משעמם פה רצח.

Blank Smile

New member
משעמם פה רצח.

שאלון!
שם: גיל: יישוב: יש לך חיית מחמד? מה? איפה אתה יושב עכשיו? איזה חברת פלאפון יש לך? יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אתה משלם את החשבון? יש עבודה? מה? מה הצלצול שלך בפלאפון? שיר שמתנגן ברקע? כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? יש חבר\ה? כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? וצחקת? ובכית? והתעצבנת ברמות מטורפות? ורקדת כמו משוגע\ת? לקחת סמים? עישנת סיגריה? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? קנית דיסק? הורדת שיר? בדקת אימייל? שלחת מייל? מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? ובהכי חדשה? ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? איזה ספר קראת לאחרונה? ממליץ\ה עליו? מוכן\לסיים את השאלון?

עונה כי מצ'עמם לי ../images/Emo3.gif

שם: מאורה גיל: 22 וחודשיים ושבוע עיר: רחובות יש לך חיית מחמד?
איפה אתה יושב עכשיו? בחדר של אחותי [כי שמה המחשב נמצא] איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא יודעת אתה משלם את החשבון? לא , אבא משלם. יש עבודה? לא , אני לומדת. מה הצלצול שלך בפלאפון? don't cha שיר שמתנגן ברקע? ממעמקים - הפרויקט של עידן רייכל כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לא יודעת איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה מתי בפעם האחרונה ש: התרגשת? בערב יום העצמאות. וצחקת? שלשום בקורס. ובכית? ממזמן. והתעצבנת ברמות מטורפות? מתישהו בעשור הזה ורקדת כמו משוגע\ת?
לקחת סמים?
עישנת סיגריה? שונאת את זה עישנת נרגילה? ^ כנ"ל שתית אלכוהול? אתמול השתכרת? ממש לא , אי אשפר להשתכר מליקר קנית דיסק? לפני איזה שבועיים [החדש של כריסטינה אגילרה] הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? לפני כמה דקות שלחת מייל? היום בבוקר. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? מזל"ט על הסמל [אוגוסט 2005] ובהכי חדשה? הודעת אישור מהאיסיקיו ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מלפני 3 ימים. איזה ספר קראת לאחרונה?
מוכן\לסיים את השאלון ? כן , כן , כן

Conviction

New member
יאי, שאלון!

שם: הדר. גיל: 16 והרבה חודשים. יישוב: תל אביב. יש לך חיית מחמד? נופ. מה? --- איפה אתה יושב עכשיו? בחדר, על המיטה. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? מאוד, בגלל הנסיעה לפולין. 950.
אתה משלם את החשבון? לא. יש עבודה? בערך.
טכנית יש לי, אבל איזה חודשיים כבר לא עבדתי, ועדיין ממשיכים להתקשר אליי. X: מה? קופאית בהיכל נוקיה. מה הצלצול שלך בפלאפון? "רוני", של גזוז. :)
שיר שמתנגן ברקע? The Cranberries - Linger כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אני לא מחוברת. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בבסיס של חיל האוויר (נראה לי חצרים).
יש חבר\ה? כן. כיף ביחד? כן.
מתי בפעם האחרונה התרגשת? ביום חמישי. וצחקת? לפני כמה שעות. ובכית? לא זוכרת. (וזה כ"כ טוב [: ) והתעצבנת ברמות מטורפות? ממ.. אמנם לא ברמות מטורפות, אבל ביום חמישי. ורקדת כמו משוגע\ת? ביום חמישי
לקחת סמים? מעולם לא. עישנת סיגריה? מעולם לא. עישנת נרגילה? מעולם לא. שתית אלכוהול? יום חמישי. (צצ, לא ממש אלכוהול, סה"כ בריזר
) השתכרת? מעולם לא. קנית דיסק? לפני המון זמן.. חודש בערך. הורדת שיר? גם משהו כזה. בדקת אימייל? לפני כמה שעות. שלחת מייל? לפני שבועיים אולי. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "דלוק עלייך אש כמו ילד מתרגש חחח מילים עמוקות. גוד נייט אלכסה." (בדיחה פרטית ביני לבין ידיד..
:$) ובהכי חדשה? "הדרוש? :$" (לא עניתי להודעה מהבוקר כי ישנתי, אז אחרי כמה שעות הוא שלח שוב..) ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי ספר שנים.. (עכשיו בדיוק התחלתי לקרוא את "עודני זוכר" של פנחס מנחם-פיבלוביץ'.) ממליץ\ה עליו? בנתיים, כן. (בנושא השואה) מוכן\לסיים את השאלון? כן.

Blank Smile

New member
../images/Emo88.gif

שם: שני גיל: 19 יישוב: הרצליה יש לך חיית מחמד? יאפ מה?
איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'
יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי שמץ, אפילו לא בדקתי..
אבל לא נראה לי.. לא נגעתי הרבה בפלאפון החודש.. אתה משלם את החשבון? נופ יש עבודה? לא מה?.. מה הצלצול שלך בפלאפון? ההתחלה של Bootyluv - Boogie 2Nite שיר שמתנגן ברקע? Tyler Read - Private School Girls. לא שיר משהו..
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 13 איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה..
יש חבר\ה? לא כיף ביחד?
מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול.
וצחקת? אתמול ובכית? לפני.... שבועיים ככה נראה לי.. והתעצבנת ברמות מטורפות? לא מטורפות, אבל היום בערב..
ורקדת כמו משוגע\ת? אתמול
לקחת סמים? נוור אוור עישנת סיגריה? אתמול, אבל סתם כמה שכטות.. עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? אתמול השתכרת? אתמול, אבל בקטנה.. קנית דיסק? ממ.. מתי יצא הדיסק של אוונסנס.
לא יודעת, לפני כמה חודשים..... הורדת שיר? ממש ברגע זה בדקת אימייל? לפני שעה בערך.. שלחת מייל? יום חמישי, בשביל אבא שלי.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אוהב הכי בעולם" ובהכי חדשה? "והם המשיכו לחפש?" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 21:42, כי זה היה ממתינה איזה ספר קראת לאחרונה? קוראת כרגע את 'מרחק נגיעה' [אין קשר לתוכנית טלויזיה] ממליץ\ה עליו? בנתיים מאוד מוכן\לסיים את השאלון? עדיין משעמם לי, אבל כן..

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מי כתב "אוהב הכי בעולם"???? חוצפה! אני אוהבת הכי בעולם!../images/Emo11.gif (and i hope you know it!)

elena20

New member
עונה

שם: ילנה גיל: 22 ישוב: קרית אתא יש לך חיית מחמד? לא איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לא זוכרת אתה משלם את החשבון? לא, ההורים יש עבודה? כן מה? yes מה הצלצול שלך בפלאפון? "את מוכרת לי מפעם" שיר שמתנגן ברקע? אין שירים כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אין לי מושג איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם חבר שלי
יש חבר\ה?כן כיף ביחד? מאוד! מתי בפעם האחרונה התרגשת? אממ.. שבוע שעבר וצחקת? היום ובכית? ממש לפני כמה דקות כשראיתי פרק של "עקרות בית נואשות" והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול ורקדת כמו משוגע\ת? לא זןוכרת לקחת סמים? אף פעם עישנת סיגריה? אף פעם עישנת נרגילה? אף פעם שתית אלכוהול? לא ממש שתיתי, רק טעמתי והיה מגעיל, שונאת אלכוהול השתכרת?אף פעם קנית דיסק? וואו, ממש מזמן הורדת שיר? לפני איזה יומיים בדקת אימייל? שלשום שלחת מייל? לא זוכרת מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "לנוש, אל תקני שתיה, קניתי" חחחחחחחחח, מחבר שלי ובהכי חדשה? "אוהבת אותך מאוד" מחברה ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? מלפניי יומיים איזה ספר קראת לאחרונה? לא יצא לי לקרוא לאחרונה מוכן\לסיים את השאלון? אממ... מה אמורים לענות על זה? כן?חחחח

נויה23

New member
עונהההה

שם:נויה גיל: 17+ יישוב: יש לך חיית מחמד?לא מה? איפה אתה יושב עכשיו?בחדר של אחי (כי אין לי מחשב בחדר וקר כאן יש) איזה חברת פלאפון יש לך?ORENG יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?כן, מאד אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?לא מה? מה הצלצול שלך בפלאפון?טראנס שיר שמתנגן ברקע?אבריל לאבין ONE OF THOSE GIRL כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? אין לי כח ליספור עכשיו איפה היית רוצה להיות עכשיו?בים יש חבר\ה? איןןןןןןן כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת?לא זוכרתתתת וצחקת?היוםםם ובכית?בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל והתעצבנת ברמות מטורפות?לא זוכרת ורקדת כמו משוגע\ת?לא זוכרת לקחת סמים?אף פעם עישנת סיגריה?אף פעם עישנת נרגילה?כנ"ל שתית אלכוהול?בקידוש שהיה היום בבוקר השתכרת?אף פעם קנית דיסק?בכיתה ג או ד (בימינו כבר מורידים מהאינטרנט) הורדת שיר?לא זוכרת (אחי בדרך כלל מורי שירים) בדקת אימייל?שילשום שלחת מייל? מלפני שבועיים מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? לילה טוב ובהכי חדשה? תתחבר לאיסייי ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לא זוכרת איזה ספר קראת לאחרונה? סיפור פשוט ממליץ\ה עליו? לא משעמם מאד מוכן\לסיים את השאלון?כן

../images/Emo6.gifעונה...

שם: איציק גיל: 20 יישוב: אשקלון (לא מת על החור הזה) יש לך חיית מחמד: כן... מה? כלבה בשם קיג'י. איפה אתה יושב עכשיו? בחדרי. איזה חברת פלאפון יש לך? כמו שזה נשמע "פלאפון" יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? יחסית, כן.. אתה משלם את החשבון? לפעמים אני, ולפעמים אבא. יש עבודה? כן מה? בגננות. מה הצלצול שלך בפלאפון? backstreet boys - Get Another Boyfriend שיר שמתנגן ברקע? כל מיני... יש לי MP3 בפלא, ואני שומע בעיקר את באקסטריט ואת ווסטלייף. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לא מחובר כרגע. איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם החברים. יש חבר\ה? היה מזמן ונגמר... כיף ביחד? לא. מתי בפעם האחרונה התרגשת? לפני כחודש בתקופת החתונות שבהם הייתי... אה ובסרט "רוקי בלבואה" ובכית? שלשום... והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול.... ורקדת כמו משוגע\ת? ביום העצמאות. לקחת סמים? בחיים לא! עישנת סיגריה? יצא לי כמה פעמים... עישנת נרגילה? כן, מזמן מזמן... שתית אלכוהול? לא מעט פעמים. השתכרת? אולי 5 פעמים, היו 3 פעמים רציניות והפעם האחרונה הייתה בשיאה ומאז אני לא משתכר. קנית דיסק? אולי כמה סרטי דיוידי... הורדת שיר? כל השיריים שלי מהאינטרנט....

לא סיימתי!

בדקת אימייל? השבוע. שלחת מייל? לפני חודש בערך... מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "מי בבית אחי" ובהכי חדשה? "עידן, איציק תתקשר אליי דחוףףף זה עידן" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? ב8:13 היום. איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי. ממליץ\ה עליו? - מוכן\לסיים את השאלון? כן, היה נחמד מאוד.

עונה לשאלון

שם : דניאל גיל : 17 ישוב : חיפה (לא ישוב העיר השלישית בגודלה בארץ) יש לך חיית מחמד : לא מה : איפה אתה יושב עכשיו : במחשב איזו חברת פלאפון יש לך : סלקום יצא לך חשבון גדול : יש לי טוקמן אתה משלם את החשבון : כן יש עבודה : מחפש עבודה במה : לא יודע אולי קלדן כי אני מקליד תשאלון הזה נורא מהר מה הצלצול שלך בפלאפון : אני מחליף כול פעם אין לי צלצול קבוע שיר שמתנגן ברקע : אני לא שומע מוזיקה בזמן כתיבת השאלון כמה אנשים מחוברים באיסיקיו\מסנג'ר : אין לי כוח לספור איפה היית רוצה להיות עכשיו : בבאולינג אני נורא אוהב לשחק באולינג יש חברה : לא כיף ביחד : אם אין חברה לא יכול להיות כיף ביחד מתי בפעם האחרונה התרגשת : ביום הראשון של כיתה א' וצחקת : לא זוכר ובכית : לא זוכר אני לא בוכה הרבה התעצבנת ברמות מטורפות : אין מצב אני בנאדם סופר רגוע ורקדת כמו משוגע : אני לא יודע לרקוד לקחת סמים : אף פעם עישנת סיגריה : אני חולה אסטמה גם אם הייתי רוצה לעשן לא הייתי יכול ולא הייתי רוצה במילא עישנת נרגילה : אף פעם שתית אלכוהול : אני שותה משקאות אנרגיה אבל זה לא נחשב אלכוהול נראה לי השתכרת : אף פעם קנית דיסק : לפני שלוש שנים הורדת שיר : לא זוכר בדקת איימיל : ביום שלישי שלחת מייל : ביום שני מה כתוב בהודעה הכי ישנה בפלאפון : אני מוחק הודעות בפלאפון ובהכי חדשה : אין לי הודעות מחקתי ביום חמישי ומאז לא קיבלתי הודעות ממתי השיחה שלא נענתה : לפני כמה דקות איזה ספר קראת לאחרונה : לא קורא ספרים ממליץ עליו : מוכן לסיים את השאלון : לא מוכן אבל אין לי ברירה

lidor love lee

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: לידור גיל: 18 וחצי יישוב: לוד יש לך חיית מחמד? לא מה? -- איפה אתה יושב עכשיו? במשרד בשירות לאומי
איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג' יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא אתה משלם את החשבון? כן יש עבודה? שירות לאומי מה? בבית חולים במעבדות מה הצלצול שלך בפלאפון? I'm lost של דיג'יי עופר ניסים ו-knob שיר שמתנגן ברקע? akon- I wanna love you כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? בטח הרבה איפה היית רוצה להיות עכשיו? בביתתת יש חבר\ה? חבר
כיף ביחד? מאוד מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת? היום ובכית? לפני חודש והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני שבוע ורקדת כמו משוגע\ת? שלשום לקחת סמים? לא לוקחת
עישנת סיגריה? לא מעשנת עישנת נרגילה? לא מעשנת שתית אלכוהול? לפני חודש השתכרת? לא משתכרת קנית דיסק? מזמןן הורדת שיר? אתמול בדקת אימייל? היום בבוקר שלחת מייל? היום בבוקר מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? הודעה מאוראלה היא רשמה לי אוהבת אותך המון יפה שלי חח ובהכי חדשה? חברה שלחה לי הודעה שאין לה סוללה ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? ב-24/04 ביום הצמאות איזה ספר קראת לאחרונה? לא קוראת ספרים
ממליץ\ה עליו? --- מוכן\לסיים את השאלון? כןן

נויה23

New member
איך זה לעשות שרות לאומי בבית החולים?

גם אני האמת מתכננת לעשות את השרות לאומי בבית החולים.......... את מתכננת ללמוד רפואה בעתיד?

lidor love lee

New member
זה דווקא נחמד מאוד...אין לי מושג מה אני רוצה

ללמוד... בכל אופן...השירות לאומי בבית חולים דווקא סבבה האנשים חמודים העבודה בכלל לא קשה וזה עבודה רוב הזמן מול המחשב
אבל זה תלוי באיזה מחלקות שמים אותך...למשל אלה מהשירות הדתי להם נותנים יותר שליחויות וכאלו...ואצלי זה סבבה חח

תשובותי

שם: דולב גיל: 24 יישוב: גן יבנה יש לך חיית מחמד? אין מה? - איפה אתה יושב עכשיו? אצל סבא וסבתא שלי בגן יבנה איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 205 ש"ח אתה משלם את החשבון? כן יש עבודה? בערך מה? מתנדב בספריה הציבורית בגן יבנה מה הצלצול שלך בפלאפון? לילה לבן - עידן יניב, דראונינג - בקסטריט בויז, ו-איי סטיל של הבקסטריט. שיר שמתנגן ברקע? כרגע? יש ברקע סרט ערבי (שסבא שלי רואה) כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? יש לי מעל 100 שמות במסנג'ר, וכחמישים שמות באיי סי קיו איפה היית רוצה להיות עכשיו? באיזו עבודה יש חבר\ה? יש לי ידיד שהידידות בינינו כנראה תהפוך לקשר בקרוב. כיף ביחד? נראה לי שכן, חוץ מלשוחח באטרף דייטינג ובטלפון עוד לא נפגשנו, אז כך שתשובה לשאלה זו תהיה בשאלון הבא (לכשיהיה) מתי בפעם האחרונה התרגשת? בכל פעם שאני מדבר עם יונתן (הידיד שעליו דיברתי בשאלה הקודמת) אני מתרגש וצחקת? במוצאי שבת (28.4.2007) הייתי בהופעה של נאור ציון בגן יבנה והוא לחץ את ידי! ובכית? וואלה, לא זוכר, אם אני לא טועה לפני איזה חודשיים והתעצבנת ברמות מטורפות? במהלך שבוע שעבר, לא זכורה לי הסיטואציה. ורקדת כמו משוגע\ת? בתיבת הלהיטים עם הבקסטריט בויז ב-13.4 (יום שישי) לקחת סמים/עישנת סיגריה/עישנת נרגילה/שתית אלכוהול/השתכרת? לא מתעסק עם כל הזבל הזה. קנית דיסק? ב-1.7.2006, זה היה אלבום הסולו של בריאן ליטרל (וולקאם הום). הורדת שיר? הבוקר, הורדתי כמה שירים של הבקסטריט בויז שאין לי על דיסקים מסיבות שונות... בדקת אימייל? היום בבוקר שלחת מייל? ביום שישי, נראה לי... מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "תתקשר" שידיד שלח לי ב-10.04.07 ובהכי חדשה? מצב החשבון שלי בבנק הפועלים הבוקר בשעה 11:16 ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 00:40 שבין שישי לשבת (ידיד אשדודי שהתקשר ולא עניתי כי לא שמעתי את הפלאפון, משום מה...) איזה ספר קראת לאחרונה? ימים אדומים של רם אורן, רודף העפיפונים של חאלד חוסייני (אני קורא ספרים בקצב מטורף, אני כרגע קורא את מוכר הספרים מקאבול). ממליץ\ה עליו? ממליץ על כל הספרים שאני קורא. מוכן\לסיים את השאלון? כן...

תיקון באחת השאלות:

יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 75 ש"ח, נראה לי שהחודש אשלם מעל 100 ש"ח, יצא לי לדבר הרבה, בעיקר עם החבר לעתיד. השיחה הראשונה בינינו נמשכה: 30 ומשהו דקות, והשיחות הבאות בנות כ-15 דקות כל אחת (מדובר בשש שיחות בערך...)

למעלה