חח תתעלל בי רק אל תיהיה עצוב ואני לא יתקשר לצער בעלי חיים
ל ל א ק י New member 23/6/02 #22 חח תתעלל בי רק אל תיהיה עצוב../images/Emo8.gif ואני לא יתקשר לצער בעלי חיים
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #23 ישששששש../images/Emo6.gif עכשיו צריך למצוא רעיונות איך להתעלל בל
ל ל א ק י New member 23/6/02 #24 אממממ......./images/Emo4.gif תנסה לחשוב..... אה שכחתי.. אין לך עם מה... סתם סתם אמ....... תבקש ממישהוא/מישהיא שיעזור לך.....
אממממ......./images/Emo4.gif תנסה לחשוב..... אה שכחתי.. אין לך עם מה... סתם סתם אמ....... תבקש ממישהוא/מישהיא שיעזור לך.....
ל ל א ק י New member 23/6/02 #28 אמממממממממממממממ................... לאקי חייב להיות בן? כי עם כן אז אני יחליף שם....
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #33 דואר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מה כבר מצאת כתובת? בבית לא טוב לך
דואר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מה כבר מצאת כתובת? בבית לא טוב לך
ל ל א ק י New member 23/6/02 #34 אמממממ עם הייתי יודעת איפה הבית הייתי באה הביתה....... אבל אני לא יודעת... הכתובת החדשה שלי זה המזבלה העירונית.....
אמממממ עם הייתי יודעת איפה הבית הייתי באה הביתה....... אבל אני לא יודעת... הכתובת החדשה שלי זה המזבלה העירונית.....
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #35 יש לי רעיון אני אי שם בעזה לכי לשם ותצעקי בכל ובעברית איפה בית כנסת (שם אני גר) נ.ב: אני לא דתי