משימה קשה

pazפז

New member
איזה שלום ואיזה נעלים-הרי ברק ויתר

להם כבר על הכל כמעט והתגובה היתה פיגועים קשים.

יוֹאב

New member
על מה ברק ויתר?

תפסיק כבר לדבר בסיסמאות. על מה הוא ויתר? מה הוא הציע להם? אתה יודע בכלל?

סלוניק

New member
לא עשרים, אבל גם משהו.

אמנון רובינשטיין רוני בריזון חמי דורון בני בגין רחבעם זאבי ז"ל יוסי שריד יצחק הרצוג יהודית נאות אברהם בייגה שוחט ענבל גבריאלי (סתם רציתי לראות אם מישהו באמת קורא).

ש

שלמה איזקסון

Guest
הפוליטיקאים שלי:(לא לפי סדר)

1)דוד בן גוריון-המנהיג הישראלי הגדול ביותר 2)יצחק רבין 3)מנחם בגין 4)אהוד ברק 5)יצחק נבון 6)פנחס ספיר 7)גולדה מאיר 8)מתן וילנאי 9)שולמית אלוני 10)אורה נמיר 11)בני בגין 12)דן מרידור 13)אופיר פינס 14)אברהם פורז 15)עמרם מצנע 16)זבולון אורלב

ש

שלמה איזקסון

Guest
סלוניק מצטער היה בלאגן ולא יכולתי ל

ובקושי יכולתי למצוא אפילו את החברים שלי מנעור עבודה...הגעתי עם חבר קצת באיחרו להפגנה ולקח לנו זמן לפלס בקושי את הדרך עד לקדמת הכיכר...לא מצאתי את רוב הנוער וטרק לקראת סוף העצרת מצאתי חלק מהאנשים באוהל שלנו באחורי הכיכר ואחרים שזרמו לשם בסוף העצרת:)...בכל אופן מצטער היה פשוט קצת בלגאן אבל מסיבה טובה כי היו המוני אנשים...אני אשמח לראותך בהזדמנות אחרת

מאוד קשה

אני חושב שקודם אסביר מהו הקריטריונים לפיהם אני קובע איזה פוליטיקאים זוכים לכבוד ממני. ניתן לחוש הרבה מאוד אמפטיה כלפי אלו שדעותיהם קרובות לדעותיך, או שהם כריזמתי, אך כבוד בעיניי פירושו בעיקר יושר ואומץ. ישנם אמנם עוד קריטריונים (כמו חזון, כמו יכולת קבלת החלטות) שלהם חשיבות רבה אך זוהי אבן הבוחן העיקרית. פוליטיקאי הופך למדינאי ומנהיג לא לפי עמדתו, אלא לפי הדרך בה הוא הולך להגשים אותה. ברשימה הזו ישנם כמה אנשים נוראיים הן מבחינת עמדותיהם והן מבחינת שיטותיהם הפוליטית, אך הם אנשים שאני מכבד. (אין חשיבות לסדר) 1. דוד בן גוריון. 2. אמנון רובינשטיין. 3. עזר ויצמן. 4. לוי אשכול. 5. יצחק רבין. 6. משה שרת. 7. אליעזר קפלן. 8. פנחס ספיר. 9. בני בגין. 10. שמעון פרס. 11. יוסי ביילין. 12. מתן וילנאי. 13. יולי תמיר. 14. שולמית אלוני. 15. יוסי שריד. 16. עמי איילון (על אף היותו ירוק, דבריו אתמול בערב בהחלט עשו אותו כשיר לרשימה כזו). 17. אבשלום וילן. 18. דן מרידור. 19. עמיר פרץ.

סלוניק

New member
עמי איילון אינו פוליטיקאי.

אחד העקרונות עליהם מתבסס המפקד הלאומי נובע מתוך כך שמציגיו אינם פוליטיקאים ומנהיגים. לו היה הייתי מכניס אותו לראש רשימתי.

ש

שלמה איזקסון

Guest
צודק רן כהן גם איש מעולה!מעריך אותו

../images/Emo45.gif

רן כהן

למעלה