משעמם..אז שאלון

משעמם..אז שאלון../images/Emo19.gif

בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו ?? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה?

Ligeiro

New member
מגניב ../images/Emo3.gif

לצעוק משהו? לא, אני עייף מדי לאכול משהו? לא לשיר משהו? לא לכתוב משהו? כן, אולי ליהיות על משהו? לא לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? כן לנתח משהו ?? כן האדם הכי... שנוא: הרבה D: אהוב: קשה להחליט :X חסר תקט: אתם לא באמת מכירים מעצבן: נו אבל אתם לא ;[ רגיש: :> אוהב אותך: - שונא אותך: - למדן: - שקרן: - פטפטן: - אם היית... חיה מה היית? בונה חפץ מה היית? מחשב מאכל מה היית? יוגורט ספר לימוד מה היית? חשבון דיפרנציאלי ואיטגרלי / בני גורן מפורסם איזה היית? - מכונית איזה היית? לאמביןבזה
והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
(מצחיק-משו -_-) הצרוף הכי יפה?
כמובן והכי מכוער? הרבה :X והכי מצחיק? בע והכי מתאים? בע אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
איזה אייקון מתאים לאמא שלך? אפחד ולאבא? גם ולאחים והאחיות? גם האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא? אין כזה מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? |טנא| והכי מכוער? לא זוכר אותם ;[ מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? |גזוז| והכי מכוער? לוזוכר ;[ האם אתה.. יפה? ברור חמוד? ברור חביב? ברור נדבק? מה פתאום מפטפט? כן מעצבן? מה פתאום מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? פחות

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

בא לך... לצעוק משהו?מאוד.... לאכול משהו?לא לשיר משהו?אולי... לכתוב משהו?כן.. ליהיות על משהו?מה? לחבק משהו?כן... לקפוץ על משהו?כן...
ללחוץ על משהו?לא... לנתח משהו ??לא ממש...או שכן.... יעל ורווית
האדם הכי... שנוא:יעל! אהוב:נועה... ועוד אחד שאני לא אומרת... חסר תקט:אה... מוסקו? מעצבן:אה....... רגיש:אה..... אוהב אותך:אמא? שונא אותך:יעל? למדן:מור
שקרן:ע.... פטפטן:אה........טלש... אם היית... חיה מה היית?פרה...הייתי מלחחת דשא....סתם! הייתי צב...הכי טוב... חפץ מה היית?נעל סטפס....אבל זה כואב.. מאכל מה היית?שוקולד! ספר לימוד מה היית?ספר היסוטריה או גיאוגרפיה... מפורסם איזה היית?אמה ווטסון?...אין לי מושג... מכונית איזה היית?קאיה.... והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
|תרנגול|....
....
? והכי מכוער?אה... והכי מצחיק?אה.... והכי מתאים?... אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא.... איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
? והכי לא?מה? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?אה.... והכי מכוער?............. מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?לא יודעת.... והכי מכוער?........ האם אתה.. יפה?לא חמוד?לא חביב?אולי נדבק?כשאין ברירה מפטפט?כשאני עם חברות.... מעצבן? כן? מתווכח?לא מאוהב?כן......קצת.. חושב על העתיד?לפעמים ועל העבר?כן.... ועל ההוה?כן.. וויזלי:)

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

בא לך... לצעוק משהו? כןן...שאני אוהבת אותווו לאכול משהו? כההההה! שכחתי איך קוראים לזה, אבל זה משוקולד! בא לי בטירוף! ואם לא אז אוראו! נאמממממ לשיר משהו? אני שרה כבר עכשיו....יאייי לכתוב משהו? לכתוב לו שאני אוהבת אותו..... ליהיות על משהו? אני על משהו כבר....כיסא! לחבק משהו? את אייזיק....=) ואת BAW לקפוץ על משהו? בא לי על טרמפולינההה ללחוץ על משהו? על כלום (אבל אני לוחצת על המקשים...בעצם מקישה!) לנתח משהו ??בטטטטטח.... האדם הכי... שנוא: אין...יש לא אהוב ואלו שירן וקושקוש! אהוב: יש הרבה...baw דובה פוצה סערולי ועוד...אמאבא ועוד... חסר תקט: אני.......=) או הפוצה! מעצבן: אמממממממ קושקוש...ואח שלי קרציייה רגיש: שוב אני לוקחת ובגדול.....=) אוהב אותך: אני חושבת שאבא ואמא באמת אוהבים אותי הכי הרבה! שונא אותך: לא יודעת....אולי אממממ נטלי? היא לא מתה עלי במיוחד... למדן: קובה ואור שקרן: אח שלי הקטן... נשבעת, הוא קטן ממני בשש שנים, ושיקר כבר יותר ממני! פטפטן: מש..... אם היית... חיה מה היית? איילה חפץ מה היית?כורסא מאכל מה היית? שוקולד\ סוכריה ספר לימוד מה היית? ביולוגיה מפורסם איזה היית? לא יודעת..... מכונית איזה היית? פורד והאייקונים... אהוב? אין לא כל כך אהוב? לי הכי יפה? כח הכי מכוער? לענות הכי חמוד? עליהם... הכי מצחיק? =) הצרוף הכי יפה? לא יודעת והכי מכוער? בלה והכי מצחיק? בלה והכי מתאים?בלה אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לאאאאא איזה אייקון מתאים לאמא שלך? חחחחחחח לא יודעת ולאבא? ולאחים והאחיות? אם היו קרציות ובנבונירות.... האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? ככה אומרים לי...לפעמים כן.... חמוד? חחחחח אני חושבת שכן אני כמו ילדה קטנה.... חביב? חושבת שכן נדבק? לא... מפטפט?יאפ.....לא תמיד, כשיש לי מוזה! מעצבן? לא מתווכח? כןןןןןןןן מאוהב? כן...בערך...לא בדיוק...זה יותר אובססיביות כרגע למשהו שלא יהיה שלי.....אבל קשה לי לצאת מזה! חושב על העתיד? משתדלת ועל העבר? משתדלת שלא... ועל ההוה? חחחחחחח איזו ברירה יש לי?

עונה לעצמי=]../images/Emo19.gif

בא לך... לצעוק משהו?אממ אולי.. לאכול משהו?לא לשיר משהו?אני שרה^^ לכתוב משהו?אולי.. ליהיות על משהו?אממ לא לחבק משהו?אולי לקפוץ על משהו?כן
ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??כן מוחעחעחעע
האדם הכי... שנוא:2 ילדות=] אהוב:לא מכירים חסר תקט:גם לא מכירים מעצבן:גם לא מכירים
רגיש:^^ אוהב אותך:אמא? שונא אותך:=/ למדן:לא מכירים
שקרן:><יש הרבה מדי>< פטפטן:כנ"ל
אם היית... חיה מה היית?דולפין
או יונה חפץ מה היית?מחשב מאכל מה היית?פיצה ספר לימוד מה היית?לא יודעת>< מפורסם איזה היית?בריטני
או לואיסנה לופליטו^^ מכונית איזה היית?מרצדס או לימוזינה
והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
יש יותר מדי
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
(האייקונים המאומצים הישנים שלי
) והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?עם זה>>
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
!!!!!
והכי לא?
הכי מכוער מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער?גם לא זוכרת=] מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?אמממ דקה ננסה להיזכר..מטקה והכי מכוער?היתוש שהיה (ראו תמונה בצד של התמונות^^אל תשאלו אותי איך השגתי^^) האם אתה.. יפה?כן חמוד?כן חביב?כן נדבק?אולי מפטפט?לא מעצבן?אולי מתווכח?לפעמים מאוהב?לא חושב על העתיד?כן ועל העבר?כן ועל ההוה?גם לפעמים..

D o o S h a

New member
קצת קרצ אבל עונה

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? לא לשיר משהו? לא לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? לא לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? לאאא
באלי להישאר פה ולא לזוז! האדם הכי... שנוא: ** **** ***** אהוב: יש הרבה חסר תקט: ממ.. יש מישהו מעצבן: ממ רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: כל אלה יש.. אבל למקרה שמישו מכיר אותי פה.. ונראה לי שכן, אני לא יגיד שמות אם היית... חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? לא יודעת מאכל מה היית? לא הייתי. מה אני ייגמר בשנייה? ספר לימוד מה היית? בעע. לא הייתי מפורסם איזה היית? אני!
מכונית איזה היית? מאיפה לי? והאייקונים... אהוב? לא יודעת לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
וכל אלה הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
? והכי מצחיק? לא יודעת.. אין מצחיק והכי מתאים?
|אחרורה| וכאלה אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך? לא יודעת נו ולאבא? כנ"ל ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
אני לא סובלת אותו מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? מאיפה לי? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? נראלי?
חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? לא מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן

עונה

בא לך... לצעוק משהו? אווו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לאכול משהו? הרגע טחנתי :X לשיר משהו? לא כדאיי חח לכתוב משהו? לא עזבו אותכם חח מספיק בבצפר ליהיות על משהו? על מישו אולי
לחבק משהו? מישו מזה משהו!??!? וברווווווור שבא לייי לקפוץ על משהו? טרמפולינה?
ללחוץ על משהו? על אמא שתביא לי כסף?
לנתח משהו ?? לא תודה נשמות האדם הכי... שנוא: יש הרבה אהוב: גם יש הרבה חסר תקט: לימוררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעצבן: אמא ואבא
רגיש: אני... אוהב אותך: עוד לא ברור ליי שונא אותך: גם זה לא למדן: יש כמה בשכבה
שקרן: אוי יש כל כך הרבה כאלה
פטפטן: אניי חחח אם היית... חיה מה היית? אני בנאדם וטוב לי עם זה. חפץ מה היית? טלפוןן מדבר בלי הפסקה מאכל מה היית? שוקולד... מתוק חח ספר לימוד מה היית? כלום כלום כלום כלום כלוםם
מפורסם איזה היית? אנונימית וחיה עם זה בשלום. מכונית איזה היית? אין משו מסוים אבל אין לי בעיה להיות איזה לימוזינה...... והאייקונים... אהוב?
,
לא כל כך אהוב?
... כל כך לא שימושי
הכי יפה?
חחחחחחחח הכי מכוער?
!!!!!!!! הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה? אין לי כח לנסות עכשיו צירופים..
והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? נכון לעכשיו?...
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? אין אותם כבר והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? גם אין יותר והכי מכוער? האם אתה.. יפה? את זה תגידו אתם.. לדעתי לא ממש חמוד? אממ נראלי חביב? זה לא כמו חביב?? נדבק? לא מפטפט? יותר מידיי מעצבן? לא נראלי מתווכח? כןןןן אבל רק עם אמא ואבא חח מאוהב? כן וחבל זה לא טוב כמו שכולם אומצרים זה לא יפה כל כך חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? המון ועל ההוה? אממ כן

מיקמיק 1

New member
עונהה

בא לך... לצעוק משהו?לא לאכול משהו?כרגע, לא לשיר משהו?כן.. לכתוב משהו?לא ליהיות על משהו?לא לחבק משהו?כן לקפוץ על משהו?לא ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??לא האדם הכי... שנוא:יש כמה.. אהוב:אמא אבא..משפחה..ועוד הרבה.. חסר תקט:לודעת.. מעצבן:אתם לא מכירים.. רגיש:יש הרבה.. אוהב אותך:אמא אבא והמשפחה. שונא אותך:לודעת.. למדן:אתם לא מכירים.. שקרן:אתם לא מכירים.. פטפטן:אתם גם לא מכירים.. אם היית... חיה מה היית?לודעת.. חפץ מה היית?לא הייתי רוצה להיות חפץ.. מאכל מה היית?פיצה ספר לימוד מה היית?ספר לימוד?! מפורסם איזה היית?ואוו ישש הרבה.. מכונית איזה היית?לא הייתי רוצה להיות מכונית.. והאייקונים... אהוב?יש הרבה..-
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?לודעת.. הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?לודעת..אולי זה..
והכי מכוער?
? והכי מצחיק?
והכי מתאים?
או ש--
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא חושבת..אולי זה..
או
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?ממ..לודעת ולאבא?לודעתת ולאחים והאחיות?לודעת האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?לא זוכרת.. והכי מכוער?לא זוכרת.. מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?לודעתת והכי מכוער?לודעתת האם אתה.. יפה?כן חמוד?כן חביב?כן נדבק?לא מפטפט?לא מעצבן?לא מתווכח?אם אני חושבת שאני צודקת אז סביר לניח שכן..אבל אם אני יודעת שאני לא צודקת אז אני לא מתכווחת. מאוהב?ממ..לא.. חושב על העתיד?לפעמים.. ועל העבר?כן לפעמים.. ועל ההוה?כן

ל א ק י

New member
א

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? כן לשיר משהו? לא לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? על מישהו זה גם בסדר? לחבק משהו? כן לקפוץ על משהו? למה משהו דווקא
ללחוץ על משהו? לא ממש לנתח משהו ?? לא האדם הכי... שנוא: המורה לספרות<: אהוב: אור? לאיודעת. חסר תקט: מאיפהלי מעצבן: אמ רגיש: אוהב אותך: כולם מה
שונא אותך: כל האנשים שאי פעם חסמתי והתכתבו איתי במסרים אח"כ?
למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? מאיפהלי חפץ מה היית? מחשב
מאכל מה היית? מאיפהלי ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? לאקי
מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק? לאיודעת? הצרוף הכי יפה?
וזהו:< והכי מכוער?
והכי מצחיק? כבר היה אבל
והכי מתאים? אה בעצם גם מכוער היה אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך? מה ולאבא? המ ולאחים והאחיות? מה!!1
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא? מאיפהלינו מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חס וחלילה חמוד? בטח חביב? בטח נדבק? לא ממש מפטפט? תלוי מעצבן? בטח מתווכח? כשצריך מאוהב? לא חושב על העתיד? קצת ועל העבר? עוד יותר קצת ועל ההוה? הרבה יותר קצת

../images/Emo118.gif

בא לך... לצעוק משהו? כן לאכול משהו? כן לשיר משהו? כן לכתוב משהו? כן ליהיות על משהו? כן לחבק משהו? כן לקפוץ על משהו? כן ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? לא האדם הכי... שנוא: לי אהוב: אוריה חסר תקט: אני מעצבן: לי רגיש: ... אוהב אותך: אממ אוריה ועוד כמה... שונא אותך: מאיפה לי?? למדן: חננות בביצפר שלנו שקרן: לי פטפטן: אני אם היית... חיה מה היית? כלב... חפץ מה היית? מחשב מאכל מה היית? צ'יפס ספר לימוד מה היית? בני גורן (להקשות על הילדים! מוהאהאהא) מפורסם איזה היית? אממ אני? חחחח מכונית איזה היית? מייבח והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? שישי והכי מכוער? חמישי.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? בגד ים.. קוביות של הבנים
והכי מכוער? שערות בגוף.. חחח האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? לא מתווכח? תלוי מאוהב? לפעמים חושב על העתיד? לא ועל העבר? לפעמים ועל ההוה? כן

MikeY fReAk

New member
Moo../images/Emo79.gif

בא לך... לצעוק משהו? כן לאכול משהו? אני אוכלת... לשיר משהו? לא לכתוב משהו? כן ליהיות על משהו? :| לחבק משהו? מישהו. לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? אני לוחצת לנתח משהו ?? ?! אם היית... חיה מה היית? חיפושית משה רבינו
קטנה, מגניבה, ומתלהבים כשרואים אותה
או משו. חפץ מה היית? רמזור מאכל מה היית? צ'יפס ספר לימוד מה היית? לודעת מפורסם איזה היית? לודעת מכונית איזה היית? חיפושית^^ והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
+
=
. והכי מכוער?
[?] והכי מצחיק? טוב מה השאלות המפגרות האלה והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? זה ישמע נורא מתנשא אם אני אגיד כן:\ כאילו, לודעת, יש רגעים שאני יפה, אבל לפעמים זה ממה אע:X חמוד? כן:] חביב?כן:] נדבק? לפעמים. מפטפט? תלוי עם מי מעצבן? תלוי את מי מתווכח? לרוב לא מאוהב? מה אכפת לכם? חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? בערך

yardenga

New member
הסקר הראשון שאני עונה פה ../images/Emo24.gif

בא לך... לצעוק משהו? אממ כן לאכול משהו? לא ממש לשיר משהו? כן לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? אולי
לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא חח ללחוץ על משהו? חח כן
לנתח משהו ?? לא איכס האדם הכי... שנוא: ממממממ אני אחזור אלייכם עם זה אהוב: אין חסר תקט: אני מעצבן: אני רגיש: אתם לא מכירים P: אוהב אותך: אין
שונא אותך: המוןןן למדן: ילדה אחת מהכיתה שלי... שקרן: אמממ נוו אוף שמות לא יעזרו לכם.. :| פטפטן: ילד אחד מהכיתה
אם היית... חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? ל יודעת משהו שלא משתמשים בו... בטח אמממ דלי (?) מאכל מה היית? פירהה
ספר לימוד מה היית? לא יודעת מפורסם איזה היית? כריסטינה אפלקייטס או משהו כזה (קלי מנשואים פלוס
) מכונית איזה היית? אממ פרשה או משהו... והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
D: הכי מכוער?
? הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
? והכי מכוער?
והכי מצחיק? לא יודעתת כי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? אמממ
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? מסתבר שאין אותם כבר... והכי מכוער? כנ"ל מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? אין לי שמץ והכי מכוער? כנ"ל האם אתה.. יפה? אולי
חמוד? לא חביב? לא ממש נדבק? אולי.. קצת.. מפטפט? כן :=P מעצבן? כן.. מתווכח? חח כן מאוהב? לא
חושב על העתיד? כן.. ועל העבר? גם... ועל ההוה? חח פחות.. נראה לי...

עונהנהנהנה..רק כי היה לי יום מעולה!

בא לך... לצעוק משהו?כן, HOLLYWOOD,HERE I COME! לאכול משהו?לא..אכלתי מלא היום..יוו, איזה שמנה... :) לשיר משהו?שרה, מטרופולין- בלי לומר מילה לכתוב משהו?כתבתי SMS לפני שתי דק' לונילה ליהיות על משהו?להיות על משהו?! מה לעזאזל?! כן, על המיטה! עם השמיכה!ישנה!חחחח.. לחבק משהו?את ונילה... לקפוץ על משהו?טרמפולינה...איך בא לי..יאאאאא ללחוץ על משהו?כן, על המקלדת?! לנתח משהו ??שלא נדע..כמה נתחתי מילולית דברים היום... האדם הכי... שנוא:הוא יודע.. אהוב:ונילה חסר תקט:חחחח...אני?! אחותי?! רעות?! מעצבן:מאור..כשהוא רוצה רגיש:אחיינית שלי מורן אוהב אותך:ונילה שונא אותך:כשאני אדע אומר לכם למדן:אני?! חחחח שקרן:מעיין..שונאת שמשקרים לי! פטפטן:מאור, ברוך, ליאור,אודליה, אופיר וכו'..יש מלא אם היית... חיה מה היית?פרה..מה רע ,ללקוט עשב בשדה כל היום?! בשקט , בלי הרבה דאגות על הראש.. חפץ מה היית?נר..היו מחממים אותי כשהיה לי קר מאכל מה היית?ספגטי..כשהיו אוכלים אותי היה משפריץ להם רוטב עגבנייות לפרצוף, איזה מגניב..עונש! חח ספר לימוד מה היית?דיני עונשין...חחחח מפורסם איזה היית?אושטן קוצ'ר מכונית איזה היית?פג'רו קינג 2006 והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?8-( הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה?נו, טוב, יאללה קצת... חמוד?מאוווד חביב?חחחחח..אולי מי יודע?! נדבק?ממש לא! איכססה מפטפט?המון..בעיקר עם ונילה בפון מעצבן?קצת..חח, המבין יבין חחח :) מתווכח?שלא נדע..שאלו את המרצים שלי למשפטים מאוהב?מאוד...עד השמיים ובחזרה חושב על העתיד?תמיד, אין רגע שמפסיקה ועל העבר?מאחוריי, נגמר, מבחינתי לא קיים, רק הדברים הטובים קיימים ועל ההוה?אני חיה אותו, לא חושבת אותו

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בא לך... לצעוק משהו? כן. לאכול משהו? לא. לשיר משהו? כן. לכתוב משהו? כן. ליהיות על משהו? ממ כן. לחבק משהו? בהחלט. לקפוץ על משהו? כן. ללחוץ על משהו? לא. לנתח משהו ?? לא. האדם הכי... שנוא: אנשים צבועים. יש כמה. אהוב: החברים הקרובים. חסר תקט: קסניה. מעצבן: גינג. רגיש: אני. אוהב אותך: החברים הקרובים. שונא אותך: אומרים שאין אף אחד. למדן: רוני, למרות שהיא טוענת שלא. שקרן: ממ מישהי נחמדה ואוהבת אותי והכל אבל עם שקרנות פתולוגית<: פטפטן: אני. ותאי. אלוהים, כמה הבנאדם מדבר. אם היית... חיה מה היית? חתול. חפץ מה היית? כדור וורוד עם נצנצים. מאכל מה היית? שוקולד. קובייה. ספר לימוד מה היית? ספר ספרות. זה עם כל היצירות. מפורסם איזה היית? אני. אך ורק. מכונית איזה היית? אין לי מושג, לא מבינה בזה. והאייקונים... עיזבו אותי:x האם אתה.. יפה? אל תשאלו. חמוד? נגיד ו. חביב? כן. נדבק? לא. ממש לא. מפטפט? המון. מעצבן? מסתבר שאףפעם לא. מתווכח? הרבה, כן. מאוהב? כן. חושב על העתיד? לעתים. ועל העבר? לעתים. ועל ההוה? כן.

d r o r y

New member
אני:

בא לך... לצעוק משהו?כן.שהחיים בזזזבבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללללללל!!!!! לאכול משהו?את הלב לשיר משהו?לא לכתוב משהו?אולי... ליהיות על משהו?אני תמיד נמצא על משהו.אני לא באוויר,את יודעת... לחבק משהו?את המוות שלי לקפוץ על משהו?לא ללחוץ על משהו?יותר נכון,לשבור משהו. לנתח משהו ??לא האדם הכי... שנוא:יש יותר מידי אהוב:לא יודע חסר תקט:יש כמה שאני מכיר אישית...מעדיף לא להסגיר שמות מעצבן:יש יותר מידי רגיש:אני...ואני מכיר עוד כמה אוהב אותך:נראה לי שאח שלי שונא אותך:לא חסרו לי שונאים במריצת השנים.אבל לא יודע מי הכי שונא.מה שבטוח זה שיותר מידי הרבה מזלזלים ומתנשאים מעלי. למדן:יש הרבה שקרן:גם כן...יש כמה שאני מכיר אישית פטפטן:אחד החברים שהיו לי...וניתקתי איתו קשר. אם היית... חיה מה היית?עטלף חפץ מה היית?סמרטוט מאכל מה היית?קוקלה ספר לימוד מה היית?בטח ספר פסיכולוגיה או משהו כזה... מפורסם איזה היית?צ'רלי צ'פלין מכונית איזה היית?סוסיטה והאייקונים... אהוב?אין אחד מיוחד לא כל כך אהוב?יש הרבה הכי יפה?לא יודע...אולי הפטרייה. הכי מכוער?יש אייקונים כאלה עם פנים מעוותות.הם דיי מכוערים לדעתי. הכי חמוד?אין ממש חמוד הכי מצחיק?גם אין הצרוף הכי יפה?הפטרייה עם השמש והכי מכוער?יש הרבה קומבינציות דפוקות שאפשר לעשות והכי מצחיק?אין והכי מתאים?תלוי בנושא ההודעה אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך?אף אחד ולאבא?אף אחד ולאחים והאחיות?אף אחד האיקון לחיה הכי יפה?לא יודע והכי לא?לא יודע מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?עזבו אותי מאייקונים.די...לא מבין בזה והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה?לא חמוד?לא חביב?משתדל כמה שיותר נדבק?לא מפטפט?לא מעצבן?לא מתווכח?תלוי על מה,עם מי ומתי מאוהב?כן...ביעל שרוני חושב על העתיד?כן...ולא צופה דברים טובים במיוחד ועל העבר?כן...הרבה. ועל ההוה?גם.ואני ממש לא אוהב אותו.

essit

New member
אני אני אנייי

בא לך... לצעוק משהו?כןן לאכול משהו?לא לשיר משהו?כן לכתוב משהו?כן ליהיות על משהו?הא? לחבק משהו?כן לקפוץ על משהו?לא ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??הא??? האדם הכי... שנוא:לא שונאת אף אחד... אהוב:כל המשפוחההה חסר תקט:פפ לא חסרים כאלה מעצבן: רגיש:נראה לי שאני... אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית?בני אדם זה סוג של חיה...אז אני הייתי בן אדם.. חפץ מה היית?מחשב נייד או אמ-פי 3 מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית?ספר ספרות מפורסם איזה היית?שרית חדד מכונית איזה היית?מרצדס או ב.מ.וו והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא... איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה?לא יודעת חמוד?מקווה שכן חביב?מקווה... נדבק?לאאאאאאאאאאאא מפטפט?לפעמים.. מעצבן?לאאאא מתווכח?כןןןן מאוהב?לא חושב על העתיד?כן ועל העבר?לא ועל ההוה?כן

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה! בתאלוש I LOVE U

בא לך... לצעוק משהו:כן! לאכול משהו?לאאא... בעע אני מתפוצצת לשיר משהו?אני שרה
לכתוב משהו?כתבתי עכשיו את כל החומר למבחן של מתמטיקה.. אינלי כוח ליהיות על משהו?לא לחבק משהו?כן לקפוץ על משהו?כן ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??לאא
האדם הכי... שנוא:בן לאדן אהוב:המשפחה,חברות חסר תקט:שירה כרמי
מעצבן:ענת רגיש:חברה שלי אוהב אותך:משפחה.. נראה לי שונא אותך:אינלי מ-ו-ש-ג למדן:רועי קידר,עדין שטרנשוס שקרן:אינלי מ-ו-ש-ג פטפטן:נועה [[ החברה הכי טובה שלי ]] אם היית... חיה מה היית?"פרה! ככה בשקט מלחך עשב,בלי דאגות על הראש" [ סעדו הנשמה היפה שלי
] חפץ מה היית?אוזניות מאכל מה היית?בולונז ספר לימוד מה היית?אלגברה
מפורסם איזה היית?סעדו !!!
או אברילולה
מכונית איזה היית?יגואר והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
המאומצים שליי
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
חחח אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?חבל שאין אייקון של קוף
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?אין שבועות והכי מכוער?אין שבועות מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?אין קיץ
והכי מכוער?אין קיץ
האם אתה.. יפה?כן.. ניראה לי חמוד?ניראה לי חביב?ניראה לי נדבק?לא מפטפט?כןןןן מעצבן?לא מתווכח?אם זה משהו שאני חייבת לדעת שאני צודקת אז כן מאוהב?כן.. בסעדו,אברילולה,ומויאל חושב על העתיד?כן ועל העבר?כן ועל ההוה?כן
בתאלוש אני אוהבת'ותך! סתם בשביל להגיד למרות שאפ'חד לא יקרא ת'תשובות שלי

עונה

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? לא לשיר משהו? לא לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? לא לחבק משהו? לא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? לא האדם הכי... אתם לא מכירים אם היית... חיה מה היית? סוס חפץ מה היית? מחשב (סתם) מאכל מה היית? לא ינודעת ספר לימוד מה היית? חשבון מפורסם איזה היית? לא יודעת מכונית איזה היית? לא יודעת והאייקונים... אהוב? יש הרבה לא כל כך אהוב?
הכי יפה? יש הרבה הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער? אין והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך? אין ולאבא? אין ולאחים והאחיות? אין האיקון לחיה הכי יפה? האייקון של אותה החייה והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? אין כזה והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? בערך מעצבן? לא מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? לא ועל העבר? לא ועל ההוה? כן

shuhi colombo

New member
שליי

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו?לא לשיר משהו?לא לכתוב משהו?לא ליהיות על משהו?לא לחבק משהו?כן לקפוץ על משהו?לא ללחוץ על משהו?לא לנתח משהו ??לא האדם הכי... שנוא: הרבה אהוב: הרבה חסר תקט: חברה אחת מעצבן: האקס שלי רגיש: אני אוהב אותך: אמא ואבא וסבתא??? שונא אותך: לא יודעת למדן: מזזהה?? שקרן: אמממ פטפטן: אמממ אם היית... חיה מה היית? קוף.. חח סתם כלב חפץ מה היית? מערכת סטריאו מאכל מה היית? פסטה ספר לימוד מה היית? אנגלית מפורסם איזה היית? קמוש
אבל אם יכולתי להיות בן אז פלי
מכונית איזה היית? סמארט והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה? ההה?? והכי מכוער?ההה.?? והכי מצחיק? כבר היה והכי מתאים? אהההה?? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? אין.. והכי מכוער? אין מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? אין והכי מכוער? אין האם אתה.. יפה? יחסית חמוד? יחסית חביב? יחסית נדבק?לא מפטפט?כן מעצבן?לא מתווכח?כן מאוהב?כן חושב על העתיד? כן ועל העבר?כן ועל ההוה?כן

למעלה