משעמם לי...

גני כאט

New member
משעמם לי...

אז מזל שיש לי נקודה
הנה היא: .

גני כאט

New member
רוצה גם נקודה למחשבה../images/Emo35.gif

אם כן אז כך אחת
יש לי הרבה
רק תבחר: .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. ו. זה כל מה שיש לי
אשמח לקבל עוד נקודות
בחירה נעימה

imdark

New member
שאלה

איך בודקים נקודות עם הן טריות? כלומר אני יודע איך זה עם אבטיחים אבל נקודות זה סיפור אחר לא?

גני כאט

New member
טוב

אבל איך בודקים עם פסיקים הם גם טריים? גם נקודות וגם פסיקים לא הולכים טוב במרק, אבל כן טוב במשפט. אז הם לא חברים טובים ממש. אז אני אעשה אותם טובים : .
, עכשיו הם חברים! סתם.. אל תתרגז.

למעלה