משעמם..אז שאלון

lighted

New member
עונההה ../images/Emo9.gif כי משעמם לי תחתתתת

בא לך... לצעוק משהו? כן, א-ב-י-ב אני א=ו=ה=ב=ת אותך!!! לאכול משהו? לא לשיר משהו? ממ לא.. לכתוב משהו? נופ! ליהיות על משהו? עם אהובייי
מתחת לשמיכת פוך עם החימוםםם
לחבק משהו? את בעלי היקררר
לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? מממ לא! לנתח משהו ?? =O לא!! האדם הכי... שנוא: היטלרר אהוב: בעליי
חסר תקט: סבתא
מעצבן: מממ.. רגיש: אני
אוהב אותך: חבר שילי
שונא אותך: =O לויודעת.. למדן: ממ לא יודעת שקרן: שלומיתתת
פטפטן: אני
אם היית... חיה מה היית? חתולה מתפנקת חפץ מה היית? שרשרת יהלומים יוקרתית מאכל מה היית? מוס שוקולד מפנק ספר לימוד מה היית? ספר לימוד לאיפור
מפורסם איזה היית? משו בסיגנון פאריס הילטון.. יורשת מליונים ענקית וסלבריטאית מדהימה מכונית איזה היית? גרר איזו יגואר שחורה וארוכה והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק? כבר שאלתם! והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
איזה אייקון מתאים לאמא שלך? |אמא|
ולאבא? |אבא| עכשיו אני ממש קורעת את עצמי
ולאחים והאחיות? |אחים ואחיות| עכשיו אני ממש נשפכתתת
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? כן
חמוד? כן
חביב? נדבק? לא
מפטפט? כן
מעצבן? לא
מתווכח? ממ לפעמים.. מאוהב? כן
חושב על העתיד? לפעמים.. ועל העבר? מנסה שלא... ועל ההוה? חייה אותו

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? לא לשיר משהו? לא לכתוב משהו? כן, תשובות לשאלון
ליהיות על משהו? חחח לא לחבק משהו? אולי לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? תמיד לנתח משהו ?? לא האדם הכי... שנוא: פיל מקגרו אהוב: אדוארד נורטון חסר תקט: אני מעצבן: ד' רגיש: ד' אחר? אוהב אותך: אני שונא אותך: שאר העולם למדן: י' (אני סתם ממציאה אותיות, כפי שאתם בוודאי מבינים.. סתם
) שקרן: פטפטן: ל'
אם היית... חיה מה היית? חזירo_O חפץ מה היית? קופסה שחורה במטוס? מה? מאכל מה היית? נמאס ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? אף פעם לא היה נדמה לי שיש מפורסמ(ת) שדומה לי מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? ווווווווה ישן יש לעדכן
והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? תלוי חמוד? יכול להיות חביב? אולי נדבק? זה קורה מפטפט? אממ בלה בלה? לא ממש מעצבן? תלוי בסביבת מי אני
מתווכח? לא מאוהב? כן..................................במישהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מיוחד חושב על העתיד? לצערי כן ועל העבר? ככה-ככה
ועל ההוה? המון שאלון מעפן ובלתי מספק

עונה ../images/Emo9.gif

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? לא לשיר משהו? שרתי מספיק ךפני כמה דק'
לכתוב משהו? להקליד:p ליהיות על משהו? אני על כיסא
לחבק משהו? כן לקפוץ על משהו? לא.. ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? לא אם היית... חיה מה היית? לביאה חפץ מה היית? מסך מאכל מה היית? שניצל :p ספר לימוד מה היית? ספר אנגלית מפורסם איזה היית? אני עצמי :p מכונית איזה היית? הכי ענתיקה שיש
והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? הממ והכי מצחיק? הממ והכי מתאים? הממ? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?.... והכי מכוער?... מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
{אין קיץ מה} והכי מכוער?
האם אתה.. יפה? כע:p חמוד? כע חביב? משתדלת נדבק? לא מפטפט? לפעמים מעצבן? לא מתווכח? לא מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? קורה.. ועל ההוה? כן

עונה

בא לך... לצעוק משהו?כן לאכול משהו?לא לשיר משהו?לא לכתוב משהו?לאאא
ליהיות על משהו?נממ לא
לחבק משהו?עם כבר מישהו,אז כן
לקפוץ על משהו?על המיטה שלי
ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??לאא האדם הכי... שנוא:ילדה אחת קרציה(נו דייי ששש אתם לא מכירים אפחד! רק כמה בנות מהפורום
) אהוב:ינרהה:) חסר תקט:לאדעת
מעצבן:עדן רגיש:בדרך כלל זאת דניאל(דייי נוא אתם לא מכירים אותם אז שש..) אוהב אותך:לאדעת
שונא אותך:יש מישו שאני שונאת אותו והוא שונא אותי.(אררג לא רוצה לדבר על זה!) למדן:שוהם שקרן:לאדעת.. פטפטן:אור .ס. אם היית... חיה מה היית?אלפקה חפץ מה היית?שטיחXD מאכל מה היית?שוקולד? ספר לימוד מה היית?אעעע בימי יוון והרומאיםXDDD מפורסם איזה היית?אממןןן בילי ג'ו.
מכונית איזה היית?BMW? נווו מאיפה אני מכירה מכוניותP: והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?:
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?כן==>
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?איןP: מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?אין פה שבועות
והכי מכוער?נוו אין פה מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?אין כבר קיץץ יש חורףף נהההP: והכי מכוער?נו אין קיצץץ האם אתה.. יפה?לא רוצה להשחיץ נו.. חמוד?אולי
חביב?אני חושבת. נדבק?חח כן
מפטפט?כן מעצבן?לפעמים מתווכח?לפעמים מאוהב?*נממ שש לא מוציאה מילה* חושב על העתיד?לא
ועל העבר?כן ועל ההוה?כן!:)

MK respect

New member
=]

בא לך... לצעוק משהו?לא... לאכול משהו?כעע.. לשיר משהו?לא.. לכתוב משהו?לא.. ליהיות על משהו?לא.. לחבק משהו?משהו-לא, מישהו-יכולהיות... לקפוץ על משהו?לא.. ללחוץ על משהו?לא.. לנתח משהו ??לא.. האדם הכי... שנוא:אמממ...כל מיני.. אהוב:אלישבע,חרות,מעיין,רחלי,אלוני,אלעדי ואביעדי.. חסר תקט:שלומיתתת!! מעצבן:שלומיתתת!! רגיש:שלומיתת!! אוהב אותך:אממ...לאידעת... שונא אותך:לאידעת.. למדן:בת אל! שקרן:אמממ...כל מיני.. פטפטן:אני=) אם היית... חיה מה היית?לא רוצה.. חפץ מה היית?כנ"ל מאכל מה היית?כנ"ל.. ספר לימוד מה היית?כנ"ל.. מפורסם איזה היית?כנ"ל.. מכונית איזה היית?ג'יפ טויוטההה!! האם אתה.. יפה?תגידו אתם..אני לא חושבת.. חמוד?לאידעת..נראלי שלפעמיים כע ולפעמים ממש לא.. חביב?נראלי.. נדבק?לא נראלי.. מפטפט?כעע.. מעצבן?לפעמיים.. מתווכח?כעע מאוהב?בערך.. חושב על העתיד?לא כ"כ.. ועל העבר?לא כ"כ.. ועל ההוה?כע..

../images/Emo187.gifאני../images/Emo9.gif

בא לך... לצעוק משהו?כן...ע.ו.מ.ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאכול משהו?לא לשיר משהו?כן..את מה שאני עכשיו שומעת..חחחח לכתוב משהו?לא ממש ליהיות על משהו?אע?! לחבק משהו?כן=/ לקפוץ על משהו?כן ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??לא האדם הכי... שנוא:שליי בעעעע אהוב:אם לא כולל משפוחה אז אינההה
חסר תקט:ליאור מעצבן:ליאור רגיש:ניר אוהב אותך:תשאלו אותו שונא אותך:כנ"ל למדן:בוריס
שקרן:שלי פטפטן:שיר אם היית... חיה מה היית?ציפור חפץ מה היית?אע?! מאכל מה היית?תירס
חחחחח ספר לימוד מה היית?לא רוצה שיקשקשו עליי
מפורסם איזה היית?Maroon 5כ
עליהם
מכונית איזה היית?--- והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
מאיפה אני יודעת?חחחחח והכי מצחיק?
והכי מתאים?מתאים למה? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?אין שבועות..חחחח והכי מכוער?--- מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?שאלון ישן אה?חחחח והכי מכוער?--- האם אתה.. יפה?אתם צריכים להגיד לי חמוד?נראה לי חביב?כנ"ל נדבק?לא ממש מפטפט?כשצריך מעצבן?יכולה כשצריך מתווכח?לפעמים מאוהב?לא ממש חושב על העתיד?כן ועל העבר?כן ועל ההוה?כן

coullette

New member
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

בא לך... לצעוק משהו?כן לאכול משהו?לא לשיר משהו?תמיד לכתוב משהו?לא ליהיות על משהו?על המיטה לחבק משהו? כן גבר חתיך לקפוץ על משהו?על המיטה ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??צפרדע.נראה לכם? האדם הכי... שנוא:הילה אהוב:אני חסר תקט:סבתא איטה.מה לעשות מעצבן:אמא רגיש:אני אוהב אותך:אני שונא אותך:כנראה אורי וגדעון למדן:טניה שקרן:אין פטפטן:מור אם היית... חיה מה היית?פרעוש חפץ מה היית?ויברטור מאכל מה היית?שוקולד ספר לימוד מה היית?מתמטיקה 4 יח"ל בני גורן מפורסם איזה היית?צביקה פיק מכונית איזה היית?שברולט והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?לא יודעת והכי מצחיק?כנל והכי מתאים?לללללל אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מה לעזאזל זה אמור להביע? האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? כן מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? לא ועל ההוה? כן

אני..

בא לך... לצעוק משהו? כן לאכול משהו? לא לשיר משהו? כן לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? לא לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? לאאאא אם היית... חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? מחשב ? מאכל מה היית? תפוח ספר לימוד מה היית? בני גורן חלק א מפורסם איזה היית? ג'סיקה אלבה מכונית איזה היית? לא מכירה מכוניות האם אתה.. יפה? אהה... חמוד? כן חביב? כן נדבק? חושבת, קצת מפטפט? כן מעצבן? אולי מתווכח? תלוי עם מי ועל מה מאוהב? קצת חושב על העתיד? לא ועל העבר? לא ועל ההוה? כן

למעלה