משמעויות הירח

magick smile

New member
משמעויות הירח

שלום... אני מחפשת כבר הרבה זמן חומר על המשמעות של השלבים השונים של הירח, אבל אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט... וזה המידע הבסיסי שצריך להיות בכל מקום... אוף... זה מאד חשוב לי, כי אני כותבת ספר ויש לי קטע עם הירח, ולא הייתי רוצה לטעות ולהטעות בפירוש של מצב הירח... אם למישהו יש את המשמעויות, או לינק לאתר שבו אוכל למצוא אותן אני אשמח מאד!!! תודה רבה!!

In LoVe WiTh Me

New member
נצל"ש נצל"ש../images/Emo70.gif

למישו יש כל מידע על השטן ועל הכת שלו ודברים כאלה (סטייל אפלים)?? בבקשה תעזרו לי זה דחוףףףףףףףףףףףףףף

איזו תשובה ציפית לקבל?

כנראה עוד מתלהבת. כל הדברים ה"סטייל אפלים כאילו כזה" תמיד משכו אנשים וימשכו גם בעתיד. למה? אולי כי אנשים חושבים שזה "מאגניב" או "קול". אופנה. פשוט ככה. כמו שבבגדים יש אופנות, גם באמונות, במחשבות, פילוסופיה ומיסטיקה יש אופנות. רק חבל שהרבה מקורבנות האופנה האלה לא יודעים להשתמש ב"גוגל". מה לעשות, יש אנשים שלא מנסים לחשוב מעבר לאף שלהם קצת.

Envenom

New member
עם כל הכבוד לגוגל

(,ויש כבוד) יש שם הרבה יותר ג'אנק מאמת.. אני מאמין שאנשים באים אלינו באמונה שאנחנו יודעים איזה אתר יכול להיות טוב ואיזה לא (ואני מקווה שאנחנו מסוגלים לעשות את ההבחנה הזאת?)

דווקא לא,

אנשים באים לכאן באמונה שהם יקבלו תשובות מבלי שהם יצטרכו להתאמץ ולחפש. עם יד הלב, אחרי ההתנסחות של הגברת הצעירה בהודעות שמעלינו, נראה לך שאכפת לה באמת מה ג'אנק ומה לא? חוץ מזה, בפורומים (אני דווקא לא מדבר על הפורום הזה) גם מספקים הרבה פעמים ג'אנק - פורום זה לא ביטוח כנגד ג'אנק (חביב הקסם יודע בדיוק על איזה פורום ספציפי אני מדבר, אם כי יש עוד כמה).

Envenom

New member
לא דיברתי ספציפית על הגברת הנחמדה

מהקומה למעלה.. דיברתי יותר בכלליות.. בכל מקרה, בוא ננסה להמשיל את הסיטואציה: איפה תלך לחפש ספר על מאגיה? באי-ביי, שניתן למצוא שם כל מיני שטויות, או בקיטארו? אתה מבין את הנקודה שלי.. אבל אני לא חושב שזה נושא לדיון ממש כאן, אז אני חושב שכדאי שנסגור את זה. לגברת הנחמדה מהקומה למעלה- תשיגי חיים.. או לפחות תפסיקי לראות טלנובלות.

והנה עוד לינקים:

מתוך האתר המעולה של Sacred Texts: דף הנושא בנוגע ל"רשע" ובו עותק אלקטרוני של ספר משנת 1900 המנסה להסביר את השטן. זה קדם קצת לכנסית השטן של La Vey, שזו צורה אחרת להסתכל על השטן, אך בכל מקרה, זוהי לא כת השטן. ובדף הזה יש התייחסות למה שמכונה היום "גותי". ומתחת לחתימה שלי תמצאי קישור למשהו שכתבתי לא מזמן, שגם מתייחס ל"כת השטן" המפוברקת של המשטרה. מתחת לקישור הקודם, תוכלי למצוא קישור למאמר שכתב שועל פורומים ותיק העונה לכינוי Lestat, בנוגע לשטניזם של לה-ויי.

../images/Emo45.gif

כשאתה אומר פורומי זבל,אתה מתכוון לאנשים שבו,לדיונים שבו,או לשניהם? חביב הקסם

קיבלת כאן

בסך הכל, שישה קישורים שונים, שיענו לך על חלק מהשאלות. לא מספיק לך?

למעלה