משיכה לעולם השליטה.

אייבורי

New member
כנה מעלות טובות

בזמנו היה מאמר אני חושב שנריסה הביאה, תארו בו כמה סוגי נשלטות
אבל בהחלט יש נשלטות וגם שולטים שמגדרים את היחסי שליטה ליחסי המין בעיקר
וכלומר ביומיום יש זוגיות כמעט רגילה, הרי במיניות יש פן בדס"מי מובהק יותר.
&nbsp
אני חושב שהגישה של בוא נכיר קודם כבני אדם, היא גישה בריאה וטובה.
אבל תזהרי רק מלהיות כלכך בחרדות וכלכך עסוקה במה לא
שתשכחי את החלק החשוב, זה אמור להיות כיף.
&nbsp
מעבר לזה, המון בהצלחה

A לוןA

New member
אתה מתכוון למאמר הזה?

[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=25653433#25658865[/URL]
מעתיק מתוכו את הקטע שאולי רלוונטי למה שהתכוונת:

למה, בכלל, מישהו מוכן לעשות את זה?
אם תשאלו מאה אנשים לבטח תקבלו מאה תשובות שונות. לחלקם זו דרך להוסיף תבלין לחיי האהבה שלהם, אצל אחרים יהיו הסברים פסיכולוגיים עמוקים שמעבר ליכולתנו להבין. על סמך ניסיוני, ישנם שלושה סוגים בסיסיים של כנועים. אנא, נסו להבין כי זו ההגדרה האישית שלי ולא הגדרה מוחלטת של קהילת ה-BDSM:
הכנוע (סאב) המיני. ידוע גם כ-bottom (צייתן) או הכנוע החושני. סוג זה של כנועים נמצא ב-BDSM בעיקר בגלל דחף לעונג מיני מחלק מהפעילויות הנעשות במהלך סשן. ברגע שהצרכים שלהם מלאים, אין בהם הצורך להמשיך ולהיכנע או לתת כל סוג אחר של כוח אישי או שליטה אישית לאדם אחר.
הכנוע (סאב) הפסיכולוגי. קבוצה זו מכילה הרבה מהכנועים המאזוכיסטים. הם בקטע בשביל הכאב, הענישה וההשפלה המוענקים להם על ידי דומיננטים סאדיסטים. גם הכנועים המדומים שהם קורבנות התעללות בעברם נמצאים בקטגוריה הזו. אלו אנשים שבעצם זקוקים לטיפול נפשי אך מוצאים מפלט ב- BDSMבגלל עברם כקורבנות התעללות.
הכנוע (סאב) הטבעי. נקרא גם הכנוע האמיתי. סוג זה נראה כאילו נולד כנוע. הוא מעבר לאספקטים המיניים שיש ב- BDSM. זה טבעם לרצות אחרים והם מוותרים בקלות וברצון על עוצמתם האישית עם עידוד קל או ללא דרבון כלל מצד הדומיננטים.

אייבורי

New member
בדיוק

&nbsp
ולמה אני כותב שם כמו מפגר ?
&nbsp
[לפעמים לראות אותך בצעירותך זה מביך, שלך אייבורי]
&nbsp

אנה מיי

New member
קודם כל אני חייבת לומר שכל מה שאת אומרת לא בהכרח סותר

להיות נשלטת יכול להיות 24/7 או רק במיטה או במיטה עם גלישות מעבר.
אצלנו זה מתחיל ונגמר בסקס וקצת מסביב במשחקים שלנו כאן וכאן.
כבר קרה שהלכתי עם פלאג אנאלי לעבודה אבל דברים כאלה נדירים אצלנו והוא מעולם לא בחר את בגדי העבודה שלי או התערבב לי בבחירות החופשיות שלי בחיי היום יום.
בחיי היום יום אנחנו די חצי חצי ויש הרבה שולטים שלא חיים את חיי השליטה 24/7.
קווים אדומים הם גבולות לכל דבר ולכן לא נראה לי לעניין להגיד למי שלא מעשן לעשן וכו.
כל אחד מחליט וקובע את הגבולות שלו ובתוך הגבולות משחקים.
שולט שאומר לך אני רוצה שתרדי לי אחרי הדייט הראשון הוא אידיוט.
אני יוצאת עכשיו עם שולט שמההתחלה אמר לי הכל בקצב שלך.
שולטים כמו כל הגברים הם שונים. יש ASSHOLES ויש כאלה שהם אחלה. צריך פשוט למצוא את מי שמתאים לך.
אל תצאי עם מי שלא נראה לך וקחי בחשבון שלא כל מי שחושב שהוא שולט הוא שולט שמתאים לך

NSW2

New member
לגלות לך סוד ?

ה"שולטים" האלה שאת מדברת עליהם קרוב לוודאי שהן ווניליים שקראו איזה מאמר על בדסמ.
יש לי כמה אנשים כאלה שאני מכיר שפתאום התחילו להתלהב מבדסמ כי זה נראה להם מגניב "ואפשר למצוא בחורות זורמות".
בנאדם שדיבר איתך קצת אונליין ואומר תמצצי לי ישר כשנפגשים הוא כנראה וונילי שנואש לסקס(כנראה חסר יותר מדי ניסיון מיני).
שליטה מנטאלית בטח שלא תקבלי שם כי אין להם מושג.
גבולות אתם מגדירים ביחד.
לא לכל אחת מתאים שליטה בכל תחום בחיים.
אני אישית לא מתחבר לזה בכלל.
אני תמיד אומר שלא מעניין אותי להיות אבא שלה או גננת.
אני אוהב לשלוט במישהי עצמאית, ושהתקשורת שלא במסגרת הסשן היא יותר וונילית ויחסית רגילה.

למעלה