אופס... זה היה כבר,לא?!
L LillipooT New member 12/7/02 #60 חחח.. ../images/Emo3.gif עשיתי את זה די מזמן..עם PSP6.. יש שם כזה של אנימציה, תבדקי! ויש לי כמה.. שגדול מדי והם לא מסכימים להעלות אותו.
חחח.. ../images/Emo3.gif עשיתי את זה די מזמן..עם PSP6.. יש שם כזה של אנימציה, תבדקי! ויש לי כמה.. שגדול מדי והם לא מסכימים להעלות אותו.
D Dawson girl New member 12/7/02 #63 יש לי רעיון אדיר!!!! בואו ניכנס לצ´ט! יש חדר צ´ט במיוחד בשבילנו והיות ושלושתנו כאן עכשיו, נוכל לדבר... מה אתן אומרות? מגניב, לא? נתראה שם עוד... 3 דקות בערך? תחזירו תשובה.... נעמי
יש לי רעיון אדיר!!!! בואו ניכנס לצ´ט! יש חדר צ´ט במיוחד בשבילנו והיות ושלושתנו כאן עכשיו, נוכל לדבר... מה אתן אומרות? מגניב, לא? נתראה שם עוד... 3 דקות בערך? תחזירו תשובה.... נעמי
ק קייטי הולמס New member 12/7/02 #64 תגידו... אחרי כל התמונות ששמתם עכשיו... יש שני אנשים יותר חמודים בעולם מג´ואי ופייסי?
L LillipooT New member 12/7/02 #68 אה וקייטי ... ../images/Emo60.gif אולי תעשי את השאלון (בוחן) שהכנתי ?! הוא מופיע למטה
ט טל גקסון New member 12/7/02 #70 מי נעלם עכשיו....חח../images/Emo105.gif אני אמשיך לי בשרשור תמונות עד שתראו סימני חיים..
D Dawson girl New member 12/7/02 #76 טל, בואי לצ´ט.... מצטערת על ההיעדרות. יצאתי לבדוק אימייל. בואי עוד... חמש דקות? מה דעתך? תלחצי על "צ´ט דוסון קריק" בסרגל. ביייי
טל, בואי לצ´ט.... מצטערת על ההיעדרות. יצאתי לבדוק אימייל. בואי עוד... חמש דקות? מה דעתך? תלחצי על "צ´ט דוסון קריק" בסרגל. ביייי
ק קייטי הולמס New member 12/7/02 #75 עשיתי למרות ש... ה" מעל גיל 18" הרתיע גם אותי קצת. אבל בעיקרון אצלי זה פייסי לשמחתי.