אני אומר לך מה הפוזות שאני עושה לא מספיק
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #59 /tapuzforum/images/Emo156.gif דן. מחר ברבנות. ב6 בבוקר. חובה על שוהם להעיר אותך בשעה הזאת. וסילי ה/tapuzforum/images/Emo191.gif אשנא אותך לעד. כל עוד נשמה באפי
/tapuzforum/images/Emo156.gif דן. מחר ברבנות. ב6 בבוקר. חובה על שוהם להעיר אותך בשעה הזאת. וסילי ה/tapuzforum/images/Emo191.gif אשנא אותך לעד. כל עוד נשמה באפי
S Silly Wisdom New member 12/5/10 #67 חחחחחחחחחחחחחחחח שהיא קוראת בשקיקה את כל חילופי האהבה שלנו ומקנאה!!!
A aint mindless New member 12/5/10 #80 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא צצה בכל מקום הקרפדה הזאת.. חחחחחחחחחחחחחחח!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא צצה בכל מקום הקרפדה הזאת.. חחחחחחחחחחחחחחח!
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #160 ההוא מהעולם החרדי!?? אני קוראת לו התמהוני של הפורום. מדבר בקודים שרק הוא מבין ומבסוט מזה. אבל מה הקשר שלי אליו?/tapuzforum/images/Emo67.gif
ההוא מהעולם החרדי!?? אני קוראת לו התמהוני של הפורום. מדבר בקודים שרק הוא מבין ומבסוט מזה. אבל מה הקשר שלי אליו?/tapuzforum/images/Emo67.gif
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #162 ילד אשפתות שלא תעז להשוותיני לוואמניזר הוא. אוקי?? |איום נלווה לקולי|
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #165 לא תכוונתי לבחוריקו ההוא וואמן.טוקס וואמנזר=רודף שמלות חתיכת ילד מפגר. וזה מה שפה במזיד. ושוב.אל תעזו, חבורת בטלנים שכמותכם, להשוותותי ליצור המבחיל ההוא.. יאקקקק
לא תכוונתי לבחוריקו ההוא וואמן.טוקס וואמנזר=רודף שמלות חתיכת ילד מפגר. וזה מה שפה במזיד. ושוב.אל תעזו, חבורת בטלנים שכמותכם, להשוותותי ליצור המבחיל ההוא.. יאקקקק
A aint mindless New member 12/5/10 #166 אההה... אני יודע מה זה וומנייזר יא שיבולת שועל.. אבל כשחיים בתפוז, הלקסיקון משתנה...