אני שיחקתי את אן!! ונהניתי ממש בעיקר בסצנות אהבה עם חברה שלי [כריס, חיחי]
ק *קליאו* New member 4/1/05 #33 אני שיחקתי את אן!!../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif ונהניתי ממש בעיקר בסצנות אהבה עם חברה שלי [כריס, חיחי]
אני שיחקתי את אן!!../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif ונהניתי ממש בעיקר בסצנות אהבה עם חברה שלי [כריס, חיחי]
K Kouryuu New member 4/1/05 #34 "I kissed Annie! I kissed Annie!!!11" אעע, תנו לי למות בשקט. :> כריס כוסון בפוטנצייה, לפחות כך תיארתי אותו, עד בוא הסרט המכוער.
"I kissed Annie! I kissed Annie!!!11" אעע, תנו לי למות בשקט. :> כריס כוסון בפוטנצייה, לפחות כך תיארתי אותו, עד בוא הסרט המכוער.
T thebaby New member 2/1/05 #11 BooBies../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif :-X
BooBies../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif :-X
G Gizmo16 New member 3/1/05 #22 בד"כ אני לא מגיבה, אבל...../images/Emo28.gif זה באמת שיעשע אותי כרגע... בנאדם שיושב וקורא שרשור מלא בהודעות של אנשים משועממים ואז גם מגיב עליו... מה זה עושה אותו עזבו משעשע
בד"כ אני לא מגיבה, אבל...../images/Emo28.gif זה באמת שיעשע אותי כרגע... בנאדם שיושב וקורא שרשור מלא בהודעות של אנשים משועממים ואז גם מגיב עליו... מה זה עושה אותו עזבו משעשע
K Kryptonite New member 3/1/05 #26 אחד אחד!../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif שלא נפחיד או נבריח אותו... :|
L Lady_Voldemort New member 4/1/05 #29 ../images/Emo77.gif לפחות לא אחרי חצות כי זא מטרול פרבי חמוד הוא יהפוך למפלצת
T thebaby New member 4/1/05 #28 הראשון שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif שאני מודע אליו לפחות