משעמם פה

darkmage

New member
משעמם פה

היתי רוצה לדבר פה על פילוסופיה וכו´ מהמובן של המגיה אבל אין עם מי

Justin Angel

New member
אז

הנה הצעה מטורפת... תנסה לעלות נושא? אולי שאלה? ואולי הפעם גם תהיה ברור בניסוח שלך?

darkmage

New member
וואלה

אז יש לי שאלה אני מנסה ללמוד את אמונות הכישוף אבל זה לא מצליח לי זה כאילו שהאנרגיה אני רואה אותה מתגשמת אבל אני לא יודע אם זה קורה באמת או שזה סתם הדמיון המעוות שלי אשמח אם תענה לי איך אפשר לדעת באמת

wicca_sphere

New member
הפתרון נמצא בשאלה שלך

אתה מפעיל את האנרגיה בעזרת הדמיון, אז ככה שככל שהדמיון שלך "מעוות" יותר ככה אתה מצליח יותר, ככה שאין הבדל בין מה שאתה רואה או מדמיין שאתה רואה כי ברגע שאתה מדמיין את זה, זה קורה. (זה אחד המשפטים הכי מסובכים שרשמתי בחיים שלי.. חחח..
)

darkmage

New member
זה בדיוק מה שלא הבנתי

נכנסתי לאתר שלך אתר אם יורשה לי להגיד חבל על הזמן אבל בכל זאת אני צריך לראות תוצאות או שעוד מישהו יראה את מה שאני רואה

darkmage

New member
זה בדיוק הקטע

אני לא בטוח שזה פועל יכול להיות שזה פועל אבל מצד שני...

Justin Angel

New member
אני

אענה לך בדיוק כמו שעניתי לגבע הבכיין. "האמונה" הזאת שאתה מחפש לא באה בגלל שמשהו הצליח לך. אחרי מספיק זמן שאתה תתאמן , אתה פשוט תקום יום אחד בבוקר ותהיה לך "האמונה" הזאת שאתה מחפש. לא יעזור לבקש מאתנו אותה.

wicca_sphere

New member
ג´סטין צודק

זה יבוא עם הזמן, אבל דברים לא יפעלו אם לא תאמין בהם...

Justin Angel

New member
אממ...

כן... זה יחסית אוקסימורון מעצבן... אבל, אתה מדבר על אמונה של דבר אחד , הוא דיבר על אמונה של כל הדברים כמכלול.

nepthys

New member
אני חושבת קצת שונה,

לדעתי אם אתה באמת מתרכז ולוקח דעה אובייקטיבית בנושא, זה עדיין משאיר פתח להתגשמות של דברים.. מכיוון שבכללית, האמונה היא פשוט עוד חלק שמוסיף לריכוז..

תיקון טעות....

גבע הלפרין... שמי הוא גבע הלפרין... ולא גבע הבכיין תנסה שוב..... *ג´סטין מנסה.... גבע ה..ב הלללל הללללללפפפרררין! *גסטין מאושר כי הצליח לבטא "גבע הלפרין" *גבע משבח את ג´סטין ונותן לו סוכריה על מקל....

למעלה