======= משעמם לי ====

liz_liz

New member
======= משעמם לי ====

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

נורית***

New member
ליזזזזזזזזז../images/Emo25.gif

אוהבתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך יפה שלייייייייי נורית***

נורית***

New member
ליז ליז ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

חולה עלייך ואני כועסת מאוד
אבל קבלי ממני

liz_liz

New member
יווווווווווווווווווווו

למה כועסת ? הסבירי נמקי ופרטי .....

נורית***

New member
ליזזזזזזזזזזזזז../images/Emo25.gif

אלף נשיקות ליזזזזז נשמה שלי חברה הכי הכי מוקדש לך =====אלף נשיקות===== מילים: שמרית אור לחן: צביקה פיק מבצע : יהורם גאון נשיקה ראשונה על מצחך הקטן כמו קשר באמצע דמותך וממנה יצאו בשפעת זוהרן נשיקות נשיקות לשערך כותרת פנינים עשויה מנשיקות על שחור תלתלייך אמטיר שתהיי לי ילדה היפה בנסיכות המושלמת בכל בנות העיר אלף נשיקות לך אהובתי אלף נשיקה ונשיקה אלף נשיקות לך חמודתי היפה הקטנה המתוקה וגם את צווארך השלגי הבתולי הגמיש כמו צוואר הברבור אכסה בנשיקות מחרוזות מחרוזות ילדת מים קטנטונת שלי ועתה שום אשים את ראשי על כתפך כדי למצוא בו את דופק הלב וגם סתם נשיקות בלי תאווה ותכלה כמו פרחים מושלכים על כלה אלף נשיקות... השמיים אינם בעד עיניי החוטאות ואינני שותה בך עד רוות האור אינו בעד שפתי הטמאות וחזי נצרב לו עד כלות נשיקת האלף אינה אפשרית אהובה חסרה נשיקה אחרונה רק תשע מאות תשעים ותשע נשיקות לי סוערות אוהבות ומתוקות ובכל זאת אנשקך - אלף נשיקות אלף נשיקות... אוהבת אותך ונשיקה לילדה המתוקה שלך

נורית***

New member
ליזזזזזזזזזז../images/Emo46.gif

אני כועסת בגלל............. לא מספרת........חחחחחחחחח זה הסוד שלנו... חולה עלייך ילדה יפה

liz_liz

New member
נוריתתתתתתתתתת

מתה עלייך ....
איזה שיר גדול ... עכשיו תשירי אותו ... אפשר לבקש עוד שיר ?

liz_liz

New member
נוריתתתתתתת

אם תמשיכי לכעוס ... מהיום אחגוג לך יום הולדת לשנה הבאה ..

נורית***

New member
ליזזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo23.gif

לאאאאאאאאאא בבקשההה.... חמודה שלי אני כבר לא כועסתתתתתתת.. ואת יודעת למה? כי את מכירה אותי אני לא יכולה לכעוס הרבה זמן.... איך אתמול חגגת ביום האהבה? .... אני חגגתי עם בקבוק יין....... טוב את השיר הבא אני אקדיש בקרוב.... נורית

קסום

New member
את שתקי ולכי לסדר ציפורניים...../images/Emo6.gif

את אותו הבוקר לא אשכח כשטמנת ראשך בתוך הכר אור השמש על האוהל נח וראשי הלום שיכר כשלחשתי באוזנך את שמה את ידיי אספת ביד קרה ודמעה אחת חמה אל כפות ידיי נשרה הנה ימים רבים חלפו ושתי ידיי עייפו ועינייך מה יפו….. כעיני רחל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה .שמי לא ישראל אל יהא מר לבך על אחותך הן בנייך לצידך יושבים אל תפני אישה את מבטך כל חלומותיי קרובים מה בקשתך אמרי לאה שבע השנים חלפו מזמן ונותרה רק עוד שעה טרם ייסגר הגן הנה ימים רבים חלפו ושתי ידיי עייפו ועינייך מה יפו…. כעיני רחל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה .שמי לא ישראל הנה ימים רבים חלפו ושתי ידיי עייפו ועינייך מה יפו….כעיני רחל אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה .שמי לא ישראל

קסום

New member
ערב...............קסום

מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותךךךךךךך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך ה נשמה ואין דבר יותר נכון מאותה ה נשימה כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים הן ריקות כמו האויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמיים כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותךךךךךךךך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אתה צייר אני זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה ה נשימה

נורית***

New member
קסוםםםם../images/Emo24.gif

אהבתי את השיר... ומקדישה אותו לילדה היפה ליז ליז
נורית***

liz_liz

New member
נורית ../images/Emo4.gif

מה זה אהבת את השיר ? ביקשתי שאת תשירי לי אותו .... מחכה לשיר ..

נורית***

New member
ליזזזזזזזזזז../images/Emo6.gif

חומד נראה לך שאני שרה בקולי קולות..חחחחחחחחחחח את רוצה שירד גשם... עוד תקבלי ממני שיר.. תגידי מי זה קסום? נורית***

נורית***

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo39.gif

בהצלחה קסום... אז גם אתה בלונדיני....
חשבתי רק ליזזזזזזזזז...חחחחחחחחח

חתולון*

New member
ליז ליז / נורית נורית

מי אמר "משעמם לי" הגעתי לחופשת שבת לשמח אם ובת מחכה לכן כאן בפורום הפעם בלבוש/לא בערום האם עדיין יש הנהלה או שעברו כבר להלבשה אצלנו ההנהלה היא הנעלה ומי שתענה עכשיו, לא אלשין לבעלה חתולון

חתולון*

New member
קסום

לפחות תמלא "תוכן" בהודעה שלך שהיא תעלה למעלה, ולא תידרדר כמוך חתולון

למעלה