משכבי זכר בישיבות

פיקנרול

New member
משכבי זכר בישיבות

הייתי בישיבה שחורה איך שהגעתי ראש הישיבה קרא לי והחל ללטף אותי ברגליים ושאל איך אני מרגיש בחדר בישיבה כל שבת קנו עיתוןשהיו בו תמונות של בחורות עשו ביד אחד לשני מבין 200 שהיו בישיבה כמחציתס שאני מכיר עשו זאת ושכבו אחד עם השני ובדיבור עם בחורים מישיבות אחרות התברר שגם אצלם זה היה נהוג וראש הישיבה המשיך לנסות עלי ועל אחרים עד שברחתי משם

אנדרי ז

New member
אולי לא הבנת מה שרמזו לך

ביקשו שתספר על מה שעבר עליך ואני אכן שמח שעשית זאת. להבא אני מאוד מבקש שתעשה את זה ע"י לחיצה על "הוספת תגובה" מתחת להודעה הרלוונטית, ולא ע"י לחיצה על "הודעה חדשה" עבור כל תגובה שאתה כותב. אתה פותח כל הזמן שרשורים חדשים ודוחף שרשורים אחרים לעמודים האחוריים, וכך לא הרבה אנשים פה יאהבו אותך למרות שאתה בצד שלנו.

למה ככה למה?

למה הביטויים האלה אנדרי (הצד שלנו ) אנחנו עם אחד אני בצד שלך ואתה בצד שלי אפילו שדעותינו חלוקות בהרבה דברים "הלא אנשים אחים אנחנו " התורה מלמדת אותנו שצריך לאהוב כל בר ישראל אפילו אם הוא כופר גדול. כולנו אחים וכולנו באותו צד ובאותו עם , עם ישראל שעליו נאמר "קודש ישראל ל"ה ראשית תבואתו " ועל שומרי המצוות נאמר "עבדי אתה ישראל אשר בך אתפאר " בעזרת השם כל עם ישראל יחזרו למקורות , אמן.

אנדרי ז

New member
אתב קצת מגזים בפירושך

התכוונתי שהפורום הזה הוקם כדי להילחם בכפייה הדתית, ובמוזן הזה אותו כותב הוא אכן בצד שלנו. עכשיו הבנת?

[אורן]

New member
תראו מי שמדבר...

זה שלא מפסיק להשמיץ את החילונים... אתה זה שאמרת "אתם יותר טמאים מהחזיר שאתם אוכלים" ולא חסכת בעוד ביטויים שלא ממש תרמו לאווירה (נקרא לזה ככה), אז תפסיק להיות צבוע.

אני לא חוזר בי מדבריי

אמרתי ש"החילונים יותר טמאים מהחזיר שהם אוכלים" וזה עדיין נכון לפי תפיסתי (החזיר אמנם הוא רק חייה טמאה , הוא לא מחוייב לשמור שבת (לא פטרתי אותך טומי) אבל החילוני בתור יהודי שמחוייב לשמור מצוות גם אוכל חזיר וגם בועל נידות וגם מחלל שבת וכופר בעיקר) לכן החזיר פחות טמא מהחילוני. לסיום אתן לכם משפט של אחד מחכמי ישראל :" יהודי שלא מאמין הוא כמו גוי רחמנא ליצלן" , ואני אומר גרוע מגוי משום שייש גם גויים מאמינים אלא שהוא יותר נחות מהחייה הנחותה ביותר הזוחלת על פני האדמה ,אפס.

אנדרי ז

New member
אדוני המגעיל

את דיעותיך הפרימיטיביות אתה מוזמן להשמיע בפורומים גזעניים שלצערי לא חסרים באינטרנט. איזה יחס אתה מצפה לקבל פה עם צורת ההתבטאות האפלה שלך? אהדה? נשיקות וחיבוקים? יאללה, לך תחזור לאורגינל חסר המוח שלך.

[אורן]

New member
מי ביקש ממך לחזור בך?!

אני רק מבקש שלא תיהיה צבוע... למרות שאם אתה חוזר בתשובה כנראה תשאר צבוע עד סוף חייך.

israelberger

New member
אתה שקרן!

איפה זה היה? למה לא הלכת למשטרה? למה לא הופיע בעמוד הראשון של העיתון כותרת על אותה ישיבה שהיא בעצם בית בושת גדול של ניצול ילדים? אתה שקרן גרוע!

alond

New member
למה שלילי כל כך?

תחשוב עליו בתור פנטזיונר מוכשר.

israelberger

New member
הוא שקרן וגם מסית

ועוד יש חשש שמישהו יהיה טיפש מספיק בשביל להאמין לו וצריל שיהיה לכולם ברור שהדברים שלו הם אמת בדיוק כמו שאני נפוליון.

alond

New member
ואתה חושב שסתרת את דבריו?

אתה לא לומד בישיבה שחורה ואני מטיל ספק שאתה מכיר הרבה כאלה. בכל אופן, מי שירצה להאמין יאמין. עזוב. זיוני השכל שלו ברורים כשקר גם לחילוני כמוני.

israelberger

New member
אני חשבתי שהטענות שלי די רציניות

אתה באמת חושב שיכול להיות כזה מצב במציאות איכשהוא? וזה עוד שנראה לי שבני ברק היא העיר שרצות בה שמועות במהירות הכי גבוהה בעולם (וזה מידע אישי). ושם זה ישאר בסוד!?!?

taro

New member
וגם אם כן

אז מה? אז יש ניצול מיני בחברה החרדית. זה לא משהו חדש שיש אנשים שמועדים לחטא. וכל עוד הפעולה לא הוצדקה, אני לא מבין מה ה"שוס".

israelberger

New member
אני יסביר לך

אם קיימת ישיבה כזאת אז זה כן שוס כי מדובר פה על בית בושת גדול וניצול קטינים במסווה של ישיבה תוך פעילות אקטיבית ועידוד של הרבנים לעיניין.

taro

New member
אבל זה עניינה של המשטרה

זה לא משליך שום דבר על העולם החרדי כולו, שלא לדבר על היהדות.

israelberger

New member
זה דווקא כן

אם החברה החרדית נותנת ל"ישיבה" שכזאת לצמוח מתוכה.

taro

New member
השאלה אם היא נותנת

יתכן שהיא לא יודעת שכל המצב.

[אורן]

New member
ואז יש בעיה חמורה בחברה החרדית

אם היא לא יודעת על הדברים שהולכים אצלה... אצל החילונים יש אלימות אבל לפחות הם מדווחים והיא מטופלת (או לפחות מנסים שהיא תטופל). אצל החרדים מטטאים הכל מתחת לשטיח.

taro

New member
האומנם?

בדיוק היום פורסם סקר ב"ידיעות אחרונות", המצביע על כך ששליש מבני/בנות הנוער חוו התעללות מינית או הטרדה מינית בבית ספרם. נראה ששוב, אתה נסמך על דעות קדומות והנחות מוצא של "חרדים רעים וטפשים", "חילונים טובים וחכמים".

למעלה