z y

New member
אני הולך כדי לעבור ולקבל תעודת הדרכ

ה.. לעבוד בהדרכה ולהרוויח קצת כסף.. הכיף שיהיה לי זה סתם עוד פלוס של הקורס.. אני לא חושב שכדאי לצאת לאף אחד מהקורסים רק בשביל כיף כי זה הוצאה גדולה מאוד הקורס הזה והמחיר עולה משנה לשנה..

שירלי317

New member
נכון אבל..

נגיד הקורס ב'... זה כמובן כדי ללמוד אבל בעיקר כדי להנות תוך כדי.... והקורס א' מן הסתם זה הרבה יותר רציני בקטע שזה אחרי זה נותן לך תעודת מדריך אם אתה עובר... אבל העיקר להנות.. אם עוברים אבל לא נהנים זה לא שווה...

daniel1235

New member
לא שאלה פוגעת או משהו

למה אין עוד קורסים כאלה לאינגליש????? יש לווסטרן ברמת יוחנן

קורסים לאינגליש יש ב...

יש בכנות ובוינגייט רק ... וביגלל הקורס מדריכם שיש בכנות,כנות נחשבת לאורווה בין הטובות בארץ ואם שם בין לאומי

למעלה