======= משעמם לי ====

קסום

New member
חחחחחחחחח.......עכשיו...

דרדרת לי תביצה השמאלית...סליחה....גרדת נע ונד תהיה

מר קסום היקר והברברן (בעל הכינמת)

אם יש לך ביצים, ואולי ירדת מן העיצים, ואתה את הפורום תוקע וחושב שאותנו אתה משגע, אני אקרא למינהל התקין ולך ויברטור בת** יתקין אחר כך נשליך אותך מהחדר נעלה אותך לגרדום ובלי נדר תתקע לך נוד עוד אחד ועוד רבים, ונפיל אותך ממעלה העקרבים................................... קסום??? זה אתה? ראבק!!!!!! קיבלתה אישור של גברת טאקילה???????? תיזהר.........שלא...........תקרא...........לבוסי או בוסקילה....... התותח לערב זה חחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
רק הלכתי לרגע.......

רק הלכתי לרגע להשתין ראיתי הודעה של אחד, לא ממתין מי זה התותח שיושב לו מעל ואומור לכולנו, היי חבר´ה "אף שעל" למה לקלקל את החדר ולהעלות זכרונות יכול להיות שזה מישהו עם הרבה יתרונות ולך קסום (עם הביצים המגרדות) תיזהר מהתותח, יש לו מסרגות או שיפיל אותך מכל המדרגות חתולון

חתולון*

New member
ועכשיו אתה מעליל עלי עלילות

האמת היא..... "לא שווה תגובה" שתיים..... "אין לי מושג מי אתה!!! שלש... מי אתה בכלל? ארבע.... אלוי רפי/פרןזה/לאב שובר הלבבות ולסיום אני רק חתולון

נורית***

New member
חתולון לון לון../images/Emo24.gif

מה שלומך? על מה המהומה ?
אני הולכת עוד רבע שעה לפאב עם חברות לטבריה לחגוג
אז נדבר... וכשתראה את ליז ליז תן לה חיבוק ונשיקה ממני
אוהבת אותכם חברים יקרים שלי
בייייייייי

חתולון*

New member
כן נורית, יצאתי לחופשת שבת

ומה אני רואה? את רפי לאב ממש מדהים זה מה שמצפה לי כל יום חמישי? אדון רפי תיזהר !!!!!! חתולון

חתולון*

New member
הקאתי וחזרתי

רפי לאב המכונה פרוזה שובר הלבבות חשב שיבוא ויחדור ללב הבנות נכנס כקסום, חמוד ואטום התברר שבכלל הוא ילד סתום הנה ציטוט של קסום/פרוזה/רפי לאב • אתה מבוקש...............ו קסום ו√ יו אתה בבית? מי זה בוריס? כפרה אני ואתה לילה לבן היום....סער אתה תכין קפה רפי בדרך . . . You may say I´m a dreamer But I´m not the only one I hope someday you´ll join us And the world will live as one

למעלה