משלוש יוצאת אחת...

puma141

New member
בעיני היא ממש לא סקסית..

לא אז ולא היום.

אבל היום היא בהחלט נראית טוב.

puma141

New member
זו כוסית? בחיאת נו..ראית את

הציץ הימני שלה?!

עוד שניה מגיעה לבטן-אם רק היה לו נפח..
חוץ מזה גוף סבבה, פנים חמודות, אבל לא כוסית ולא סקסית.

צלשלספק

New member
חייב להסכים עם הטיזרית.

נראה אילו היא "רזתה" מעבר למבנה הגוף שלה שנשאר רחב במיוחד במרכז וברגליים, וואלה לא הטעם שלי.
בקיצור, קרנף.
אפילו היית מעדיף מישהי שמנמונת עם יותר פרופורציה טבעית בכלליות. משהו שם לא מסתדר לי.

בקשר לציץ, וואלה איך אומרים... בסוף כולם נופלים
לא תמיד ביחד אגב, שזה הכי מצחיק

puma141

New member
למה ככה למה...

ואני עוד כתבתי לך שם פוסט כזה אוהד את הצד שלך, כזה מעריץ!
*והתכוונתי לכל מילה* :)

בקיצ..את זה עדיין לא ראיתי-ציץ אחד ככה והשני אחרת?? אתה רציני?

puma141

New member
לא הבנתי מה זה

ההתבטאות המזעזעת שם שכתבת...של מי? מתי?
באיזה הקשר?

puma141

New member
לא

רוצה:)

תגידי משהו-ספינג' זו אותה כמות קלוריות כמו סופגניות,
או פחות?

צלשלספק

New member
נראה לי שזה בא יותר ממקום של

הומור מהול בזלזול מתמשך שלפתע יצא, עשיתי עם עצמי בדק בית מהיכן זה באמת הגיע ופתחתי פוסט בנושא.

איך הגעתי למצב שאני משתמש במילה הזו, לראשונה כלפי...אהממ...בחורה כלשהי, לא משנה מי. אפילו לא מאחורי הגב בשיחה רכילותית בין חברים על דא ועל הא אני לא עושה זאת, איך זה קרה?

אני לא נוהג לכנות נשים במילה "קרנף", כמעט אף פעם באף פעם - בקיצור לעולם (ט.ל.ח)

מילה שנדבקתי בה יחד עם חברי הקרובים מאיזה פרק מפורסם של הסדרה רמזור שצפינו בו גם, פעם אחר פעם והתגלגלנו מצחוק על הרצפה.

אם הגעתי למצב שהשתמשתי במילה הזו, והיא באה לי באופן כזה טבעי, ייתכן והרגשתי את אותה הרגשת בחילה שציינתי בפוסט הנעוץ לעיל.

בחילה?

לאורך כל מה שכתבת קיוויתי שתתנצל או שתגיד שנפלט לך בטעות
ושזה הומור אישי.

לא קראתי את הפוסט הנעוץ.
אקרא בהמשך, אבל שום דבר שהיא תעשה לא יצדיק התבטאות כזו.
בטח לא שזה נאמר על המראה החיצוני שלה.

צלשלספק

New member
בהקשר שלה אין סיכוי שזה יקרה.

תמוה לי הנושא שאנשים מפרגנים לאחר, ששם פס על החברה הישראלית בכזו נונשלנטיות וסוללים לו את הקריירה במקום להדביק לו אות קין ולשלוח לשבת בצד בפינה, לעשות חשבון נפש אישי וליישר קו עם החברה הישראלית - כמו שמאיה בוסקילה עשתה.

בקשר לדברי, צר לי אם מישהו מחברי הפורום לקח באופן אישי או נפגע, זו ממש לא הייתה הכוונה לפגוע חלילה במישהו אישית כאן, ואחרי שעשיתי בדק בית עם עצמי - מה הביא אותי בכזו טבעיות להפטיר מילה כזו ״מסכמת ומזלזלת״ ועוד כלפי בחורה, פתחתי את הפוסט,
דרך כך הבנתי גם למה אף פעם הדמות הזו ״לא באה לי בטוב״ מאז שהצהירה על מה שהצהירה כעניין של ״מה בכך״ יחד עם אושרי כהן ואחרים שצפצפו עלינו, כחברה - מהמקום העמוק הזה שמתי פס באופן טבעי בחזרה.

כך שזה דווקא לא בא מהמקום של השמנה או הרזיית אינסטנט-סלב-לכאורה-מתבקשת ולא פרופורציונלית בעליל, אלא ממקום אחר, עמוק הרבה יותר, מהחיצוניות עצמה.

יש לפרגן ויש להשמיץ.

האמן לי שאני האחרונה שתפרגן למשתמטים.
או למישהו שמזלזל במדינה שלי.

אבל זה לא אומר שאקרא לו בשמות גנאי, או שאתייחס למראה החיצוני שלו בעקבות איזשהו מעשה שהוא עשה.

אני מבינה את מה שאתה אומר, לא נפגעתי.
פשוט חורה לי התבטאויות מהסוג הזה.

צלשלספק

New member
בוא נבצע הפרדה...

1. כשמדובר באכיפה של נהלי הפורום כלשונם, לרבות שמירה על נקיונו ו/או לחילופין אחזקתו וחלילה (וחס) פגיעה אישית בגולשי הפרדס השונים לגופם, יש אומרים שאני מאוד פדנט, בחדרי חדרים אפילו יאמרו בלחש - פסיכופט
שימנע בגופו את ההכפשה והנאצה עוד בטרם באה לאוויר העולם - ועד כאן האם מוסכם

2. לא כך הדבר כשמדובר באישי ציבור ו/או ידוענים, יש יותר מרחב מחיה ותגובה, הן ללמור וכלה בנמייה. בהחלט לא אסכים שיאמר אחד, שביבי סתם בן יונה ללא סיבה או ששרה נתניהו לטאה הנושכת באפילה,למיטב ידיעתי יוסי שריד עדיין חי וחלילה לא המן
ובטח לא בר מינן, והאם עד כאן מוסכם העניין

להלן השתלשלות העניינים: פפו טען כי מדובר בכוסית על, לעומתו טענה פומה כי לא כך הדבר, ואז הצטרפתי.

3. כמחזק את דבריה של פומה וממשיכם, מוסכם כאמור שלא פרגנתי. מוסכם כי אין דין קרנף המשוטט לבדו בחוף הים כנמייה בין החוחים.

4. עם זאת שקרנף אינה בהמה עדינה וגם לא חיית משא ובטח ובטח לא נמייה חסודה מעושנת ורזה, לטעמי היית מאוד עדין עם האחרונה, ולא טענתי כי מדובר בגבר עם מבנה גוף של בחורה אלא רק בהפוכה

5. אין דין גבר כבחורה מלאה או שמנה ובטח לא רזה (ירום הוד מעלתה
) - כגבר במבנה אישה - ולכן אף בחורה לא אמורה להיפגע, ללא קשר להעלבה לכאורה

6. אם מוסכם כאמור שבגבר גבר עסקינן וזאת רק כמחמאה לגברים עצמם, אח שלנו שמבלה את זמנו בטל על חוף הים ללא מעש או סיבה - נשאלת השאלה:

אחינו אח גיבור, למה לא עשית שלוש שנים צבא???

**כל טענות מענות או תביעות, אבקש לפנות לסוזי האמרגנית שלי ולפומה כמליצת יושר**

ט.ל.ח
והנה פטרתי את עצמי

צלשלספק

New member
אין לי מושג איך את ופומה מסדרות את המשמרות

תמצאי מחליף

לא מעניין אותי

למעלה