משמעות החיים.

ל נ צ ח

New member
השמועות קודמות להוכחות ../images/Emo124.gif

כעת עדיין עת-השמועות טרם עת ההוכחות על מה קודם למה אמרתי זאת גם כאן: (ד) השמועות עליו והופעתו הפומבית והמדהימה של המשיח-המבשר ואם באמת חכם אתה, תבין לאישורו מאלה: ישעיה מב הראשנות הנה באו וחדשות אני מגיד בטרם תצמחנה אשמיע אתכם (א) הֵן עַבְדִּי אֶתְמָךְ בּוֹ בְּחִירִי רָצְתָה נַפְשִׁי נָתַתִּי רוּחִי עָלָיו מִשְׁפָּט לַגּוֹיִם יוֹצִיא: (ב) לֹא יִצְעַק וְלֹא יִשָּׂא וְלֹא יַשְׁמִיעַ בַּחוּץ קוֹלוֹ: (ג) קָנֶה רָצוּץ לֹא יִשְׁבּוֹר וּפִשְׁתָּה כֵהָה לֹא יְכַבֶּנָּה לֶאֱמֶת יוֹצִיא מִשְׁפָּט: (ד) לֹא יִכְהֶה וְלֹא יָרוּץ עַד יָשִׂים בָּאָרֶץ מִשְׁפָּט וּלְתוֹרָתוֹ אִיִּים יְיַחֵילוּ: (ה) כֹּה אָמַר הָאֵל יְהֹוָה בּוֹרֵא הַשָּׁמַיִם וְנוֹטֵיהֶם רֹקַע הָאָרֶץ וְצֶאֱצָאֶיהָ נֹתֵן נְשָׁמָה לָעָם עָלֶיהָ וְרוּחַ לַהֹלְכִים בָּהּ: (ו) אֲנִי יְהֹוָה קְרָאתִיךָ בְצֶדֶק וְאַחְזֵק בְּיָדֶךָ וְאֶצָּרְךָ וְאֶתֶּנְךָ לִבְרִית עָם לְאוֹר גּוֹיִם: (ז) לִפְקֹחַ עֵינַיִם עִוְרוֹת לְהוֹצִיא מִמַּסְגֵּר אַסִּיר מִבֵּית כֶּלֶא ישְׁבֵי חשֶׁךְ: (ח) אֲנִי יְהֹוָה הוּא שְׁמִי וּכְבוֹדִי לְאַחֵר לֹא אֶתֵּן וּתְהִלָּתִי לַפְּסִילִים: (ט) הָרִאשֹׁנוֹת הִנֵּה בָאוּ וַחֲדָשׁוֹת אֲנִי מַגִּיד בְּטֶרֶם תִּצְמַחְנָה אַשְׁמִיע אתכם: כן, כן, הראשנות הנה באו וחדשות אני מגיד בטרם תצמחנה אשמיע אתכם וברור יותר: בטרם תצמחנה דרך לנצח אשמיע אתכם
ל נ צ ח

מולוקו

New member
ידיעה אמפסטימולוגית היא הארטא

הסגולה הטובה של סוקרטס, המרטיר של הפילוסופיה. לאפלטון יש משל שנקרא משל המערה, במערה של אפלטון יושבים אנשים כשרק אור הלפיד משמש אותם לראות בבואות של חיים. הם כבולים בשלשלאות ואינם יכולים לצאת מן המערה. שם מתקיימות השמועות ,התחושות, הרגשות. לבסוף אחד מצליח לברוח מן המערה אל השמש, סונום בונום. ואז הוא רואה את הידיעה. את האידאה האולטימטיבית. כשהוא חוזר ואומר לחבריו שיש בחוץ עולם של שמש עולם ששם הידיעה בהירה. הם לא מאמינים לו. כי הם חיים בעולם של שמועות ולא של ידיעה. נראה לי שאתה צריך לצאת מן המערה אל השמש, מר לנצח או נצח.

ל נ צ ח

New member
יצאתי ב1973 ומאז 1976 חיי מוארים.

ועל דבריך בקשר אליי והמערה, צר לי לאכזב אותך ידידי הכלוא עמוק בתוך המערה, במומך אתה פוסל. זו מציאות ערני, מציאות וללא שום צל של צל של ספק! 15/6/2000 20:18 לנצח ----------------------- תיאוריה, אתה ואחרים רואים זאת, לא כך אני ערני, זו חוויה המוכרת לי מהעבר (מהעולם הקודם שחרב וזמן מה לפני החרבתו) ז"א עברתי את זה (תאמין או לא זה בכלל לא משנה לי) וכך מניסיוני ההוא ומחוויות שהיו באלה חיי מיום לידתי ממש (בו עברתי ההתגלות האלוהים הראשונה) ולאחר מכן גם בשנות הילדות המוקדמות בם חוויתי עוד כמה נבואות ומאוחר יותר מגיל בר מצווה התנסיתי גם בדרך ייסורים רבים וביניהם נוראים (כולל נבואות נוראות ממש), ומאז שנות העשרים למדתי בדרכי גם מספר הקודש, ומאוחר יותר בצעתי מהצלבת הנתונים שחוויתי ומהכתוב בתנ"ך. (שבינתיים רק לי יש את הקודים לפרשם "פירוש אמת ונכון" ז"א פירוש חד משמעי וצודק) * והתוצאות שקבלתי היו מדויקות להדהים * , בדיוק של אבני לגו המתאימים למקומם , וכך הגעתי סוף סוף באמצע שנות השבעים לדעת לאמת האוניברסלית ז"א לידיעת סוד חידת החיים מהדברים הקרדינלים ביותר הכולל ראיית העתיד הנצחי וכך זה הביא אותי גם להבין שזו הדרך וזה הזמן לספר לך ולאחרים (דרך מאמרי בפורומים) את אלה הנבואות לעתיד נבואות אמת מוחלטת וללא שום צל של צל של ספק! בברכה: |s| * _____ * ל נ צח * _____ * |s| -----------------------

מולוקו

New member
שנינו מסכימים כי אין לך ידיעה

רק שמועות. לכן סותר אתה את עצמך כשאתה כותב - "וכך הגעתי סוף סוף באמצע שנות השבעים לדעת לאמת האוניברסלית" אם שמועה גדולה מידיעה אז איך הגעת לאמת דרך ידיעה ולא משמועה. כך שזה מותיר אותנו בפני שתי אפשרויות- 1. שהאמת היא לא אבסולוטית כי סיבתה ידיעה. 2. או בגלל היותה ידיעה האמת חסרה.

ל נ צ ח

New member
זה מה שאתה שנמצא בחשך במערה אומר

ששנינו מסכימים כי לי אין ידיעה רק שמועות. לי אין ידיעה???? ...אה נזכרתי שאתה זאת אומר כי אתה עוד במערה כהרגלם החשוך של רוב החכמים שבעיניהם שוכני המערה החשוכה, אתה שם בפי דברים שקריים הן אלה ההקדמות המטעות שלך שאתה זורע לעצמך ומהם לעצמך אתה קוצר שכאלה מסקנות כזב שלך.

מולוקו

New member
אגב , המערה אינה חשוכה.

יש שם לפיד בוער תמיד, כדי שדרכו יראו אנשים צללים. ההבדל בין הסונום ללפיד הוא בכך שהשמש מאירה ומבהירה והלפיד נותן אור מעומעם. פחות בהיר. לא שמתי בפיך דברים שקריים, אתה אמרת כי שמועה גדולה מידיעה. שאלה- האם יש לך תועלת מאמונה ?

ל נ צ ח

New member
המערה חשוכה לעומת האמת המוארת שבחוץ

הלפיד מסמל את חכמת האדם טרם ההתגלות מעולם לא אמרתי ששמועה גדולה מידיעה, זה שקר וכזב||| בקשר לשאלתך האם לי יש תועלת מאמונה. התשובה היא בוודאי! וכי אצלי האמונה היא בגדר ידיעה.

מולוקו

New member
אמרת, שתי הודעות קודם.

השמועה קודמת להוכחה... היי לך נוסחא לכזב שבתועלת - BP=U{BP}>U{~BP פרופסור עדי צמח עונה לפסקל אם P ערך אפיסטמי U{BP התועלת מאמונה ש-P השיקול של פסקל אם לאמץ את P או לא מתבסס על U{BP הכוונה שאם בידי ידיעה אפסטמית אזי זה לא מספיק אני חייב להאמין בתועלת אחרת זה לא כדאי לי. נניח שיש לי ידיעה שב' היא ידיעה אפסטמית סבירה אני לא אוכל לאמץ אותה אלא אם כן אדע שארוויח ממנה, מהאמונה. וכך הלאה. טענה שיש לקבלה בגלל הרווח שהיא מנפיקה נובע שאי אפשר לקבל שום טענה, זו בעצם ספקנות לשמה. לכן מוצדק לקבל טענה רק אם הערך האפיסטמי שלה גבוה ולא התועלת שבקבלתה. אמונה היא לא בגדר ידיעה. כיוון שידיעה חלה על היש בהווה הטהור, ואילו אמונה היא מעין תחושה, אולי נבואה שניתנה לשוטים.

ל נ צ ח

New member
ראה, כל החכמולוגיה שלך לא תצלח לך

לברוח מהאמת. עם כל השכל שלך, שקרן וקומבינטור לא קטן אתה ששם מדברי המרמה שלך בפי ועוד עומד בזה שאני אותם אמרתי. שקר וכזב!!! נוהג חשוך להלביש עליי דברים שמעולם לא אמרתי אותם. על שכזו העיוולת נאמר בישעיה כט: מחטיאי אדם בדבר ולמוכיח בשער יקשון ויטו בתהו צדיק כן, בדיוק כך! מחטיאי אדם בדבר ויטו בתהו צדיק ולמד מזה לעתיד: (כ) כִּי אָפֵס עָרִיץ וְכָלָה לֵץ וְנִכְרְתוּ כָּל שֹׁקְדֵי אָוֶן: (כא) מַחֲטִיאֵי אָדָם בְּדָבָר וְלַמּוֹכִיחַ בַּשַּׁעַר יְקֹשׁוּן וַיַּטּוּ בַתֹּהוּ צַדִּיק: (כב) לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה אֶל בֵּית יַעֲקֹב אֲשֶׁר פָּדָה אֶת אַבְרָהָם לֹא עַתָּה יֵבוֹשׁ יַעֲקֹב וְלֹא עַתָּה פָּנָיו יֶחֱוָרוּ: (כג) כִּי בִרְאֹתוֹ יְלָדָיו מַעֲשֵׂה יָדַי בְּקִרְבּוֹ יַקְדִּישׁוּ שְׁמִי וְהִקְדִּישׁוּ אֶת קְדוֹשׁ יַעֲקֹב וְאֶת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל יַעֲרִיצוּ: (כד) וְיָדְעוּ תֹעֵי רוּחַ בִּינָה וְרוֹגְנִים יִלְמְדוּ לֶקַח: אתה במניפולציות שלך מהאמת אתה בורח דרך כל מיני נוסחאות בהן כל מיני חישובים שמטעים אותך להמשיך להאמין ב"אמת שלך" היא הכזב שלך שהלבשת עליי. טובים הם בשבילך וזה אני מודיע לך שלזמן קצר תוכל עוד לברוח איתם ודרכם למחוזות הכזב הנוחים לך במקום שתתמודד בצורה תמימה הוגנת וישירה עם האמת הפשוטה ותאמר ששיקרת. אתה בורח מהאמת ידידי, פשוט כי אינך רוצה או לא מעוניין להודות ששיקרת ונוהג כהרגלך המניפולטיבי נועג עיוור שגורם לך להתעלם מזה שאו-טו-טו היא תשיג אותך. ברורות אמרתי אצלי האמונה היא בגדר ידיעה ואתה בכזב שלך קבעת "שנינו מסכימים כי אין לך ידיעה" מעולם לא אמרתי ששמועה גדולה מידיעה ואתה בכזב החכמולוגי שלך שיקרת ועוד הוספת לשקר: ""לא שמתי בפיך דברים שקריים, אתה אמרת כי שמועה גדולה מידיעה"" תבין ידידי, כל החישובים שלך בלהצדיק את זאת שלא שיקרת עליי שווים כקליפת השום דאשתקד. אדם מואר איש האמת אנוכי ידידי , ושקרן כמוך צל, צל הוא לאורי.
ויעשם כצל אשר לנצח יגיד לאדם מה יהיה אחריו תחת השמש
ל נ צ ח

מולוקו

New member
לא הצלחת להפריך את הנוסחא.

זה מוכיח שהתועלת בדת כזב.דוקא התועלת באמונה יוצרת ניהיליזם אפיסטמי. ולכן אי אפשר מבחינה רציונלית לקבל שום טענה אפיסטמית בגלל התועלת. זו רגרסיה אין-סופית ממארת.

ל נ צ ח

New member
אתה מהמנפנפים בדגל "ההוכחות" הכוזב

ומתעלם מהאמת הפשוטה שכל "החכמולוגיה שלך פשוט לא תצלח לך לאורך זמן בעיוורונך אינך רואה שמניפולציות שלך מה שהם טוב עושות זה שהם מסבכות ומרחיקות אותך מהאמת. דרכם אתה בורח דרך כל מיני נוסחאות בהן כל מיני חישובים שמטעים אותך הגורמים לך להמשיך להאמין ב"אמיתתך" שבה לא מעט מהכזבים שממך שמנפחים את הבלון הנפוח גז של כזב הוא המרמה העצמית שלך שהיא לך דגל, דגל של כזב שבו אתה מנפנף את כל מיני שכאלה ""העובדות שלך שבעיניך""

מולוקו

New member
הוכחה אינה כזב, אי אפשר להתווכח

עם נוסחא. אם אינשטיין הוכיח כי E=MC2 רוצה לאמר אנרגיה שווה למסה כפול מהירות האור בריבוע. זו נוסחא של בריחה, מתוך בריחה זרקו אטום על נגסקי והירושימה. איינשטיין דחה את התנ"ך ואימץ את שפינוזה. כי הרי לפי הנוסחא שלו אין התערבות מבחוץ. והטבע הוא אימננטי.

ל נ צ ח

New member
הוכחות-אמת מהמשיח-המוכיח ../images/Emo88.gif

רבות הנוסחאות, על האחת האמת על האמת שממני הן מולידות כזב גדול שבמוקדם או במאוחר יתנפצו להן עם כל "ההוכחות" שבהן.

ל נ צ ח

New member
ובקשר לאמונה, כולם מאמינים ../images/Emo88.gif

גם אתה מאמין. באמונתך שלך אתה מאמין. וכך גם זה שאומר שלא מאמין בשום דבר - מאמין בזה שהוא לא מאמין. * כולם מאמינים!!! 21/2/2000 23:10 לנצח ----------------------- האמונה חובקת הכל, כולם מאמינים, לכן היא כח עליון כח החיים. מדענים מאמינים בתיאוריות חולפות לבקרים; זה יחסי ולכן זה לא רציני. יסודות אמונתם סדוקות ובקושי נאחזים למקומם. כמנגד,האמונה שלנו היהודים באלוהים היא אמונה עקבית באל אחד זו כן אמונה רצינית כי היא מבוססת מיסודותיה המושרשים לאורכו של מרחק-הזמן והם פשוט בלתי ניתנים לעקירה. לכן חבל על הזמן של מדענים אטאיסטים, אפיקורסים,וכל איחוד אנטי-אלוהי אחר לגבור בכל תיאוריה מדעית מבריקה ככל שתהיה על הדת. המשחק שלהם עבוד מראש וטוב שידעו זאת לפני תבוסתם הגדולה ונפילתם בבושת פנים אל עיקרי אמת הדתיים. אמת המשיח! הוא יתגלה ברבים (ממש קרוב הדבר) יהיו דברים ויידעו בבוא היום כולם, דתיים וחילונים כאחד, את האמת על אחת ההאמת המוחלטת של הבריאה אמת האלוהים! כך נכתב וכך יהיה ! * * * + + * ____ * ל נ צ ח * ____ * + + * * *

מולוקו

New member
מי שהידיעה בידיו אין האמונה

מעניינו. אני מעדיף את הידיעה על האמונה.

ל נ צ ח

New member
את שאתה מעדיף מזמן אצלי. ../images/Emo77.gif

אמרתי האמונה חובקת הכל כולם מאמינים ולכן אין ידיעה בלי אמונה.

מולוקו

New member
ואני טוען שידיעה חלה על היש בהווה.

ואמונה היא סוג של תחושה אי רציונלית. לכן לא תיתכן אינטראקציה בין אמונה לידיעה. מכאן יוצא שאינך בעל ידיעה, אלא מאמין שאתה יודע. ואם אמרנו שהאמונה אינה רציונלית , והידיעה רציונלית אזי אין דבר לא רציונלי סיבתו של דבר-מה רציונלי. מ.ש.ל.

ל נ צ ח

New member
ובזה אתה מאמין וזה עד שתתפכח.

וגם ותהיה בין האחרונים שיתפכחו לפני יום התוכחה, מצידי עד אז תמשיך בלהאמין באמיתתך שלך. * * ראשי רוחניות פילוסופיה הודעה מאת: . לנצח תאריך:30/07/2001 שעה: 20:53 האמת עדי, שמעניין אותי לחוות באיזה שלב כבר לא תפסלי יותר את מעגליות-החיים (וזה וודאי למרות שזה רק עניין של זמן) וכשאני אומר באיזה שלב, אני מתכוון שאו בשלב של יודעי זאת האמת הראשונים או בשלב של יודעי זאת האמת האחרונים לדעת אותה, ואני מהמר עדי-נבון היקרה שזה לא יהיה בשלב האחרונים. נ.ב <סמייל קורץ> בידידות מחברך לפורום: * _____ * ל נ צ ח * _____ * פילוסופיה רוחניות ראשי הודעה מאת: עדי נבון תאריך:24/11/2001 שעה:08:10 שבת שלום לך איש יקר לפני ארבעה חודשים כתבת לי שמעניין אותך לחוות באיזה שלב כבר לא אפסול את מעגליות-החיים. ובכן. אני שמחה להודיע לך רישמית שאני כבר לא פוסלת אותה. אני מאמינה במעגליות החיים. אני לא מבינה את ההשלכות של הידיעה הזו על המציאות, ואני לא תופסת כיצד מתבטאת אותה מעגליות, אבל אני בפירוש כבר לא פוסלת. תודה שהתעניינת. זה חסך לי הרבה זמן. אוהבת, עדי.

מולוקו

New member
ואתה לא מתכוון להיתפכח מקיבעונך ?

לא צריך יום תוכחה, לא צריך לדבר בפאתוס. צריך הסתכלות רציונלית אם אדם רוצה לבחון נושא מסויים. הטרנסצנדנטיות שאתה מכוון אליה כל הזמן, וחי את חייך באמצעותה. לא מאפשרת לך מבט אובייקטיבי, וכל זוית ראייתך היא סובייקטיבית לחלוטין. צא מזה, שאל את עצמך יום אחד - מה נצח חושב באמת ?

ל נ צ ח

New member
מי שואל אותך מה שצריך ומה לדבר?

עיוור המגשש באפילה לעצמו שיגיד מה צריך, לא לי. עיוור המגשש באפילה הנאחז בכזב לעולם אינו מביט על העולם רציונלית כאדם המואר באור האמת. עיוור המגשש באפילה במבט הסובייקטיבי שלו לא יקבע לי מה זה אובייקטיבי. עיוור המגשש באפילה שישאל את עצמו איך לצאת ממעמקי בערותו החשוכה בקשר לאחת האמת, על האמת על לנצח ומה נצח חושב באמת. עיוור המגשש באפילה כאשר יתפכח יואר באור האמת אורו של לנצח אז יבין שאיש-כזבים היה הוא בעיוורונו ואז גם יאמר וללא שום ספק: לנצח האמת!!!

למעלה