משלימה

רחלי228

New member
משלימה

כמו כדור ברזל נחתה עלי ההבנה שדי למשחק של האשליה ואולי מחר הכל יהיה אחרת.נוסעת בשעת לילה מאוחרת,מותשת ורצוצה ופשוט מבינה.זה מה יש לי,מכאן נותר לצמוח,לנטרל את מה שתקוע ולא אוכל ליצור שם דבר.ואת מה שיש ונמצא לטפח ולגרום לצמיחה.

d a n i e l s 5

New member
"את מה שיש ונמצא...

לטפח ולגרום לצמיחה" זה באבואה יצירה , לפתח את היצירה הקיימת כבר לגרום לה לצמיחה. כשאנחנו מקבלים את הקיים כמובן מאילו ולא מטפחים אותו זאת תקיעות. שום דבר לא תקוע !

רחלי228

New member
daniels - את מכירה אותי

ויודעת בדיוק מי אני ומה דרכי בחיים. "מובן מאליו" - היא אינה דרכי. ותאמיני לי - אם אני אומרת תקיעות - זו באבואה תקיעות. לדרוך באותו מקום כל כך הרבה זמן בלי לזוז קדימה, בלי לשחרר, בלי להשתחרר, זו תקיעות עבורי, לקטר שרע לי, שכואב לי...זה כבר לא מועיל לאף אחד-רק מכניס לשיט וכאבים פיזיים מיותרים. אז.. קדימה - אני בדרכי ליצור הצלחות חדשות בחיי. להבין ולקבל שמה שעשיתי עד כה לא הביא לתוצאות הרצויות - ופשוט להניח לדברים ולהמשיך החאה, עם הכאב, הגעגוע והאשליות.. ולטפח וליצור ממה שיש לי היום (וזה ממש לא הרבה). רוצה להגיע למחר כבר, לעתיד, להתסכל אחורה על השירשורים שלי ולראות את הדרך שעברתי. אני צועדת קדימה... "במקום דרוך" כבר ממש לא מתאים לי..

d a n i e l s 5

New member
ודווקא מאותו מקום...

של הכרות כתבתי את מה שכתבתי.... ודווקא התכוונתי ל"עשייה" שלך שאותה התחלת לאחרונה אותה תטפחי ושהיצירה תהייה מושלמת (למרות שלא מאמינה ביצירה מושלמת), תעברי הלאה. רוצה להגיע למחר/לעתיד........וואלה מתוקה מי כמוך יודע שהעתיד הוא משהו ארטילאי ולכן אנחנו כאן ועכשיו היום ביום יום !!!! אמרתי תקוע וזה רק בראש שלך , התכוונתי לכך כי מה שאני רואה מהמצד (זוכרת הרבה שירשורים שלך), אני כן מצליחה לראות את השינוי (נכון שלפעמים יש רגרסיות) איטי אולי לא בקצב ה"נכון" לך, אולי....אבל ראבק כל המהפך הזה שעשית עכשיו במעבר (המגורים) ועוד ועוד זה לא לכיוון צמיחה????? סבלנות בינתי דבר, דבר, צעד צעד......אי אפשר לטרוף את כל העולם בבת אחת. תניחי לעצמך קצת.

זה הזמן לדחוף את האף לעיניינים של

אחרים. זה הזמן להיות שופט ולשפוט דברים רק מלשמוע צד אחד זה הזמן להפוך מסקנות חיים של האחד, חד חד ערכית למסקנותיו של האחר נכון?

m i n i m a u s

New member
עפרון יקר

שמת לב שאני ממש עניתי לך בכללי ,ואתה ממש לקחת את זה לכיוון שלך?מענין למה.מצטרפת לרחלי-את הכביסה המלוכלכת כבס בפרטיות.

רחלי228

New member
הקיים - הוא כבר קיים

ואפשר לפתוח על כך דיון פילוסופי מ עמיק. לא רוצה לשמר את הקיים - אותו כבר יש לי. לא מדובר בחומריות. אלא ברוח, בטיפוח הנפשי שלי ושל ילדיי.

י עלה

New member
מצטטת

"הרצון הוא האיש החזק והעיור, שנושא על גבו את האיש הצולע שעיניו פקוחות"<ניטשה> תצליחי בעיניים פקוחות!

רחלי228

New member
זה ככה בא לי פתאום

בנהיגה בשעת לילה מאוחרת (תוך כדי "ניקור" מעייף) הרצון הזה...של ללכת הלאה..לבנות ולהיבנות. כבר יותר מדי זמן עייפה..פיזית ונפשית. וזו לא אני. אני מכירה אישה אחרת...ואותה אני רוצה להחזיר אלי. להיות אני בחזרה.

יוס40

New member
ת

במקום בו שוכנת האהבה אין מקום לפחד ללב יש הגיון משלו שההגיון לעולם לא יבין

נכון

וכשאין אהבה, יש רק רשימות של יעדים ומטרות. ובמקום לתת לחיים ולהגיון הלב להבנות תוך נתינה לאהוב, יש רק להלחיץ כדי להשיג מטרה. המטרה זו המטרה והאדם ממול הוא רק האמצעי להשיג את המטרה. אם ניתן איתו להשיג את הרצוי אז טוב, אם לא? אז מה הוא שווה, בשביל מה צריך אותו יש אחרים איתם ניתן להשיג את המטרה. סימנים למשל: כשאוהבים עושים הכול בשביל להגיע לאותו אהוב. שלא, זה מתחיל שלהגיע לאותו אדם בת הזוג ממול צריך לשלם ואם לא אז לא מגיעים. שלרקוד ולפזז יש זמן ולכל דבר אחר אך להגיע ל"אהוב" זה לנקר זה להירדם על ההגה. וכו'

י עלה

New member
נכון/לא נכון

רבות הדרכים לאהוב אותך-אהבה שלי היא לא אהבה שלך וכו'.מי זה שהמציא דרך אחת?יש שנותן 100% ויש שנותן פחות אבל אהבה היא אותה אהבה,רק פנים לה שונות.

למעלה