משעמם לי , ו..

ד י י ז י

New member
משעמם לי , ו..

אין לי בנתיים מה לעשות (חוץ משעורים במתימתיקה , אבל יאק!) אז החלטתי לפתוח פנפיק!! הוא מתרחש בזמן של הטיול השנתי של כולם (בעונה הרביעית) , אהמ אהמ: ג´ן פרקה את המזוודות שלה בזמן שג´ק יצא לבדוק מה יש לעשות באיזור. "טוב , דיי משעמם פה עכשיו , אפשר ללכת לג´קוזי , להחליק על הקרח או לבית קפה קטן פה , אבל הכל מלא , נראה לי שבערב תהיה מסיבה ליד ה.." ג´ק אמר כשחזר מהטיול. "ג´ק!! תסגור את הדלת!! אתה לא שם לב עד כמה קפוא בחוץ?!" היא אמרה בעצבנות , "תרגעי ג´ן! מה קרה?!" הוא ניסה להרגיע אותה. "הרגל שלי הורגת אותי! (נשמע יותר טוב באנגלית..) והקור.. הקור עוד יותר מכאיב! , אאא.. אני מצטערת.. פשוט כואב לי.." היא אמרה באומללות. "זה בסדר.. נחשי את מי פגשתי!" ג´ק אמר בהתרגשות. "מי?" היא שאלה. טוב.. תמשיכו.. אני יודעת.. דיי דפוק..אבל אף פעם לא הייתי טובה בהתחלות!! לא אשמתי!!!!

אוקי! אני אמשיך....../images/Emo105.gif

"טובי! פגשתי את טובי"אמר ג´ק. "ממממ...מה טובי עושה כאן?" ג´ן אמרה בעוד שהחיוך על פניה מתרחב (אויי איזה ניסוח מגעיל!) "מסתבר שהוא בא לכאן מטעם איזה ארגון התנדבותי עם חבורת ילדים אוטיסטים לאיזה יום בילוי כזה...." "נו..."ג´ן אמרה..."הזמנת אותו לבוא ולצאת איתנו לאנשהוא?" "השתגעת?! אין לי שום דבר עם טובי,אמרתי לך..הוא יותר מדי..יותר מדי..." "הומו" השלימה אותו ג´ן "כן..,אמרתי לך כי חשבתי שתשמחי..אני יודע שאת מחבבת את טובי"... "נו..ג´ק אז בשבילי,תן לו עוד ניסיון הוא עוד עלול למצוא חן בעינייך..." "היי...." טובי נכנס. "ראיתי את ג´ק בא לכאן אז באתי להגיד לך שלום ג´ן.. "היי טובי,נחמד לראות אותך..תגיד..אנחנו הולכים כמה חברים אח"כ להסתובב ,רוצה לבוא?" תמשיכו.. אין לי הרבה מוזה עכשיו..אז אני יודעת שזה לא יצא משו..אבל זה מה שיש...

Dawson girl

New member
טוב, אני אנסה להמשיך...

לא מבטיחה כלום אבל.... "כן, בטח, למה לא?" ענה טובי לג´ן. אבל ג´ק הסתכל על המתרחש בעצבנות ואמר "אממממ... דווקא תכננו לעשות משהו רק שנינו, נכון ג´ן?". ג´ן הסתכלה עליו במבט מבולבל, ואמרה "באמת? לא ידעתי..." אבל טובי קלט את התמונה ופלט "זה בסדר. אני כבר אמצא משהו לעשות". ויצא מהחדר. "עכשיו אתה מרוצה?" צעקה ג´ן על ג´ק ויצאה מהחדר לעבר החדר של ג´ואי ופייסי (ד´´ש לטל..). מצטערת אם זה גרוע.... אבל רציתי להשתתף! בייי נמש

natalyrst

New member
אני יכולה לנסות...

אחרי שג´ן יצאה מהחדר... ג´ק אמר לעצמו: הלוואי שהייתי מרוצה. *החדר של פייסי וג´ואי תמשיכו מכאן כי נורא ניתקעתי

../images/Emo15.gifיש לי המשך מעניין... ../images/Emo98.gif

ג´ק רודף אחרי ג´ן... " גן... כפרה... ממי... תסלחי ... החיים בלעדייך זה כמו לחיות בשדה של קוצים... אני מוכן אפילו לחזור לארון ולהעמיד פנים שאני סטרייט שוב בשבילך... כפרה... פפפפפפפפפפפפללללללללייייייייזזזזזז... " ג´ן מסתובבת בהפתעה: " יאללה תעזוב אותי חתיכת ערס עם תספורת של ברט סימפסון... בטוח אם אני ישכב איתך... אחרי ליילה אחד איתי תבגוד בי עם חצי קייפסייד ... ג´ק מותק יאללה לך הבייתה שלום ותודה... ואם תנסה לקרוא לי מלמטה אני יקרא למשטרה...אז תשיג לך חיים כי אין לך ברירה... " ג´ק מתעצבן........................................... " יאללה... יאללה יא חתיכת ערסית מחומצנת יש עוד 10000000 כמוך בקייפסייד ... אם אני רוצה אני משיג את מי שאני רוצה... יאללה מי צריך אותך ? משחקת לי אותה קשה להשגה... מי בכלל רוצה להשיג אותך יא אינטלקטואלית ... עם קרש לא הייתי נוגע בך יא מפלצת ... " יאללה תמשיכו... נ.ב הכל ברוח ההומור... אני אוהבת את ג´ק וגן... : ) ביי...

natalyrst

New member
2 דברים

1. הרסת את הרצף 2. זה אמור להמשיך מהחדר של ג´ואי ופייסי

ד י י ז י

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"עם קרש לא הייתי נוגע בך יא מפלצת " אהבתי!!!! יפה!!

../images/Emo15.gifאז הרסתי את הרצף...../images/Emo98.gif

אם הצלחתי להצחיק את דייזי עשיתי את שלי... : ) תודו שאני מקורית... ביי...

../images/Emo15.gifהשמות החדשים של ג´ק וג´ן...

ג´ק מקפי...................................ג´קו מקפיאונה... ( על שמו של דון קורליאונה מהסרט " הסנדק "... : ) ג´ן לינדלי...............................ג´נט לינדלחבוט ( שילוב של לינדלי ובוחבוט... : ) ביי...

ד י י ז י

New member
שוב , משעמם לי אז...

"וואו!! זה היה מצוין!!!" צעק פייסי , "ג´ואי! את בטוחה שהכל מוקלט?!". "כן, כן! וואו!! דוסון ישתגע כשהוא יראה את זה!" היא אמרה בהתרגשות. "תזכירו לי בדיוק למה עשינו את זה הרגע?" ג´ן אמרה בנימה הצינית הרגילה שלה. "אנחנו מכינים קלטת שמחה לדוסון! זה חייב לשמח אותו , אחרי כל המקרה עם ברוקס! ´עם קרש לא הייתי נוגע בך יא מפלצת ... ´ ענקקק!" פייסי אמר , תוך כדי שהוא מוציא את הקלטת מהמצלמה. "עכשיו ברצינות - ג´ק , אתה חייב לפגוש את טובי! ווי אל נואו שאתם מרגישים משהו אחד כלפי השני.." ג´ן אמרה. "אמממממ.. איי דונט נואו.." איזה מוזה נפלה עליי!! ועוד אני מדמיינת את כלום שם בחדר של ג´ואי ופייסי שם , עם המצלמה.. ענקקק! תמשיכו!

../images/Emo15.gifואני ממשיכה...../images/Emo98.gif

החב´רה מעיירת הפיתוח קייפסייד בחדר של ג´ואי ופייסי, שרית חדד ברקע, ג´ואי רוקדת ריקודי בטן פייסי רוקד הורה הם מכרסמים צ´יפס ומדסקסים על הסרט של דוסון... ג´ואי לפייסי : " בויאנה אחי, כפרה יש לי כשרון !!! אני עוד יהיה במאית סרטים... ס´תכל איזה פפצות לריסים יצא לנו ... סרט סוף הדרכים שמאלה, ישר ,ימינה בכיכר... תאמין לי דמעות חונקות לי את הגרון וסותמות לי את האף... " פייסי לג´ואי: " אבל אל תשכחי את הספשייל אסיסטנט שלך מותק... בלעדי הסרט הזה היה נופל לקרשים ומתפוצץ לאפי חלקיקים באטמוספירה הדקיקה והשברירית של היקום שלנו... " ג´ואי לפייסי : " תגיד לי מה נהיית אסטרונאוט ? מה אתה משחק לי אותה אח של ביל גייטס צא מהכובד... וואלה עם המשפטים שלך אני צריכה מילון שלם כדי לפענח מה שאתה אומר שאני יהי בטוחה שאתה לא דופק לי איזה קללה... " פייס לג´ואי : " בויאנה הירגעי נא אחותי... הנני איש אשכולות ואוהב לעזור לבריות... אל תלעיטי אותי בשמות גנאי... הנני שמח ומאושר להיות לך לחברה בפרוייקט חשוב זה ... הנני מעוניין לתרום למצב הרוח והעלאת המורל בכל הזדמנות... אל תדחי אותי על הסף... " תמשיכו... ביי...

למעלה