אבל אני לא יודעת ת´דרך לשם..... אז בוא קודם למזבלה ואז תראה לי את הדרך...
ל ל א ק י New member 23/6/02 #42 אבל אני לא יודעת ת´דרך לשם..... אז בוא קודם למזבלה ואז תראה לי את הדרך...
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #47 תצא מהמזבלה לעבר הכביש חכה עד שתגיע מסאית ותעמוד מולה אחרי זה תודיע לי אני יגיד לך מה לעשות
K keren007 New member 23/6/02 #51 ימות? ימות?!?!?! מה קורה לכולם?! תלמדו לשון! אומרים "אמות" ולא "ימות"................. איזה ראש...
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #52 לא הבנת ../images/Emo4.gif אני רוצה שהיא תפגע בך ותדחוף אותך לכיוון של עזה
ל ל א ק י New member 23/6/02 #58 ../images/Emo4.gif מה כבר עשיתי שאתה רוצה להרוג אותי? (חוץ מזה שנולדתי)
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #60 אני שונא כלבים עם הרבה מזל תראה אותך כמה מזל יש לך (בלי אוזן,עין וזנב) אתה ממש בר נזל ובגלל זה אני מקנא
אני שונא כלבים עם הרבה מזל תראה אותך כמה מזל יש לך (בלי אוזן,עין וזנב) אתה ממש בר נזל ובגלל זה אני מקנא
ל ל א ק י New member 23/6/02 #63 רוצה להיות כמוני? זה לא קשה... פשוט אני יוציא לך עין... יחתוך לך את האוזן.. יקרוט לך את הרגל..... אני יעשה שתיהיה צולע..... ואני יחתוך לך ת´זנב...
רוצה להיות כמוני? זה לא קשה... פשוט אני יוציא לך עין... יחתוך לך את האוזן.. יקרוט לך את הרגל..... אני יעשה שתיהיה צולע..... ואני יחתוך לך ת´זנב...