משלוש יוצאת אחת...

מבין שלוש התמונות הללו

ריהאנה הכי עושה לי את זה. אבל אם קארדישיאן היתה יורדת קצת במשקל לכיוון של התמונות הללו שלה, היתה לוקחת את המקום הראשון...

shayCn

New member
המשקל שלה בסדר גמור

היא לא אשמה שיש לה נתונים לא הגיוניים..

shayCn

New member
כאן היא נראית רגילה לגמריי

לא נכנסת לקטגוריית ה"סקסיות ביותר".

Anna Vasserman

New member
לדעתי

זול זה זול. זה לא סקסי.

כשאני בחדר המיטות שלי - כן. אני שמה את הדברים הכי זנותיים שיש. תחפושות, רשתות, גופיות שקופות ומחוכים למיניהם...

אבל

כשאני בציבור (והתמונות האלה צולמו בציבור) - מבחינתי זול לא יכול להיות סקסי. סקסי צריך להיות קצת יותר מתוחכם.

צירפתי להדגמה תמונה של 3 בחורות שלדעתי לבושות בצורה סקסית ולא זולה.

הימנית אכן סקסית ולא זולה

אבל השתיים האחרות לדעתי ממש לא ברמה של התמונות של קארדישיאן וריהאנה. הרבה פחות סקסי (השמאלית גם לדעתי לא לבושה מחמיא).

צריך גם לחשוב מה המשמעות של "זול" ? בגלל שבחורה הולכת עם חולצה מעט שקופה, היא בחורה "זולה" ? במה זה מתבטא שהיא זולה ? הרי יש לקארדישיאן בן זוג (וילד) והיא נאמנה לו, אז עבור מי היא זולה ? בגלל שהיא נותנת שיראו לה קצת את הציצי אז היא זולה ? אולי יש משהו לא בסדר בתפיסות שלנו...

הטיעון היחידי שאני מסכים איתו

כנגד לבוש כמו של ריהאנה או קרדישיאן בתמונות ששמתי, הוא הטיעון של קוקניק, שזה גורם לקינאה אצל בחורות אחרות שאין להן גוף יפה. כל שאר הטיעונים לדעתי חסרי ביסוס, סתם דיעות קדומות ושמרנות שלנו כחברה.

Anna Vasserman

New member
לדעתי

אם לבחורה יש גוף יפה, הבחורות שאין להן גוף יפה יקנאו בה בכל מקרה - עם או בלי שהיא תלבש חולצה שקופה או חצאית קצרצרה.
אז דווקא הטיעון של קוקניק לא כזה תקף בעיניי.
אפשר להתווכח שעות וימים מה זה "מראה זול" - כי הכל בעיניי המתבונן.
בכל מקרה, כדי לנסות להדגים איך אני מסווגת מה זה נראה זול - נניח ומישהי לבושה כמו מארינה מגיעה לעבודה - אף אחד לא ירים גבה. היא כוסית, ולבושה בצורה סקסית אבל סקסי-רגוע, בטוב טעם. עכשיו תניח שמישהי מגיעה לעבודה לבושה כמו קרדשיאן או ריהאנה. לא רק שאנשים ירימו גבות, גם עוד כמה איברים יתרוממו שם... - זה מבחינתי זול.
כל עוד הלבוש מעורר דימיון - זה סקסי
כשהלבוש לא משאיר הרבה מקום לדימיון - זה זול

אבל זו בדיוק הנקודה

סקסי = איברים מתרוממים. זו ההגדרה של סקסי, שגורם לך דחף עז לרצות איתה סקס.

ברור שלהתלבש עם חוטיני לעבודה זה לא מקובל, אבל לים זה לגמרי מקובל, למרות האיברים המתרוממים מכל עבר...

Tom1909

New member
מרינה כמובן

הבחורה הזאת סקסית ברמות קשות.
לא להאמין מה נהייה ממנה

שים לב שעל אותה כמות אנשים שחושבים

שהרזון מחמיא לה, יש כמות אנשים דומה שחושבים שהגיזרה המלאה החמיאה לה יותר.

אני איתך.

לדעתי קארדישיאן הרבה יותר סקסית בגיזרה המלאה, מאשר ממ"ב היתה בגיזרה המלאה שלה. ועם זאת, קארדישיאן נראית קצת יותר טוב עם כמה קילוגרמים פחות (אבל עדיין נראית סקסית בטירוף גם עכשיו, לדעתי).

Yemeth

New member
אין לי מושג מי הן בכלל

אבל אצל הימנית יש הכי הרבה...יופי פשוט ואמת.
כך זה נראה במבט חטוף.

AsAf2810

New member
מעדיף משלוש יוצאות שלוש

הימנית הכי סקסית ולאמצעית יש ציצי מטורף, בקושי שמתי לב שיש לה פנים.

למעלה