משמעות המילים

משמעות המילים

המכמורת קיימת עבור הדג, משתפסת את הדג- אתה יכול לשכוח את המכמורת. המלכודת קיימת עבור הארנבת, משתפסת את הארנבת- אתה יכול לשכוח את המלכודת. מילים קיימות עבור המשמעות, משתפסת את המשמעות- אתה יכול לשכוח את המילים. מי יתנני אדם ששכח את המילים... כדי שאוכל להחליף עימו מילה. (צואנג- טסה, לפני יותר מאלפיים שנה) איב

אלדר

New member
איב יש לי שאלה...

למי את הקדשת הודעה זות...?? כאילו את הכוונה הבנתי מאוד למה כתבת את זה אבל מי זה אותו אחד שכותב ואומר דברים ושוכח אחרי זה מה הם היו??? כאילו מי זה??? ולמה בדיוק בחרת את המילים האלה?? אני אישית האיתי משתמש בפיתגם קצת שונה ואם דוגמאות שונות די נמאס מבעלי החיים במשלים... את לא חושבת?? לא משנה סתם מחשבה רגעית שלי... בהצלחה בכל מקרה... אור ואהבה שוב לכולם...

אשמח לענות לך......

האיש איתו אשמח להחליף מילה זה אדם שעדיין לא מצאתי זהו אדם חכם כל כך שהבין את משמעות המילים ולכן כאילו הפסיק לדבר- איתו ארצה יותר מכל דבר אחר להחליף מילה כיוון שהוא כבר אינו זקוק למילים כיוון שהבין כבר את משמעותן... בכל מקרה אם זה עדיין לא מובן לך הסבר לי בדיוק מה לא מובן אשמח לענות לך ידידי יום טוב איב

אלדר

New member
איב הבנתי את זה עכשיו...

בעצם הבנתי את זה קשחשבתי על זה פעם שניה אבל כתבתי כבר אחרי הפעם הראשונה ככה זה אצלי לא מכחה לאף אחד ורץ קדימה.... ובקשר לתשובה שלך למטה בשומר הצעיר תמיד אומרים ``חזק ואמץ`` זו הסיסמה שלהם ואני האיתי שייך לשם פעם.... אז כשאמרת את זה חשבתי שהאית שייכת לשם אבל יש כאלה שטועים מידי פעם או לא מנחשים נכון אבל האיתי קרוב רק במקום השומר הצעיר האיתי צריך לכתוב את התנועה השנייה אבל ?????? סתתתתםם....... בהצלחה הריכוז התנועה השנייה.... אור ואהבה לכולם.... tksr

למעלה