משינה בקאזה!

modvdo

New member
../images/Emo32.gif

תגידו לי, ככה מנהלים אתר?! http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=28672&blogcode=580256

Tomer 123

New member
את הטעויות כולם תיקנו

אני רק אוסיף שיכול להיות שביקירתי מדובר על השיר של אסף אמדורסקי

yavin

New member
מה ציפיתם? קאזה

טעויות לא חסרות שם

מריושי

New member
זה ענין פשוט,

גם אנשים לא תמיד יודעים את השם "הרשמי" אני תמיד מתבלבל וקורה לעכשיו את בוכה יש לי חלום, כי זה נכנס יותר חזק בשיר מאשר עכשיו את בוכה. הסיבה השניה היא זכויות יוצרים.... יקירתי? כולם יודעים שאין למשינה שיר כזה, אז לא צריך לדאוג לזכויות יוצרים ומקווה שהבנתם את הנקודה. דרך אגב- להתראות נעורים שלום אהבה התפרסם בשבועות הראשונים שלו בתור "שנות ה90" לכן זאת לא טעות בכלל נהפוך הוא!! הם נאמנים למקור!!! ואסף אמדורסקי הסולן של תערובת אסקוט, ירמי קפלן הוא המתופף שלהם (עד כמה שזה מוזר למי שמכיר אותו תור גיטריסט בקרירת סולו שלו...)

מריושי

New member
מה מעריב לנוער כתב? גם

בשידורי הקליפ הראשונים זה היה שנות ה90 ובבקשה לא להתוכח אני עדיין ראיתי טלויזיה אז וגם ידעתי לקרוא... (שילוב נדיר לכשעצמו- גם לראות טלויזיה וגם לדעת לקרוא, עקב בעיות הבנת הנקרא של הדור הצעיר...)

המממם

כשמעריב לנוער דיווח על ההופעה של רוק קדחת הקיץ בערד 1994, שם משינה ביצעו את "להתראות נעורים שלום אהבה" בביצוע בכורה, מעריב לנוער הסתמכו על הפזמון וכתבו שלשיר החדש קוראים "שנות התשעים". מקצועי מצדם. בקליפ המדובר, ישנה כתובית גדולה "שנות התשעים" שחוצה את המסך באלכסון כל פעם שמגיעים לפזמון בקטע ששרים "שנות התשעים".

למעלה