משעמם לי

ללבן

אחי, היקר, סלח לי על בעיות האיות שלי. אתה כאילו צודק במה שאתה אומר. פשוט היה לי ערב מה זה מסובך וקשה. בדיוק חזרתי מסיבוב עם החבר'ה ואיך שאני חוזר האאודי המזדיינת שלי עושה בעיות. לא ברמת הווישר כאילו אלא ברמת החסך הלא-מודע שלה להפוך לב.מ.וו. תחשוב על זה כאילו. אתה לוקח מכונית עם שם אירופי כמו אאודי 80 וברגע קט שובר את חלומותיה ודוחה את הגשמתה להיות מכונית הערסים האולטימטיבית (אייתתי את זה נכון?) היא אומרת לעצמה שהיא הOLD SCHOOL של מכוניות הערסים, FUCK את כל הב.מ.וו. למיניהם וצבעיהם. אבל בדרך היא מבינה. גם המנוע שלה כבר לא מה שהיה פעם. והאגזוזים החתוכים והניקל על הגלגלים כבר, איך נאמר, לא משהו. והיא יודעת את זה והיא לעולם כבר לא תהיה אאודי 80 אורגינל מהניילון. אז היא עושה בעיות. כאות הוקרה והערכה כאילו, על הערת הכיתוב והאיות הנכונה שהענקת לי. החלטתי להוריד לאלתר ומיד את הגרסה החדשה של בבילון. אני בטוח שאתה יושב¹ וצוחק לעצמך. אתה הרי איש היי-טק מבוסס שמטרתו העיקרית והראשונית היא לאתגר אנשים פשוטים כמוני. לגרום לי להרגיש קטן ואדמוני אל מול הקמעא הנכון ומעורר ירעת כבוד אמיתית. אז הורדתי בבילון ובדקתי וצדקת. אני מקווה שתחושת הקפיטל הנכונה, מעורבת אנדורפין ברמה הנכונה זורמת עתה בעורקיך המדושנים. שאולי ובזמן האחרון קצת התחלת לחשוש שמא מדושנים הם יתר על המידה. ואולי זו הסיבה להתקרחות הקלה שמבצבצת לה ולכרסתנות החתיכית שזה עתה דפקת לה מבט במרומי חדר העבודה הביתי שלך (עיין ¹). ואתה תגיע לעבודה ביום ראשון, תתישב מול תחנת העבודה מפוצצת הג'יגה-משהו שלך ותכתוב תוכנות קטנות או טלאים קטנים לאנשים קטנים שיושבים מול מחשבים קטנים ובוכים על מר גורלם, על כך שטעו בכתיבת כמעה במקום קמעא. והם יתבקשו, בליווי מר גורלם, להגיע למנהל ולהסביר את פשר החידלון ששרר במוחם המאובק. והם יישבו מול המנהל גדול המימדים משהו וצר השיער ויחייכו². ¹ בחדר עבודה צבוע בטונים אפורים \ מתכתיים, מעוצב אלה-פוסט-איקאה. ² חיוך כזה שמעיד על הבנתם הפוסט-סטרוקטוראלית (שלמנהל אין שמץ של מושג מה זה) שטעוית כתיב, כמו מוטציות במוצא-המינים, נועדו לקדם ולטעון את ההבניה החברתית במשהו חדש³. ³ לדוגמא - שאפשר להשתמש במספרים קטנים במקום בכוכביות.

גם מוח קודח צריך לתמצת

ואין ספק שאצלך הדגש על קודח. זה לא ילך ככה, אם כל הודעה שלך תכלול 650מלים, שרק 40% מהן מאויתות כמו שצריך. נסה להתאים את כמות הטקסט שאתה מלעיט בו אותנו, למידת החשיבות שלך. 4-5מלים אחת לשבוע יספיקו בהחלט. עכשיו כמה הערות, בסדר חשיבות עולה: 1 - כל הפאנצ' של ההודעה שלי הוא הפער בין הכותרת לגוף הטקסט, שכצפוי, חמק מעיניך הממהרות להעלב. 2 - להתייחס ל"מוצא המינים" של דרווין כגורס שמוטציות, או כל אלמנט אבולוציוני אחר "נועדו", זה אבסורד. כל המהפכה הדרוויניסטית היא בכך שאין יעוד או כוונת מכוון, אלא אקראיות שמופעלים עליה כוחות הברירה הטבעית. 3 - גם אם בבילון היתה טוענת אחרת, אין בכך כדי להצביע שטעיתי, אלא שצריך לפטר את היועץ הלשוני שלהם. 4 - יפה לך פוסט סטרוקטורליזם. כשתמצה את "מאה מונחי יסוד בפילוסופיה קונטיננטלית, תוך דגש על נפיחות של צרפתים" תעבור ל"50 מושגי יסוד בפילוסופיה אנליטית" ותספר לי מה כתוב גם שם. 5 - אז למי יש יותר גדול? 6 - איך לעזעזאל עושים הערות שוליים עם מספרים קטנים במקום כוכביות? אני רוצה גם!

הורדת הכובע לחצי התורן

ובכן, הבה נמשיך. הורדת הכבוע - משמע הודאה בטיפשותי ובחוסר בגרותי. לחצי התורן - מנהג אבלות ידוע, שבמקרה שלנו מקבל משמעות חדשה. לך יש גדול יותר, אני מסתפק בחצי התורן. אבל אתה חמור, אז חצי התורן בשבילי, זו חצי הכוס המלאה. שברשותך אקח. (לפחות את זה תתן לי?) אתה יכול לעשות קופי פייסט מהמספרים הקטנים האלה : ¹ ² ³ סליחה.

תמשיך תמשיך

בטח שאני ארגיש מבוססת, יש ברירה, כאילו? כל הדולרים שכאילו יש לי יהיו מונחים על או מתחת לאחוריים המבטיחים שלי, כך שממילא לא תהיה לי אפשרות להזיז את התחת. השאלה שעולה היא מי לעזאזל יעשב את הכאילו גינה במשכנות שוהם הירוקה או בקדימה הצעירה לפני שהתשואות יאפשרו לי ולעו"ד המצחיק-מקסים לשכור גנן שלא נשוי לגרפיקאית בוגרת בצלאל אלא לאחת אחרת, צנומת עגבות, שבטיפשותה השקיעה בסילקון הפרונט בתקוות שווא להדמות ולו במשהו לגלית בוהדנה גוטמן או לשניה, מירי אמדורסקי או משהו כזה.

קפת

New member
כן, זה נכון מה שבוגו אומרת

אבל אני בכלל בעד חדרים מרופדים. אמבטיה אני יכולה לעשות גם בבית, אבל להשתטח בחדר מרופד? לצרוח ואפחד לא ישמע? קלאסה. פעם הצעתי לעין הנץ להקים איתי סטרטאפ: רשת של חדרים מרופדים שאפשר לשכור על בסיס של יומי, שבועי, חודשי. לשעה, לשעתיים, ליום שלם. המתמידים יכולים לקבל מנוי ויהיו גם כל מיני מבצעים: על כל עשרה ביקורים בחדר המרופד - מקבלים סיבוב חינם והנחות לבני המשפחה. אני חושבת שזה יכול להיות שוס. להיט. הגרוב הבא. עם יחסי ציבור נכונים, כתבות מפרגנות בעיתונים, ואיזה ציטוט של פסיכיאטר, שכמובן נשלם לו עבור ייעוץ מדעי, שאומר שכל אדם זקוק לפורקן בתנאים בטוחים ומבודדים שאינם חושפים אותו לסכנות. יה. עין הנץ חשב שזה רעיון מבריק, אבל עד היום המניאק לא מצא משקיע.

ברור שזה נכון

אני מציעה דבר כזה: א. יחד עם המים של האמבטיה הפציינט יזרום לחדר מרופד בברווזי גומי ב. שם ימתינו לו קפת ויד ימינה החמור ויחקנו אותו כדבעי ג. (תוצרי החוקן יאספו, ישמרו וימוחזרו כמרק בארוחת הצהריים של המחלקה הסגורה מסעיף א') ד. לאחר חוקן והעברת חוטר הפציינט יצרח. בחדר סגור או מחוצה לו. עין הנץ יחשוב גם על זה שזה סטארט אפ?

אם אתן לא יודעות -

אני בטח לא יודע. (וגם אם הייתי יודע, לא בטוח שהייתי מגלה/מספר/משתף אתכן במידע הזה.)

אני

כבר שנתיים אני נושא את הפורום הזה על כתפיי החסונות. פלא שהוא גוסס מתמיד?

קפת

New member
גסיסה כרונית

היא המחלה החביבה עלי ביותר. תמשיך.

למעלה