משעמם פה.
G Gizmo16 New member 3/1/05 #20 ברני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif
ברני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif
A AGENT SHESH New member 2/1/05 #7 הו מרלין!../images/Emo73.gif המכשף הדגול! אני אוהב את המוזיקה שלו. הוא אחלה.
A AGENT SHESH New member 2/1/05 #12 כן,../images/Emo73.gif מדברים על זה כבר הרבה זמן, עד עכשיו לא התקדם עם זה כלום...
A AGENT SHESH New member 2/1/05 #8 רק עכשיו הבנתי...../images/Emo73.gif שהשם שלה הוא שם בעל משמעות באנגלית... Cruela Devil
G Gizmo16 New member 3/1/05 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif
כ כבשה מייללת לירח New member 3/1/05 #18 שימותו כולם... :X ../images/Emo29.gif לא רוצה לשמוע על המחזה הזה מחוץ לביצפר, או גם בביצפר...
ה הרמיוניDanger New member 3/1/05 #15 כחחח קראנו את זה באנגלית היה אמור להיות לי היום מבחן בקיאות על זה. האמת שממש שמחתי שהוא מת בסוף הוא בן זונה שמתכחש לזה שהוא רצח לעצמו את הבן! ואגב, עשית בכותרת שלך ספוילר לכל מי שלא קרא
כחחח קראנו את זה באנגלית היה אמור להיות לי היום מבחן בקיאות על זה. האמת שממש שמחתי שהוא מת בסוף הוא בן זונה שמתכחש לזה שהוא רצח לעצמו את הבן! ואגב, עשית בכותרת שלך ספוילר לכל מי שלא קרא