משמעות הניק -

פלוטוֹ

New member
משמעות הניק -

יש כאן כינויים נורא מעניינים ומאחר ואני יחסית חדש כאן ולא מכיר את המשמעות שעומדת מאחוריהם אשמח לפתוח את שרשור "משמעות הניק"
אתם מוזמנים לספר על משמעותו של הניק שלכם...

פלוטוֹ

New member
ואני אתחיל -

פלוטו - שם האתר שלי שיושק בחודשים הקרובים. בחרתי את השם לאתר בגלל אילוצי דומיין... בלילה ארוך אחד עשיתי מרתון של ניסיונות לחפש שם פנוי נחמד... ניסיתי כל מיני שמות... פלוטו היה פנוי ... אז נדלקתי עליו

Mapisto

New member
משמעות הניק

לונג לונג טיים אגו היה משחק בשם פיפוש! בדיחות בגרוש, אבל כל פעם נקרעתי שפיפוש אמר, "מפיסטו, השמיים צועקים 777 ואתה לא עושה כלום" חח היו ימים. מפיסטו הוא כינוי לאיזה אשמדאי משהו, שמכונה באנגלית Mephisto והוא קשור לשטן. גם במשחק דיאבלו הוא אחד האוייבים (בסוף העולם השני אם אני לא טועה).

yuval k

New member
משמעות הניק

קראתי בפורום (130) די הרבה לפני שהתחלתי לכתוב, נדמה לי. כשהתחלתי לכתוב, זה היה בכינוי yuvak89 - לא חשבתי שאצטרף ממש לתפוז, אז סתם בחרתי ניק. כשגלעד החליף כינוי ל-gilad g, אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף ג"כ - אז החלפתי ל-yuval k
והמשמעות העמוקה? יובל זה שמי, קיי זו האות הראשונה של שם המשפחה שלי

smasher

New member
אוקיי לניק שלי

אי ןממש משמעות... הוא בדיוק מהיום שבו הורדתי ICQ והייתי צריך לבחור ניק.. וזה הדבר שצלצל הכי נחמד... SMASHER...

Deviation

New member
משמעות הניק שלי

בעיקרון שעמם לי ולעוד כמה חברה אז עיצבנו עבור אתר מצליח את פרומו הקט (בגלל שזה נחשב פרסום, אני לא אפרסם את הכתובת אבל זה עם .co.il
). מפה לשם, העבודות התחילו להגיע וחשבנו שכדאי להקים חברה
הניק שלי הוא שם החברה, הדומיין מחכה לקנייה כבר למעלה מחודשיים, לאף אחד אין כוח להתקשר ל isoc, אולי אני אעשה את זה מחר סופסוף

Deviation

New member
עדיף להתקשר

כאשר רושמים כ.א. הם לא ממהרים לטפל בזה מהר, מצד שני אם חיכנו חודשיים מה זה עוד שבוע
נ.ב.
מחר זה יום שישי, הם לא במשרד, נחכה ליום ראשון..

Salem

New member
Salem

סיילם הוא אחד החתולים המפורסמים בעולם, החתול של סברינה המכשפה הצעירה (כן כן, הקומיקס, התוכנית טלויזיה, הסרטים, הספרים...). ולמה קוראים לחתול ככה
על שם העיר המפורסמת ביותר בציד מכשפות בארה"ב. סיילם מסצ'וסטס - http://www.salemweb.com בעיר עשו ציד מכשפות והרגו 12 נשים בעוון היותן מכשפות - אגב, הייתי בעיר הזאת.

אין משמעות מיוחדת

זה הכינוי הראשון שעלה לי לראש בפעם הראשונה שרציתי לשאול שאלה ב-ASP בפורום ביואל, ומאז אני תקועה איתו...

חוצפאי

New member
ביגיביגיביגיביגי

פעם בביצפר השרת צעק עלינו שאנחנו "חוצפאים
" ומאז זה תפס חזק, בזכותי. השארתי את העייסק הזה alive ודאגתי להפיץ

אוריקס

New member
אצלי זה קצת מורכב...

אוקיי, נדמה לי שסיפרתי פעם אבל אספר שוב בכל מקרה. שממשפחה שלי הוא מיכאלי, את השם הפרטי כולם יודעים (אני סֵלֶב
)... קיצר פעם הזמנו חשבון מ Netvision, אז כמובן בקשתי Urim, שזה היה הניק שלי בכמה אתרים.. Urim היה תפוס - סוכם על Urix. מאז בכל מיני אתרים יש הרבה ווריאציות - בוואלה למשל אני Urix0, בתפוז הייתי xurix ויש אתרים שבהם אני xurix0 וכו'... בעקרון נרשמתי לתפוז כדי לשאול שאלות מפגרות בהתחלה (בהמשך לווידוי, ילדה, פעם שאלתי פה על CodePage), ואז החלטתי לשנות ניק... אפשר לכתוב בעברית - אז מאז אני אוריקס, ע"ש הניק המקורי ההוא מנטוויז'ן (שאגב שונה ל xurix עקב ריבוי ספאם
).

sattla

New member
תורי ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

המ... פעם, בכתה ט' בערך, אני וחבר שלי חשבנו על לבנות אתר.. כן, מאוחר יחסית, אז בנינו אתר והחלתנו לקרוא לו satla אבל, היה תפוס
אז רשמתי דבל t. מאז אני sattla בכל מקום אפשרי באינטרנט....

למעלה