משעמם לי

קפת

New member
אם משעמם לך

אתה יכול למלא את הריקנות שפושה בך בקריאת הודעת מנהלת הפורום (שזו אני). אם אחרי הפעם החמישית עדיין לא תבין שפה לא פותחים הודעות על כל גרעפס רגעי שיש צורך לפלוט - אני מבטיחה להזביר לך. לחילופים, אתה יכול למלא את הואקום המנטלי שלך בכתיבת הודעה שמכילה לא פחות מ500 מלה, שבה אתה מתאר בלי לחזור על אותה מלה פעמיים את השעמום שלך. הייתי מוחקת לך את ההודעה הזו, כמיטב המסורת, או לפחות מדביקה אותה לאיזו הודעה משמימה אחרת, אבל אנלא זוכרת איפה רשמתי את ססמת מנהלת הפורום ואינלי כוח לחפש. וגם כן אני צריכה להוריד שערות, למשוח את בהונותי בלאק סגול וחינני ולהחליט מה לובשים למסיבת יומולדת שמתקיימת ביום העצבנות בג'קוזי של גבריאל. יה.

משו

סגול ורדרד או ורוד סגלגל צבע הקומונה, והנה היא לא מופיעה בכרטיס האישי שלך, למה? מה הקטע שלך עם בננות? [כשאני הייתי ילד, בננות = בנות, אז אני קצת רגוע].

באמת תהיתי מי יהיה המתחכם הראשון...

חוץ ממני, כמובן
.

קבל בדיחה*:

בעת ביקור במוסד לחולי נפש שאל אחד המבקרים את המנהל: "מה הקריטריונים לאישפוז אדם בבידוד?" "ובכן", אמר המנהל, "אנחנו ממלאים אמבט במים, ואז נותנים למטופל כפית, כף ודלי ומבקשים ממנו לרוקן את האמבטיה". "הבנתי", אמר המבקר, "אדם נורמלי יבחר בדלי כי הוא גדול יותר מהכף והכפית". "לא!", ענה המנהל, "אדם נורמלי היה מוציא את הפקק!!! לארגן לך חדר עם או בלי נוף"? עכשיו עם יד על הלב - נכון שאתה מעדיף חדר בלי נוף? * זה ע"מ שמבקרים מזדמנים לא ילעיזו שאין למגלומנים חושומור.

שטויות

אדם נורמלי במיוחד לא היה מוציא את הפקק לפני שהוא מתיישב עם המים בתוך האמבט ומקווה להישאב מהמוסד הפסיכיאטרי דרך פתח הניקוז. (קורב לוודאי שהוא יגיע לירקון. רוב האנשים מעדיפים מחלה זיהומית ואנטיביוטיקה על פסיכוזה וקלונקס).

חיח

בחיים אל תאמיני לפרסומות. במוסדות פסיכיאטרים אין לא אמבט ולא ברווזי גומי. במקרה הטוב מתקלחים שם פעם בשבוע וגם זה לפני שמגיעים אורחים. אגב, מה רע בפסיכוזה? ראית מה קרה לג'ק ניקולסון מאז "קן הקוקיה"? רק טוב.

רציתי כבר מזמן לברר

את יותר אנאל או יותר עיזה? כי הראשון לא מרגש אותי כבר, אבל השני, אוח.

מה יש לך מעיזים, משה?

תגיד, שמת לב שלא משנה מה נושא, נשוא או מושא ההודעות בפורום הזה- איכשהוא התגובות תמיד מגיעות בפיגור* ושוות לתחת? *לרוב בינוני עד כבד

קפת

New member
אני במקומך, במקום אפחד מכם

לא הייתי מזלזלת בדברים שהם שווי תחת. מדד התחת נוסק, שתדו. מי שידע לסחור בשווי תחתים יעשה לא פחות כסף ממה שדונלד עשה מאג"ח הזבל. אגב, אני לא יודעת איך זה בפורומים* אחרים בהם את גולשת, אבל אצלנו לא אומרים פיגור. אומרים איתגור. יה. *חח.
גיחוך

קפת

New member
מותק-מותק, איזה אורח! איזה תחת!

עושה פילאטיס? אני מכירה אותך כבר, כמה שנים? אם יש משהו שאתה לא יודע לעשות זה לשמור על זכויות. גם בלשתוק אתה מקבל צ(ז)יון שלילי. אבל איזה תחת... אם אתחיל לסחור בו, יש סיכוי לקומה חדשה במפעל. בנות, מישהי רוצה לתפוס תחת?

באמת רציתי לשאול

אם קפת וצוות התפעול מוסיפים ממתיק מלאכותי לחוקן. ובקשר לזה שהתחת הוא הדבר הבא - מה זה זה אומר? שאני הולכת לשבת על כל מה שחסכתי לסיליקון בסימפונות?

לאחר התייעצות ארגונית

ובכן, בקשר לזה שהתחת הוא הדבר הבא, אני מתאר, משער ומעלה על דעתי שהכוונה היא כמובן, במובן הכלכלי, בורסאי, ניירות ערכאי, פיננסי ורווחי שבהם התחת אכן יכול להיות הדבר הבא. הכוונה היא, שאם תשימי כסף על התחת עכשיו, הוא יניב תשואה רווחית. תשואה רווחית כזו שבשלב הראשון, תרגישי מבוססת. תתחילי אולי לחשוב על הקמת משפחה קטנה, תעברי עם ילדיך ובעלך המצחיק-מקסים לשוהם או לקדימה או לאחד מיישובי הספר עמוסי גרפיקאיות שלמדו בבצלאל שנשואות לעורכי דין מת"א פסאודו מצליחים שעובדים בחליפה רהוטה ותיק עור שחור, שחזותו המהוה כמעה, תטעה ולו גם את המיזנטרופ הגדול. היושב במרום. לשלב השני, נגיע אחרי מימוש אופציות. את תרגישי נרגשת. את מתחילה באופן כאילו מודע אך בעצם לא, להגרר למערכת קפיטל דורסנית. היועץ (המודגש) יגיד לך משהו בסגנון - "זה ריסקי קצת, התחת בשלב הראשון הניב לך יפה. את חושבת שאת מוכנה לזה"? ואת תחשבי קצת. ותחזרי הביתה לכאילו גינה שלך בכאילו מושב שלך שהוא כאילו מחוץ לעיר. זה בידים שלך. עדיין. להמשיך?

מה אני אגיד לך?

לקרוא וגם להבין את מה שניסית להגיד היה קריאת תחת אמיתית.... נראה לי שהגיע הזמן לעבור ללהג על פתפותי ביצים כולל החלפת מתכונים וטיפים שצחי בוקששתר היה עושה מהם מטעמים....

קפת

New member
אל תקשיב לאנליזה

אנאל עיזה (גנבתי את זה מפטר חמור. אבל על התחת שלי. שיבוא יותר אם הוא רוצה לעשות שימוש נאות בחידודי הלשון המחורבנים שלו). תמשיך, כאילו (זה השלב שבו אני קצת מעודדת את החדשים, למרות שאתה כבר בטח היית פה בעבר. על התחת שלי. בקיצור, נצל היטב את הקלף הזה שחולק לך בנדיבות על ידי המיזנטרופ הגדול).

הנה עוד אחד שלא ידע מתי להפסיק

במאמץ רב הנדסת לתוך פיסקה אחת את כל המלים שאתה לא באמת מבין אבל חושב שירשימו אחרים. אם רק היית עוצר בזמן, אולי היית יוצא מזה בשלום. אבל קמעא כותבים ככה. להבא, תתמקד ב"אחי" וב"כאילו" ובשאר מלים שערסים שחולמים על ב.מ.וו אבל נוסעים באאודי 80 יודעים על בוריין. אה, ברגעים אלה המורה שלי לכלכלה* מהתיכון** מאותתת*** לי שתשואה היא חיובית או שלילית, לא רווחית, אבל בזה אני באמת לא מבין - גם זרקו אותי מהתיכון***** בכתה ה' וגם באולימפוס עוד משלמים בדרכמות. *ומשק בית ** מי אמר ויצ"ו צרפת? *** מלה עם 3 "ת", זה יותר נדיר מ"מממן"**** **** אממ, "ממממן" זה אפילו יותר "מ" מ"מממן" ***** מי אמר מגמת דייג בתיכון מקצועי על יד האוניברסיטה****** באשדוד? ****** מה זותומרת איזו אוניבריסטה יש באשדוד? האוניברסיטה******** (************) למקצועות הדייג שליד התיכון המקצועי. ********** מוכרת ע"י המועצה לאסכלה גבוהה. (***************) איבדתי ת'ספירה של הכוכביות, ס אמק.

למעלה