משינה בקאזה!

modvdo

New member
משינה בקאזה!

זה ממש מצחיק איך שאנשים לא יודעים שמות של שירים!! הנה גמה דוגמות: 1.יפה קצת משונה 2.אני רוצה מכונית 3.זה כתוב בספרים 4.רכבת לילה לקהיר 5.שדות 6.שלג לבן 7.את לא כמו כולן 8.הציפורים שרות לי בוקר טוב 9.החדר האינטימי שלי (מוניקה סקס בכלל!) 10.תחת שמי הים התיכון (רמי קליינשטיין!) 11.נגע בשמיים 12.פוליטיקאי מדופלם (נשבע לכם שיש שם!) 13.חי בפלורנטין (ניר פלדמן?) 14.היה לי חלום (מה זה?) 15.את תמיד איתי 16.הדרך אל האושר (הטלנובלה החדשה בכיכובו של יובל בנאי) 17.היא יפה היא ילדה 18.זה כתוב בספרים בשירים 19.ולס להגנת הצומח (כן כן, זה של משינה אם לא ידעתם) 20.יקירתי (מה הם צוחקים עלי?) 21.היא אמרה תמצא מוצא כל מי שאומר איך קוראים לשיר באמת מקבל נקודה =] דרך אגב, הסיבה שחיפשתי משינה בקאזה היא כדי למצוא שירים שלהם עם כנסיית השכל. יש רק את אהובתי?

נעה99

New member
יש לך טעות

החדר האינטימי שלי זה שלתערובת אסקוט ולא מוניקה סקס תחת שמי ים התיכון זה של שלמה ארצי(!) איך הגעת לרמי קלינשטיין? היה לי חלום - יש כזה שיר של משינה! הגירסה ההזויה של עכשיו את בוכה בסוף להתראות נעורים שלום אהבה.

modvdo

New member
יש כזה שיר של משינה?!

באמת?! מאיזה דיסק הוא, מכונת הזמן?? לא... מה??! מה זה?! זה לא של מוניקה סקס? בטוח? שלמה ארצי, רמי קליינשטיין
הרבה פעמים אני מתבלבל ביניהם.

Pussy Heaven

New member
יש שיר שקוראים לו היה לי חלום!../images/Emo13.gif

זה מן פארודיה...(נגיד) לשיר עכשיו את בוכה וחי בפלורנטין זה של ניר פרידמן והחדר האינטימי של תערובת אסקוט(אסף אמדורסקי ירמי קפלן וג'נגו) ותחת שמי ים התיכון זה של שלמה ארצי!

משעמם ליייייייייי

נמאס ללמוד לתנ"ך
1. הכוכבים דולקים על אש קטנה 2. מכונית (?!) 3. תחזור תחזור 4. רכבת לילה לקהיר 5. אחכה לך בשדות (?) 6. שלג צח 7. את לא כמו כולם 8. עתיד מתוק 11. נגעה בשמיים 12. אופטיקאי מדופלם 14. היה לי חלום 15. אהובתי חחח 17. נגעה בשמיים 18. תחזור תחזור 19. זה של משינה?!?!! 20.אהובתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 21. היא התווכחה איתו שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני שומעת כבר בפעם השביעית (ספרתי!!!!) את הכל התחיל בנאצר חירפוניישן

בלללעעע

New member
הנה השמות.....

אני לא אעיר לך שוב שיש שיר כזה היה לי חלום
1)הכוכבים דולקים על אש קטנה (מישהו צריך להמציא גם לזה ר"ת
) 2)מכונית 3)תחזור תחזור 4)רכבת לילה 5)אחכה לך בשדות (והר"ת שאני המצאתי לזה- אלב"ש...
) 6)שלג צח 7)את לא כמו כולם 8)עתיד מתוק 11)נגעה בשמיים 12)אופטיקאי מדופלם 14)היה לי חלום... 15)אהובתי 16)שלג צח 17)נגעה בשמיים 18)תחזור תחזור 20)אני משערת שגם אהובתי.... מישהו צריך להוריד את זה ולבדוק
21)היא התווכחה איתו שעות (צריך להמציא גם לזה ר"ת...) אני רוצה נקודה!!!!!!

קודם כל גבירתי היקרה

זה אמור להיות את לא כמו כולן, את לא כמו כל הבנות... ובקשר לחדר האינטימי שלי, כל הקאזזה מטומטמים, אי אפשר למצוא את זה תחת הלהקה שבאמת עשתה את זה, ולא זאת לא מוניקה סקס, זאת להקה אדירה שעכשיו בדיוק התאחדה ואני הספקתי להיות בהופעה שלה, וחברה בפורום שלנו מנהלת את הפורום של הסולן שלה, אני מדבר כמובן על תערובת אסקוט

modvdo

New member
קודם כל, אין לי שחלות.

שנית, זה את לא כמו כולם, בלי להתווכח!!!!!!!!

modvdo

New member
רואים מה קורה כשעייפים?

עכשיו יצאתי מפגר. מסקנה: לא להגיד "שחלות" כשעייפים! אבל עדיין אומרים "את לא כמו כולם" ולא "כולן".

D B D

New member
../images/Emo107.gif אמנם טעות בסיסית בעברית.. ../images/Emo3.gif

אבל השיר אכן פורסם בשם הזה... (או שאולי פשוט לא הבנו את משמעות המילים של יובל..
)

MikeY fReAk

New member
גם אני תהיתי..../images/Emo79.gif

אבל שחושבים על זה, להגיד את לא כמו כולם זו מחמאה יותר גדולה מאשר להגיד את לא כמו כולן, זה כולל גם את הבנים [בלי אפליות!!
] ובכלל, את לא כמו כול האנשים..את הכי מיוחדת..את לא כמו כולם..!

שגיא123

New member
כן אני גם אף פעם לא מבין למה אתם

מתקנים לא לא כמו כולן, הפירוש של אודליה תמיד נראה לי טבעי וברור

modvdo

New member
היא התווכחה איתו שעות?

ראשי תיבות? אין מצב. זה יהיה ככה: ההאת"ש לבריאות.

למעלה