משכבי זכר בישיבות

[אורן]

New member
גזען

למה אני שונא אנשים כמוך? אני אסביר לך! אתה אומר על ההומואים והלסביות שהם סוטים, כשבעצם הם לא עשו לך כלום, הם לא מכריחים אותך לבוא איתם למיטה ולא נוגעים בך ואני בטוח שהם שונאים אותך יותר ממה שאתה שונא אותם. העניין הוא שכשרב באמת עושה דברים איומים אתה לא מתייחס... פתאום זה משהו שולי וצריך להתייחס להומואים והלסביות (שלא עושים לך כלום) כאשר מה שהרב עושה זה לא בסדר, זה אונס. אבל אתה כל כך מלא בשנאה וגזענות שאתה לא רואה את הדברים האלה.

Dorfl

New member
בל נשכח

שהוא לא איית "הומואים" כהלכה - אם אני הייתי הומו הייתי מאוד נפגע... מהעובדה שהוא ישראלי כמוני ועדיין השליטה שלו בעברית כה חלשה. הוא ו-"כוסון של החיים" הם בושה רצינית למערכת החינוך הישראלית.

[אורן]

New member
{אנחה} כן... לא הכל אפשר לכתוב

בהודעה אחת... שגיאת הכתיב הזאת בחרתי להתעלם ממנה למרות שהיא משמשת לי לעוד הוכחה לכך שהוא מהאנשים שלא כל כך מחונכים (במילים אחרות ערסים) ואלה שאפשר לדעת בטוח שהבגרות שלהם מצומצמת ביותר... או למשל שהכותרת של ההודעה שלו היא "איזה אפס אתה" כאשר הדבר המצחיק הוא שיש באותו שרשור הודעה שלו שמדברת על זה שכולנו אחים וכל הקשקוש הזה שהחרידים אומרים לחילונים כשהחילונים מעיזים להעביר קצת ביקורת...

Dorfl

New member
אפרופו אנשים דו-פרצופיים

בפורום ישראלי אחר העוסק במשחקי מחשב אני נכנסתי לריב עם מישהו. החתימה שלי באותו הפורום היא אחת הסיסמאות של חופש ("הייתה תקופה שבה הדת שלטה בעולם...") וקישור לאתר חופש. אותו אדם נכנס איתי לויכוח ואז באיזשהו שלב הוא שם לב לחתימה והתחיל לתקוף אותי שאני אנטישמי, שמאלני והומו כל זה היה בין השאר תוצאה של העובדה שדיברתי בשפה גבוהה ממנו (היית צריך לראות את ההודעות שלו), לא קיללתי וכו´. מאוחר יותר אותו אדם יצא "בצו פיוס" ותקף אותי על גרימת פירוד בעם וקרא בקול שכולנו אחים וכו´. חוץ מההומואים השמאלנים שלדעתו ייצגתי. נ.ב: מעולם לא נגעתי אפילו בגבר אחר, וגם לא תמכתי בשום מפלגה שמאלנית אי פעם, מלבד מר"צ כשהם טענו שהם לא יכנסו לממשלה עם החרדים. אנשים...

[אורן]

New member
עזוב דו פרצופיות...

כל כך מעצבנים אותי האנשים החצופים והמגעילים שחושבים שמגיע להם הכל והם מאוד מאוד טיפשים, והדבר המצחיק הוא שהם אלו שבד"כ רואים אותם בתהליכים של חזרה בתשובה (אני רואה איזה אנשים עומדים ליד המחב"ת בעיר ואיזה מניחים תפילין מחוץ לבית הספר עם המחב"ת ואני רואה את בן 17 שלפי שפת הדיבור שלו גם הוא היה כזה, כך שאני לא אומר סתם בלי ביסוס). האנשים שבטוחים שכל מי שיודע לדבר ולכתוב בשפה נורמלית הם גם שמאלנים, הומואים ואנטישמים.

רב שאונס = חילוני

חרדי זה אדם שחרד לדבר "ה , התורה אוסרת משכב זכר , מי שעובר על התורה נקרא "חילוני" אפילו אם יש לו זקן ופאות (היום זה כבר לא בעייה להתחפש).

alond

New member
אדם שפושע איננו חילוני. חילונים הם

רק אלה המקיימים את חוקי המדינה. אחרת הם נרטלקנטים (היי, siag, המצאתי מילה חדשה. אבל היא הרכבה...
).

preacher

New member
או, אז אני מבין שאתה מל"ו צדיקים?

אז כל עברה שתעשה הופכת אותך ליחלוני? אז אין בכלל דתיים בארץ! מצטער להודיע לך אבל מי שעובר עברה מסוימת לא נהיה חילוני. רק ל"ו צדיקים ממלאים את כל תרי"ג מצוות. היתר נכשלים פה ושם - גם אם אתה יהודי מאמין אתה עדיין בן אדם.

[אורן]

New member
איזה טימטום...

ככה שאין פשע בחברה החרדית... כי כל חרדי שמבצע פשע אוטומטית הופך לחילוני... זה היה מצחיק אם זה לא היה כל כך עצוב... אם כך אפשר לקבוע שכל מי שעובר על החוקים הוא לא חילוני, ולא יהיה אפילו פושע חילוני אחד!

sandchicken

New member
ואתה טלית שכולה תכלת...

ואתה פשוט נטול כל שנאה כלפי הדתיים, ואתה טורח לברר עם מי אתה מדבר לפני שאתה תוקף. ואתה בכלל לא מכליל ולא שופט לפני מעשה..

[אורן]

New member
אני טלית??? חס וחלילה

אני לא טורח לברר עם מי אני מדבר אני עונה על כל הודעה לגופה. ולפחות אני נותן הוכחות למה שאני אומר, הסברים. שים לב שאתה סתם אומר בלי לתת שום הוכחה שאתה צודק.

פיקנרול

New member
אורגינל 17

חרדי אנס או גנב הוא חרדי ואותו דבר חילוני אנס או גנב הוא חילוני ולא יעזור לך כלום אתה טיפש עם אי קיו 0 באותה מידה חילוני יהפוך לחרדי אם הוא למשל הניח תפילין

פיקנרול

New member
פדר

ומה עם יצחק פדר חסיד ויזניץ שאנס 7 כלות והבן של האדמור ראטא ואם אומרים שאין אונס בגדול אני יכול להביא לכם מאות מקרים

פיקנרול

New member
זונות

ראיתם כמה חרדים הולכים לזונות ולמכוני ליווי אז קצת כבוד לסוטים החרדים

למעלה