משימה קשה

משימה קשה

אתם צריכים לרשום את עשרים האנשים שאתם הכי אוהבים ומכבדים בפוליטיקה הישראלית.

pazפז

New member
מה הבעיה...

בני בגין אפי איתם שאול מופז גדעון עזרה בנימין נתניהו תן עוד לחשוב מי שכחתי...

אמממ...

בני בגין ובנימין נתניהו (תוסיף לזה את ז'בוטינסקי) הם האנשים הכי פחות חביבים עליי בפוליטיקה הישראלית . (לא רוצה להגיד שנואים, הסתה משהו?) לדעתי בני בגין היה פרובוקטור, רודף שלטון ולא מספיק מעורב. האיש שגרם יותר נזק (פנימי) מאשר תועלת. עם זאת ראוי לציון האומץ שלו בשלום עם מצרים. בנימין נתניהו. אוקיי, יש לי יותר מידי דברים להגיד על נתניהו, וזה דיון בפני עצמו. ז'בוטינסקי התעסק בעיקר בלחבל בהסתדרות ולעשות פרובוקציות. למרות שמבין השלושה, הוא המועדף.

סלוניק

New member
בני בגין?

את מבלבלת עם מנחם בגין לדעתי. למרות שבני בגין, אגב, זוכה להערכה רבה גם בחוגי השמאל בשל היושר וההגינות הפוליטית שלו, ציפור משונה בנוף הישראלי.

EverMan

New member
בעייני לא.

ז'בוטינסקי היה פאשיסט לאומני ורצחני ... מספיק לקרוא את מילות המנון בית"ר בשביל לראות זאת...

סלוניק

New member
ויגאל אלון היה אבי הטרנספר...

אתה משווה מושגים של שמאל וימין מימי המנדט לשמאל וימין של היום, וזו טעות.

הגזמת

ז'בוטינסקי לא פאשיסט, ולמרות שאני לא מסכים עם רוב דברי ז'בוטינסקי הוא אדם טוב. ז'בוטינסקי הוא ימין מתון, פאשיזם זה ימין קיצוני.

EverMan

New member
אין פה קללות או הגזמות.

ג'בוטינסקי היה פאשיסט , מבחינת דעות.

הנה שלי

1. יצחק רבין 2. דוד בן גוריון 3. ברל כצנלסון 4. לוי אשכול 5. גולדה מאיר 6. משה שרת 7. שמעון פרס 8. אהוד ברק 9. אופיר פינס 10. מתן וילנאי 11. יוסי בילין 12. שולמית אלוני 13. בנימין בן אליעזר 14. יולי תמיר 15. חיים הרצוג 16. חיים וייצמן 17. אביגדור קהלני 18. משה דיין 19. זלמן שזר 20. עמרם מצנע

pazפז

New member
ימני-לא רכרוכי שיודע להלחם על .....

מדינתו וחייו ולא להתקפל ולברוח כי הוא רכרוכי ומאמין בשלום הזוי עם ברברים.

EverMan

New member
חחחחחח , אז רבין ימני ?

ברק ימני ? פואד ימני ? מתן וילנאי ימני ? ...

EverMan

New member
אם הם היו ימנים

הם לא היו עושים את וואי. או מציעים לפנות את עזה...

adato

New member
לא נכון

אני מסכים עם הקטע של וואי אבל עם עזה לא מי שיפנה את גוש קטיף הוא לא ימני

למעלה