עדכון דחוף בבקשה
הנני עובד במפעל , בתאריך 9-9-09 נתקבל במפעל הודעה על עיקול שכרי ע"י בא כוחו של בנק לאומי לישראל וזאת לאחר שבתאריך 6-8-09 ניתן עבורי צו כינוס לאחר מסירה של עותק צו הכינוס הן למקום העבודה והן לעו"ד הנ"ל בפקס ובמכתב רשום, אתמול 5-10-09 הועבר בקשה להוצל"פ ע"י עו"ד הנ"ל לביטול העיקול 4.היום 6-10-09 נתקבל בפקס במקום עבודתי אישור הוצל"פ בחתימת הרשם לביטול העיקול 5.למרות כל האמור לעיל היועצת המשפטית של המפעל בו אני עובד ממשרד מכובד מאד בת"א מסרבת בכל תוקף לשחרר את שכרי בתוענה כי עליה לקבל הודעה והסכמה לשיחרור שכרי מהכונס הרשמי ומוכנה לשלם לי את מה שקבוע בחוק ,זאת אומרת הטבלה שנקבעה על פי חוק לתשלום שכר למעוקלים על מ"ס נפשות ..... וזאת למרות שהכונס לא פנה ,לא בקש ולא דרש מאומה משכרי מלבד קביעת תשלום קבוע שאותו הנני משלם מידי חודש וזאת למרות שהעברתי גם הודעה כתובה אל הגב' הנ"ל שבמידה ולא אקבל את שכרי על פי חוק אתבע את מקום עבודתי ואותה באופן אישי על כל הנזקים שייגרמו לי כתוצאה מאי קבלת שכרי במועד בגין רשלנותה. ברור לי ומובן לי שהיא טועה ומה עליי לעשות היות ואת הכונס איני מצליח להשיג בחול המועד והמנהל המיוחד שמונה לי אינו בארץ האם יש טלפון חירום או משהו דומה ?? תודה מראש על העזרה וחג שמח