אני
שם: סיון גיל: 19 וחצי יישוב: ת"א יש לך חיית מחמד? לא מה? - איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב, בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? פלאפון יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? את האמת אני בקושי בודקת.. אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא מה? - מה הצלצול שלך בפלאפון? אתם מכירים פלאפון שהצלצול שלו משתנה לבד מעצמו?
אז שלי כן..נראה לי שעכשיו זה "אשם" של סינרגיה.. שיר שמתנגן ברקע? It's Gotta Be You
חולה עליו
כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לא מחוברת.. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בתאילנד על איזה חוף עם איזה קוקטייל ביד וכשרק בגד ים על גופי
יש חבר\ה? לא כיף ביחד?
מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכרת..כנראה יותר מידי זמן וצחקת? היום ובכית? נראה לי שבוע שעבר והתעצבנת ברמות מטורפות? יום שישי התעצבנתי אבל לא ברמות מטורפות.. ורקדת כמו משוגע\ת? סופ"ש שעבר לקחת סמים? אפעם! עישנת סיגריה? אפעם.. עישנת נרגילה? פיי המון זמן.. שתית אלכוהול? סופ"ש שעבר השתכרת? כנ"ל..אבל בקטנה קנית דיסק? מתי שנבר גון יצא חח הורדת שיר? נראה לי שלישי או רביעי בדקת אימייל? המון זמן.. שלחת מייל? גם.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "את האמת שהיה נראה שאת לא כל כך מעוניינת.."יש המשך אבל עדיף שלא
ובהכי חדשה?"אוהב אתוך מאמי..תהני איפה שאת" ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? היום איזה ספר קראת לאחרונה? נקמה של שרה אנג'ל ממליץ\ה עליו? מאוד מוכן\לסיים את השאלון? אני מוכנה. השאלה אם אתם מוכנים.