תשובותי
שם: דולב גיל: 24 יישוב: גן יבנה יש לך חיית מחמד? אין מה? - איפה אתה יושב עכשיו? אצל סבא וסבתא שלי בגן יבנה איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? 205 ש"ח אתה משלם את החשבון? כן יש עבודה? בערך מה? מתנדב בספריה הציבורית בגן יבנה מה הצלצול שלך בפלאפון? לילה לבן - עידן יניב, דראונינג - בקסטריט בויז, ו-איי סטיל של הבקסטריט. שיר שמתנגן ברקע? כרגע? יש ברקע סרט ערבי (שסבא שלי רואה) כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? יש לי מעל 100 שמות במסנג'ר, וכחמישים שמות באיי סי קיו איפה היית רוצה להיות עכשיו? באיזו עבודה יש חבר\ה? יש לי ידיד שהידידות בינינו כנראה תהפוך לקשר בקרוב. כיף ביחד? נראה לי שכן, חוץ מלשוחח באטרף דייטינג ובטלפון עוד לא נפגשנו, אז כך שתשובה לשאלה זו תהיה בשאלון הבא (לכשיהיה) מתי בפעם האחרונה התרגשת? בכל פעם שאני מדבר עם יונתן (הידיד שעליו דיברתי בשאלה הקודמת) אני מתרגש וצחקת? במוצאי שבת (28.4.2007) הייתי בהופעה של נאור ציון בגן יבנה והוא לחץ את ידי! ובכית? וואלה, לא זוכר, אם אני לא טועה לפני איזה חודשיים והתעצבנת ברמות מטורפות? במהלך שבוע שעבר, לא זכורה לי הסיטואציה. ורקדת כמו משוגע\ת? בתיבת הלהיטים עם הבקסטריט בויז ב-13.4 (יום שישי) לקחת סמים/עישנת סיגריה/עישנת נרגילה/שתית אלכוהול/השתכרת? לא מתעסק עם כל הזבל הזה. קנית דיסק? ב-1.7.2006, זה היה אלבום הסולו של בריאן ליטרל (וולקאם הום). הורדת שיר? הבוקר, הורדתי כמה שירים של הבקסטריט בויז שאין לי על דיסקים מסיבות שונות... בדקת אימייל? היום בבוקר שלחת מייל? ביום שישי, נראה לי... מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "תתקשר" שידיד שלח לי ב-10.04.07 ובהכי חדשה? מצב החשבון שלי בבנק הפועלים הבוקר בשעה 11:16 ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? 00:40 שבין שישי לשבת (ידיד אשדודי שהתקשר ולא עניתי כי לא שמעתי את הפלאפון, משום מה...) איזה ספר קראת לאחרונה? ימים אדומים של רם אורן, רודף העפיפונים של חאלד חוסייני (אני קורא ספרים בקצב מטורף, אני כרגע קורא את מוכר הספרים מקאבול). ממליץ\ה עליו? ממליץ על כל הספרים שאני קורא. מוכן\לסיים את השאלון? כן...