מה!?!?! כן זה אותו אירגון איך לעזאזל את רק ב13 יאללה יאללה תתחילי לצמצם פערים
S sutul New member 9/9/07 #21 מה!?!?! כן זה אותו אירגון איך לעזאזל את רק ב13 יאללה יאללה תתחילי לצמצם פערים
D D amaged R oses New member 9/9/07 #22 אין לי כוח עזוב אותי!../images/Emo3.gif אני רואה עכשיו את בליץ', גירלז בראבו, וואן פיס, סטו נו האנאיום ושאמאן קינג. ונארוטו. ואני תקועה גם קצת בבליץ'.. לא המשכתי.
אין לי כוח עזוב אותי!../images/Emo3.gif אני רואה עכשיו את בליץ', גירלז בראבו, וואן פיס, סטו נו האנאיום ושאמאן קינג. ונארוטו. ואני תקועה גם קצת בבליץ'.. לא המשכתי.
S sutul New member 9/9/07 #23 אני מעדיף לא לשלב בינייהם יותר מידי איפה נעצרנו בהתכתבות האישית במסרים?
D D amaged R oses New member 9/9/07 #24 בקטע ששלחת לי תמונה של אישה עם ציצים גדולים בזמן שאמא שלי הייתה לידי תכנס למסרים
S sutul New member 10/9/07 #25 אחרי ששלחת לי תמונה של שתי נשים (מצויירות) עם חזה ענקי מתגופפות.. מה היתה התגובה של אמא??
D D amaged R oses New member 10/9/07 #26 מאטסומוטו ואוריהימה! אני מבקשת!../images/Emo46.gif והספקתי לסגור מהר למזלי
D D amaged R oses New member 10/9/07 #28 שאמא שלי כמעט חשבה שאני סוטה?../images/Emo3.gif כן, המוני תודות
D D amaged R oses New member 11/9/07 #34 מה חדש בזה?! לכבד אישה! אתה לא חיית לפני 80 שנה שאתה כלכך פרימיטיבי שחושב שמעמד האישה הוא הנמוך! אמא היסטוריה משפיעה עליי
מה חדש בזה?! לכבד אישה! אתה לא חיית לפני 80 שנה שאתה כלכך פרימיטיבי שחושב שמעמד האישה הוא הנמוך! אמא היסטוריה משפיעה עליי