משימה!

גיל.

New member
אוקיי, חלק ב´!

זה עדייןחלק ממה שכתבתי קודם, נסו לענות לאחרים ולומר להם מה אתם חושבים שהם יכולים לעשות עם הבעיה שלהם! תאמרו להם מה אתם הייתם עושים במקומם כדי להתגבר על אותו המכשול. בסדר?
בהצלחה!

גיל.

New member
רק שיהיה ברור!

קראתי את ההודעות של כולכם בעיון! אני לא מגיב בכוונה! יש מטרה מסויימת לעניין! חלק ג´ בדרך! גיל

איה@

New member
גיל - אתה מתכוון שנענה לכל אחד.....

בנפרד, ונגיב על ההודעה שלו?? שאלה טכנית - כדי להבין.
איה.

גיל.

New member
לזה התכוונתי, אבל ברור

שאם יש מישהו שאת לא מרגישה שאת יכולה לכתוב לו הודעה מאיזו סיבה שלא תהיה, את לא צריכה להכריח את עצמך לעשות את זה, טוב?

גיל.

New member
מצויין! התגעגעתי! מה שלומך?

לא ממש יותא לי להכנס לאייסי בימינו, אז אני לא כל כך שומר על קשר שם, אבל בכל מקרה, מה שלומך?

~PrInCeSS

New member
קצת עלי ../images/Emo39.gif

אני עומדת לפני כמה שינויים: אחד, נפרדתי מהחבר ביום שישי אחרי שנתיים של חברות. בנוסף, התקבלתי לתואר שני לסוציולוגיה בת"א ובחיפה, וכנראה אתחיל ללמוד בחיפה. חוץ מזה, אני שוקלת אם להתחיל את לימודי השנה או לנסוע לחו"ל. בקשר לסרטן-עושה פעילות של צ´י קונג, חושבת חיובי, מטופלת גם ברפואה קונבנצינלית, וכן באלטרנטיבית. ו...??? אני רוצה לעשות יותר מזה, להיות יותר פעילה ולקחת אחריות לחיי. כרגע אני מנסה לבדוק מה האפשרויות הנוספות לטיפול. מה עוד? מבולבלת בעיקר :) וכיף לי עכשיו להיות בבית, ברוגע, ופשוט לחוות את הרגע, ולחשוב על החיים.

אורלי_ל

New member
מיכל הסיפור שלך מרגש ../images/Emo23.gif

הרבה הצלחה ואהבה. ובריאות כמובן אורלי

~PrInCeSS

New member
הי גיל, משתתפת באתגר בשימחה

מה שמפריע לי להיות מאושרת לגמרי: המצב הבריאותי שלי-מחלה עימה אני מתמודדת יום יום וזהו ממש קל ופשוט בשבילי כי רק אחרי שאתה מאבד דברים אתה מעריך את החיים ויודע שהכל שטויות ובגלל זה שום דבר אחר לא מטריד אותי אה, רגע איך שכחתי-ההורים שלי. עכשיו אפשר לסיים :) הביקורת התמידית של אמא שלי והאדישות של אבא שלי ביחד זה שילוב מנצח שיהיה רק טוב
מיכל.

~PrInCeSS

New member
אולי תמחוק את ההודעה הזאת מהמיקום

הזה,כי היא שורשרה למקום לא טוב. כתבתי את אותה הודעה למעלה במקום טוב, אז אם אתה יכול תמחוק את זאת.

Mאיה

New member
בעיניי...

המכשול הכי גדול שלי הוא הפחד. בעיקר הפחד מכשלון. הפחד לגלות שאני לא ממש מושלמת (אפילו שאני יודעת שאני לא!...וכן,אני גם יודעת שאף אחד לא מושלם!) עניין נוסף שמכשיל אותי זה הרצון להתחבב על כולם. אני משתדלת להשאר ניטרלית כמעט בכל מצב,על מנת לא לפגוע באף אחד. אני גם יודעת להיות ישירה מאוד-אבל, זה רק כאשר אני מרגישה פתוחה עם האדם, מרגישה שאני מכירה אותו מספיק טוב כך שהדברים שאומר יובנו כמו שהם. כך שהחבר/ה יודעים שאני אומרת את הדברים באמת מתוך כוונה טובה וכוונה לעזור...ביקורת בונה. ואני עובדת על הפחד הזה יומיום. Mאיה.

גיל.

New member
אוקיי...

כמעט כולם כתבו, הרוב קיבלו תגובות, והרוב גם הגיבו. (עוד לא מאוחר להגיב...). עכשיו החלק האחרון... אחרי שכתבתם מה מפריע לכם להגיע לאושר, אחרי שכתבתם לאחרים מה לדעתכם יכול לעזור להם להגיע לשם ואחרי שקראתם מה אחרים חושבים שכדאי לכם לעשות, בואו ותנסו לענות אתם לעצמכם!!! נשמע מוזר? אולי... אבל אחרי שלושה ימים ואחרי שכל כך הרהרתם והתעמקתם בבעיה, בטח הגעתם לאיזשהן תובנות לגבי עצמכם וחייכם, לא? מה דעתכם? יש לכם/ן מה לענות לעצמכם/ן? זה לא קל... אני יודע... בכוונה לא עניתי לכם אף על פי שקראתי הכל. אני יודע שחלקכם כבר עשיתם את זה באופן חלקי, אבל עכשיו תנסו לענות לעצמכם, לא לאחרים ששואלים אתכם על עצמכם... בהצלחה! גיל.

גילוש, אני לא מצליח ../images/Emo5.gif

1. לעמוד בקצב (יומיים לא הייתי בפורום וכבר כמעט פספסתי את השלב השני...) 2. לא להתבלבל משרשור ההודעות (פעמיים שתלתי תשובה במקום הלא-נכון שלה ופעמיים אחרות עניתי מבלי לקרוא לפני-כן משהו חשוב אחר של אותה כותבת...) אבל חוץ מזה זה רעיון נפלא ואני מנסה לעמוד באתגר ובקצב... אבל אולי אפשר, בבקשה, לעשות הכל טיפה יותר לאט? נניח, לתת לנו עוד יום-יומיים למשימות כגון אלה?... עכשיו 3:30 בלילה ואני מדיר שינה מעיני כדי לנסות לעמוד בקצב של הדרישות בפורום... ואגב, לא אמרתי לך עד לרגע זה, אבל הפורום שאתה מנהל הוא מרגש, כייפי וכל-כך כל-כך מועיל! איכשהו אתה מצליח לטפח אווירה מדהימה ולרכז את יכולות האנשים לטובת עצמם ולטובת אחרים... אז תודה!!!! אה, כן, ואני כבר מרגיש בעצמי כמה שינויים לטובה שאותם אני מייחס לתקופה הקצרה שלי פה בפורום... היית מאמין?!?! אז שוב תודה, באהבה, בן

Kaya

New member
ואליי בכלל לא התייחסת ../images/Emo7.gif

אבל אני עדיין אוהבת אותך בנצ´וק.....

גיל.

New member
כמו שכתבתי בהודעה "לגבי המשימה"

"קבלו הארכת זמן" כמו שאומרים בצבא... מי שעדיין לא הספיק שלבים כלשהם, יש לכם זמן... בלי לחץ... מי שסיים, אתם מוזמנים להמשיך ולהגיב! אחרי כל זה, נסכם... בסדר? אוהב אתכם!
גיל.

למעלה