איפה חיברתי מילים כמו פאקצית? ואני גאון
D danravia New member 12/5/10 #44 אין לי בעיה להחזיר... פעם העלתי תמונה|שלא עלתה..| רחוב גת- קרוב לבנין שלך
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #74 שקר. חובה עליך לכתוב לסילי בשרשור של הגלידה שלה : אני שונא אותך סילי. אני אמת.
D danravia New member 12/5/10 #78 זה לא מה שיעשה לי את זה אגב, כתבתי לך שלא התנשקת עם בחורה הית צריכה לענות אמת כי לא התנשקת. בנתוש? חובה עליך לשלוח לסילי לפחות 5 מסרי אהבה והערכה בחרתי חובה
זה לא מה שיעשה לי את זה אגב, כתבתי לך שלא התנשקת עם בחורה הית צריכה לענות אמת כי לא התנשקת. בנתוש? חובה עליך לשלוח לסילי לפחות 5 מסרי אהבה והערכה בחרתי חובה
S Silly Wisdom New member 12/5/10 #79 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מתעלל בי! לא בה...
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #83 חחחחחחחחחחחח אוקי... יצא לך הברקה טובה. חובה עליך לכבות תפון ל5 דקות. כשאתה חוזר, תעלה בשרשור הזה תמונה של וילון האמבטיה שלך. חובה.
חחחחחחחחחחחח אוקי... יצא לך הברקה טובה. חובה עליך לכבות תפון ל5 דקות. כשאתה חוזר, תעלה בשרשור הזה תמונה של וילון האמבטיה שלך. חובה.
D danravia New member 12/5/10 #96 שקרנית זו התמונה שאת מעלה תמיד צילמתי והוא לא רוצה לעלות.. יש לי נראה לי בעיה בפון אמת ראיתי. חובה עליך לפרט ע"פ דירוג את מי ולמה את שונאת מהפורום
שקרנית זו התמונה שאת מעלה תמיד צילמתי והוא לא רוצה לעלות.. יש לי נראה לי בעיה בפון אמת ראיתי. חובה עליך לפרט ע"פ דירוג את מי ולמה את שונאת מהפורום