משימה קשה

youvall

New member
of the tpo of my head....

1) י. רבין 2) מ. בגין 3) ב. בגין 4) ש. פרס 5) ד. בן גוריון 6) ג. מאיר 7) א. אלדד 8) י. שריד 9) ש. אלוני 10) מ. וילנאי 11) ד. יתום 12) א. יתום 13) א. ברק 14) ז. אורלב 15) מ. פולישוק 16) ע. מצנע 17) י. תמיר 18) א. כבל 19) ש. מופז 20) א. סנה

youvall

New member
כן כן...

וביקשו פוליטקאי... כאיש ביטחון אני לא ממש מעריך אותו, למרות שיש לי הבנה מלאה לפרשת קו 300....

סלוניק

New member
בכל זאת די תמוה בעיניי

בהתחשב בתקופה הקצרה שהוא ואחיו פוליטיקאים.

youvall

New member
אני מעריך אותה...

לא מסכים איתה... אני מעריך את היכולת שלה לעמוד מול הביקרות הקשה כל השנים ולא להתקפל מעמדותיה.. בדיוק מאותה סיבה אני מעריך את בני בגין שלא ויתר על האידיאלים שלו!

adato

New member
סליחה?

היא כתבה מאמרים בעיתונים ניאו נאציים שבהם טענה שישראל מבצעת ג'נוסייד בשטחים לידיעתך

youvall

New member
אני לא מסכים איתה!

אבל אני בהחלט מעריך את העובדה שהיא עומדת על העקרונות שלה!

youvall

New member
עוזי לנאדו...

לא מעריך אותו כי הוא משתמש באידולוגיה שלו כדי לעשות רווח פוליטי! הוא לא באמת נאמן לאידיולוגיה, אחרת הוא היה הולך למפלגה אחרת, ימנית אמיתית, שמייצגת את הדעה שלו כמו האיחוד הלאומי, כמו שבני בגין עשה...בגלל זה אני מכבד את ב. בגין ולא את עוזי לנדאו.... אם שולמית אלוני הייתה רצה במפלגת העבודה גם אותה לא הייתי מכבד כי אנחנו לא מייצגים את הדעות שלה!

adato

New member
אז מה צלי רשף מחפש אצלכם?

הרי אתם לא מייצגים את הדיעות שלו נכון?

לא יודעת מה צלי רשף מחפש אצלנו

אנחנו לא מחפשים שום דבר איתו. המיקום שלו בפריימריס די נמוך, והוא לא ח"כ.

youvall

New member
אלוהים יודע...

קיווינו שהוא ילך עם ביילין אבל הוא לא... נקווה שנמצא דרך להעיף אותו מאצלנו כי גם אצלנו ישנם רבים וטובים שלא חושבים שהוא צריך להיות אצלנו!

קיווית

לא קיווינו. דבר בשם עצמך, יובל. כמו שדליה איציק היא לא מפלגת העבודה, אלא רק אחת מתוך רבים - כך גם אתה.

adato

New member
תבדוק שוב

היו שני עיתונים אחד-נאציונל צייטונג (ביטאון הנאצים) ועוד אחד יותר גרוע

מכובדיי

עמרם מצנע
יצחק רבין ז"ל
שמעון פרס
יוסי ביילין
לוי אשכול ז"ל
אופיר פינס
יוסי שריד